Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
Ja, el is felejtettem mondani, hogy Xiaomi Mi 9 SE-ről jövök Itt problémásnak tűnik a hívásrögzítés, de még nem mentem bele.
kutga: Nova back-up, fájl ShareMe-n (tényleg biztos itt is van hasonló) átküld, A52s beolvas, voila, javarészt kész is volt a launcher rendezgetés.[ Szerkesztve ]
-
egerj
tag
Sajnos, nálam vagy azt kéri, hogy erősebben nyomjam, vagy fel sem ismeri. Persze nem mindig, de a Xiaomihoz képest ahol gyakorlatilag nem volt tévedés, csak végig húztam az újj begyemet az érzékelőn, és már fel is oldott, ez bosszantó...
Én azt hallottam, hogy idővel változott, javult. Ha jól értettem, akkor az újabbakban más a technológia? vagy a szoftver?.
Köszi a választ..
-
sxxorp
őstag
A xiaomi Mi 9 SE elég korai képviselője volt a képernyő alatti ujjlnenyomatolvasóknak. Egész jól sikerült a mai napig jól funkcionál, és az A52s-sé is van legalább olyan jó, teljesen élhető.
Linkeltek itt egy video-t az ujjlenyomatolvasó 'gyorsításáról', és a pár trükk után még paszentosabb lett.
- Ami pl. nem tetszett, hogy 3 ujj rögzíthető, én sokszor hüvelykkel, vagy ha le van téve mutató ujjal oldom fel a képernyőt- bármelyik kézzel. Na, baromira jól működik az a trükk, hogy fogja az ember az első lehetőséget - és mindkét hüvelykujját rögzíti felváltva tapicskolva az ujjbegy minél változatosabb felületeit, majd ugyanez a 2. opciónál a mutatóujjra! Így a szűkös 3-ból még meg is maradt egy opció, és elvileg hamarabb megtalálja a megfelelőt De ha atombiztos akarsz lenni egy ujjat többször is rögzíthetsz.
- Érdemes kikapcsolni az ujjlenyomat animációját.
- Az ikonját is csak akkor kérem, ha felébresztem az AOD-ot, de maga az ujjlenyomat-szenzor mindig aktív.
Más nem ugrik be.[ Szerkesztve ]
-
pitör84
tag
Nektek mennyire van bekapcsolva az 5g? Szerintetek van értelme ezt bekapcsolni? Nem feleslegesen meríti csak az akkut mivel alig van kiépìtve a hálózat nálunk?
-
sxxorp
őstag
-
egerj
tag
Hú ez elég alapos, de nekem a Xiaomi - ha jól emlékszem sima 9 - egy hátsó érzékelős volt...
A Samsungom viszont egy A32 (4G). Ennek amikor kérte a beolvasást, nem is gondoltam, hogy amikor az első/egy újat kér akkor több ujjamat nyomom, mert ez többszöri beolvasásra 'alakította ki' az ujj lenyomatának képét. Ezek szerint az A52 ben teljesen más a szenzor, ha így is elfogadta neked. Lehet, hogy tényleg váltanom kell, mert jobb az 52 ujjlenyomat érzékelése.
Egyébként, a furcsa az, hogy a banki azonosításkor sokkal biztonságosabban ismeri fel, rá sem kell nyomni, máris feloldja...
Köszönöm az infót!
-
sxxorp
őstag
Azért írtam azt, mert arról van tapasztalatom, és tudom, hogy az akkori Samsung kategória-üdvöske ebben sokkal sz*rabb volt.
Hidd el az előző telón, az Mi 9 SE-n én is arra mentem rá, hogy csak a jobb hüvelykem kétszer is rögzítettem - jó, de ott több, 5 lehetőség is volt! Itt meg a kis indiai csávó kétmarokra fogta az A52(s)-t és váltva masszírozta a szenzort
Most oldogattam párszor:
- icipicit lehetne gyorsabb, és
- kicsit túl lent van a legergonomikusabb érzéshez képest a szenzor, de
- 20-ból 1-szer ha tévesztett a 2 ujjlenyomatként rögzített 4 különböző ujjra (ott is lehet, hogy picit én nyúltam mellé.
Teljesen élhető.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az csak a látszat, hogy 1 ujjlenyomat képét alakítja ki többszöri rátétellel. Már az A3-mal is meg tudtam csinálni, hogy 1 mintában több ujjat is mentettem (ráadásul az még home gombba épített szenzor volt, kb. dupla olyan gyors, mint az A41, de talán még az A52s-től is gyorsabb volt, pedig 5 éves technika).
-
-
pinnacle
nagyúr
Jó ez a Kiwi, gyors, beépített Google fordító, nagyításnál jól tördeli a lapokat. Egy gondom van. A görgetés nem olyan pontos, mint a Samsung böngészőnél. Itt mondjuk jól látszik, hogy ugrál ide-oda GoodSpeed hozzászólása. Kiwi viszont valahogy "túlteljesít". Lefele, felfele sokkal jobban mozog, mint amennyire húzom. Kikapcsoltam az Érintésérzékenységet, de nem az igazi. Hasznos ez Képernyőrögzítő, be lehet mutatni a hibákat.
[ Szerkesztve ]
-
sxxorp
őstag
válasz pinnacle #2774 üzenetére
Örülök!
Ha csak egy gondod van, az nem sok Bizony hasznos ez a Screen recorder, mert így bemutathatom, hogy mivel nálam ez nincs, nem biztos, hogy a Kiwi-nél van a probléma
[link]
A görgetés is teljesen jó, ha belepörgetek begyorsul, de ha normális sebességgel 'lapozok' még inkább kicsit 'ragadós', nem hogy túlteljesít... -
sxxorp
őstag
válasz pinnacle #2774 üzenetére
Várj ezt egy kicsit benéztem, túl korán ébredtem
Azt hittem a Kiwi IS ugrál neked, nagyon nem nézett ki jól, a videót is erre csináltam, de látom, hogy még mindig a Samsung az (eléggé idegesítő...).
De nálam a görgetés továbbra is OK... Valamennyire látszik a videón, bár ott direkt rángattam, hogy reprodukáljam az ugrálást. Az érintésérzékenység kikapcsolt volt, de bekapcsolva is csak egy kicsit agilisabb. -
nagyúr
Sok topikot követek, meló is rengeteg van, gyerekek is nyígnak folyamatosan, kicsit szét vagyok csúszva.
Két A52S 5G-t is vettem (feleségemnek és magamnak), itt vannak 2-3 napja, de csak arra volt időm, hogy bekapcsoljam őket, hogy minden oké velük. Húsvét alatt jó lenne beüzemelni őket... -
pinnacle
nagyúr
Igen, neked simán mozog. Lehet a Spigen fólia a gond? Neked van fólia a kijelződön? Néha a dupla kopp ébresztésre sem reagál. Ezért volt bekapcsolva a nagyobb érzékenység.
-
sxxorp
őstag
-
sxxorp
őstag
válasz pinnacle #2784 üzenetére
Köszi, én is így láttam. Nem zárnám ki, bár első körben nem erre gyanakodnék, hanem valami nem feltétlenül közvetlen beállításra.
Van fóliám végre, de nem ilyen fancy: 3db-ot vettem összesen 3k-ért innen a hardverapróról. Nem volt problémám a reszponzivitással, így nem is volt fókuszban ez a beállítás, de tesztelem, hátha pl. játéknál jól jön -
sxxorp
őstag
Nálunk azért van Samsung-szál, a páromnak már ez a 3. (még a családi Iphone-falkájukból mentettem ki ). Már eléggé döcögött a 3 éves A40-e, megkért, hogy keresünk újat, és mérlegelés után kiderült, hogy ez a legjobb vétel. A biztonsági frissítésektől eltekintve én még tudtam volna húzni, de úgy érzem csak rosszabb vásárt csináltam volna később.
Ha bármi van, szólj, valahogy megoldjuk.[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Én tegnap este vettem használatba egy zöld példányt. Az összeszerelés valóban lehetne jobb is, de tudásban szerintem bőven elég. Bekapcsolás után rögtön dobta is fel a 4.1-et. Reggel azért kapásból megdöccent a kamera amikor indítottam volna és kamera hibával össze is omlott az alkalmazás, de remélem csak egyszeri alkalom volt, nincs már kedvem a garanciális javítással szórakozni.
Let the Zone take me if I am.
-
Batistuta7
tag
Sziasztok ?
T-mobilosra nem jött még a 4.1 ?
Illetve sokszor van hogy a Messenger értesítés csak akkor jön ha bekapcsolom a képernyőt. Akku optimalizálást kikapcsoltam, aod értesítésre kapcsol. Van valakinek ötlete ? -
pinnacle
nagyúr
Az a gond, amit dicsértem, a nagyítás. Tökéletesen tördeli az szöveget, utána viszont szétesik a görgetés. Dupla koppra viszont tényleg nem mindig reagál.
-
kutga
nagyúr
válasz Batistuta7 #2790 üzenetére
T-mobilt nem tudom, szerintem még nem. A messenger értesítések késése az alkalmazás hibája, sajnos másik telefonon, és más platformon is ilyen.
Let the Zone take me if I am.
-
sxxorp
őstag
válasz Batistuta7 #2790 üzenetére
Szia?
Nem! Természetesen akkor, mikor évtizedes ódzkodásomat legyőzve szolgáltatótól vettem telefont... Független, a szolgáltatás nem kell, mi baj történhet?
Van egy hatékony felület (értsd: fel is fogják, esetleg még ösztönözve is vannak a nyilvánosság miatt, hogy lépjenek), ahol ez jelezhető? Nincs 1 éves a telefon: mi lesz évek múlva, mégha a Samsung teszi is a dolgát, de a nyomorult T keresztbe tesz? -
sxxorp
őstag
válasz pinnacle #2792 üzenetére
A nagyítás teljesen jó, de nem skálázza hozzá a görgetés érzékenységét (mintha nem nagyítás függő lenne, csak 1 mérték után mintha váltana erre a túlérzékenyre). Nem nagyítok, ezért sem láttam, neked mennyire fontos?
Ha igen, találtam egy megoldás-félét: Kiwi Settings/Accessibility/Text Scaling (1. opció). Ha itt nagyítod a szöveget bármekkorára a görgetés marad tökéletesen sima! Ha egyedi, vagy nem szöveges nagyítás, akkor meg belezoomolsz és vissza -
pinnacle
nagyúr
Ez, hol van, kisegítő lehetőségeknél? Igen, pontosabban nem a nagyítással van probléma, hanem a szöveg tördeléses nagyítással. Mondjuk lehet nem is kell majd, ez a 120% jó lesz mindenhol.
Aryes nekem a Gmail nem jön meg sokszor, csak ha felébresztem a telefont vagy SMS jön. Lehet az viszont akku optimalizálás miatt lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android játékok topikja
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest