Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz kogamester #2247 üzenetére
Vissza állításhoz nem kell odin, a telefon menüjéből is megoldható, ha az nem használ, akkor jöhet odin-nal az újrahúzás. A játékaid és alkalmazásaid mindkét esetben elvesznek.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
taranis
addikt
Sziasztok! Asszonynak újítottam egy A3-al. A kezdet nem volt túl könnyű, mert pick pack pontra rendeltem a Telekomtól a telót és kilopták a csomagból. Mostanra jött meg az új teló, sikerült is belakni, egyedüli probléma az, hogy a Viber üzenetek nem mindig jönnek meg. Olyan, mintha egy idő után lefagyna a háttérben a viber service vagy nem tudom, a lényeg, hogy az appba lépve megjönnek az üzenetek, és utána is egy darabig, aztán egyszercsak már nem. A Viber beállításoknál az van belőve, hogy folyamatosan ébren tartja a wifi kapcsolatot. Van valakinek ötlete?
colorizer.net
-
GEPESZ66
veterán
Eddig az A3 és az A5 ára között csak kb. 15000 Ft különbség volt.
A T-nél elég jól levitték az A3 árát, az A5 változatlan maradt.
Cégesnek nálunk A3-at adnak, gondoltam ráfizetek, s lesz A5.
De így már sok lett közöttük a különbség.
Várok, hogy mi lesz.
Hátha megjelenik az A3 2016 Edition, 4.7"-os kijelzővel. -
Bukoba
tag
Még a végén megkapjuk a mályvacukrot [link]
-
ancsako
tag
válasz GEPESZ66 #2254 üzenetére
A két készülék kijelző méretét változatlannak írják: 4,5 és 5.
De ha mindig csak vársz egy újabbra, akkor sosem lesz telefonod. Mert az újak jönnek megállás nélkül. Mire piacra kerül a 2016 Edition, addigra ki kerül majd újabb széria híre, amit inkább megvársz... és így tovább...
Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
ancsako
tag
-
GEPESZ66
veterán
válasz ancsako #2258 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy 4,7, ill. 5.2 " lesz a méret,a hátlap pedig üveg.
Annyira nem sürgős a vásárlás, hiszen december közepén kérhetek új céges telefont.
A mostani LG L90-vel, ami a sajátom, nincs gondom. Ezt a feleségemnek akarom odaadni, mivel nála még a korábbi ACE2 telefonom van. -
ancsako
tag
válasz GEPESZ66 #2261 üzenetére
Több helyen is megjelent ez a hír, úgy tűnik az adatok nem egységesek...
Szerintem hülyeséget csinálnak, ha valóban ez így lesz igaz. Gorilla hátlap, ujjlenyomat olvasó... így is túlárazottnak pecsételték az A szériát, ezekkel a dolgokkal még drágább lesz. Ráadásul feleslegesen. Ezt meghagynám az S széria fulldrága készülékeinek.Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
mateus
senior tag
válasz GEPESZ66 #2254 üzenetére
Biztos lehetsz benne, hogy bőven a 100ezres határ felett indulnak, megjelenéskor az A3 is 100e körül nyitott, ujjlenyomatolvasóval lesz az 120e is. Mire lemegy az ára, addigra már az is kifutott darab lesz.
Hidd el, bőven elég a sima A3 átlagos használatra, rengeteg teló megfordult már a kezemben, sokkal erősebbek is, de ez a széria jól van optimalizálva. Vagy játékra kellene? Ahhoz valóban kevés lehet. -
mateus
senior tag
válasz GEPESZ66 #2265 üzenetére
A kijelző átmérője egy dolog.
Nézzük a telefon méretét, mivel azt tartja kézben az ember:
A3: 130.1 x 65.5 x 6.9 mm
L90: 131.6 x 66.0 x 9.7 mmLátható, hogy hosszában 1.5 mm, szélességében pedig 0.5 mm eltérés van csak, ez szerintem észrevehetetlen
De pl. az A5 is nagyobbnak tűnik, kb. ugyanakkora mint az én LG G2-m, ami 5.2"-os...
A telefonméret és a kijelzőméret 2 különböző dolog. -
-
AliasB
senior tag
válasz taranis #2253 üzenetére
Üdv. A wifi beállításoknál is van egy speciális névre hallgató rész ahol szintén a wifi készenléti állapotát lehet állítani. Próbáld meg ott állítani bár elvileg ha a viberen állítod az nagyobb prioritású mint a wifié (ami nagy hülyeség szerintem) de próbáld meg biztos ami biztos. Én úgy állítottam, hogy engedje alvó állapotba a wifit mert amúgy nagyon eszi az akkut sajna. Nekem ugyan van mobilnet is megrendelve így bár mikor megkapom az üzenetet viszont ha megnyitom és van wifi akkor rögtön rá is áll így nem terheli semennyire az adatkapcsolatot.
Járj nyitott szemmel.
-
ftc
nagyúr
Sziasztok
kérdés:
Dual simes telefon
Hogyan lehet kiválasztani, hogy melyik simről legyen a hívás. Itt arra gondolok , hogy X hiv a SIM1-re és én a SIM 2-ről szeretném visszahívni...
illetve mit jelent a névjegyzékben a sára, zöld s kék számok?
-
kogamester
csendes tag
Mit szóltok ehhez Jön majd a 6.0
http://android.hu/kiderult-mikor-kapjak-meg-samsungok-az-android-6-0-t
[ Szerkesztve ]
minden ami mobil
-
GEPESZ66
veterán
válasz kogamester #2271 üzenetére
De ez még csak terv!
A Sony Xperia L-nél is volt terv a 4.3-ra, de nem lett belőle semmi.
Se perc alatt törölték.[ Szerkesztve ]
-
gfpeti
tag
Valaki rootolt már?
A5-re már a 6-ost is lehet rakni Cyanogenmodot
-
Georgie1224
tag
A frissítési listában javítva lett az A4 > A3-ra
[ Szerkesztve ]
Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
bajzal
őstag
Ni szoktatok GPS-ezni a telefonal? Nem rég vettem egy ilyen telefont és nekem nagyon pontatlan a gps és sokszor nem is talál jelet. Vigyem szervizbe? Nektek milyen?
-
AliasB
senior tag
Üdv. Nekem nagyon gyorsan talál pozíciót és nagyon pontos is. Ha neked nem, akkor lehet nagyon le van árnyékolva. Épületben nem olyan könnyű egy telefonnak pozíciót találnia. De ha a szabadban is problémás akkor valami a telefonoddal lesz.
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
AliasB
senior tag
Egyik munkatársamnak nokia 630as telefonja van. Aki nem ismerné annak elmondom, hogy nem csúcs készülék. 24ezerbe kerül mert pl 512MB ram van benne és 5megapixeles kamera. Hogy miért is írom le... kíváncsi voltam milyen képeket lehet vele készíteni. Nagyon sok állítási lehetőség van benne pl ZÁRIDŐ is! Na mondom ez milyen kamu dolog már egy mobilon. Gondoltam én amíg ki nem próbáltam :/ ha nem a saját szememmel látom el sem hiszem. Beállítottam, hogy !!!1/16000 másodperc!!! és a gyors kézmozgást elmosódás nélkül képes volt lefotózni! Igaz elég sok természetes fény kellett de sikerült neki. Mondja már el valaki, hogy ezt hogyan csinálja a nokia/microsoft?? Nem kamu a záridő és tényleg nagyon jól működik. Eddig egyik telefonom sem tudott ilyet és konkrétan leesett az állam tőle. Ez vajon szoftveres dolog és van ilyen kamera alkalmazás androidra is vagy csak a nokia/microsoft tud ilyen elképesztő kamerákat csinálni??
[ Szerkesztve ]
Járj nyitott szemmel.
-
mtade
aktív tag
Én megmondom őszintén, hogy csalódás az A3 kamerája. (S4 minié is az volt)
Gyerek miatt nemigen vakuzhatok, és így rettentő ergya képeket csinálok.
Ma melós témát fényképeztem jó fényviszonyok mellett, 3 képet csináltam, mindhárom bemozdult, elmosódott lett. Az S2vel sosem volt ilyen gondom... Elvárásnak erős egy A3ba egy képstabilizátor?Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
andriska413
tag
Na ilyenkor tudnék felrobbanni
Andrea
-
andriska413
tag
válasz andriska413 #2284 üzenetére
Főleg, hogy nemtöltötte fel a képet
Akkor most újra. Sd kártya hiba lehet? Ez volt az s4 miniben előtte, azzal is csináltaAndrea
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz andriska413 #2287 üzenetére
Nekem nincsenek ilyen gondjaim, face app nálam nincs, böngészőből szoktam facéra felmenni. Próbálj egy biztosan müködő sd kártyát beletenni.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
http://pcforum.hu/hirek/17659/kiderult-mikor-es-melyik-samsung-mobilokra-jon-az-android-6-0
Xiaomi redmi note 12 pro
-
andriska413
tag
-
ttiimdr
tag
nektek is magasabb picivel a keret felul mint oldalt?(ahol az uveg talalkozik a fem kerettel)
-
Georgie1224
tag
Akku statisztikában tudtok olyan app-ot ami kiírja az előző töltés óta eltelt időt?
Sajnos ezt kihagyták az 5.0.2-es verziónál .
4.4.2 alatt nagyon jól látszott, hogy mikor volt utoljára töltve, viszont jelenleg zavar, hogy nem látom.
Tudom másoknak az a fontosabb, hogy lássák mennyi ideig bírja még kb a telefon.Válaszokat előre is köszönöm!
Murphy: "Ami el tud romlani, az el is romlik."
-
Raiu
tag
válasz Georgie1224 #2292 üzenetére
Mikor nézed a % os fogyasztást ott a "cella készenlétben" tudod nézni az időt. Az mindig megy.
-
gyeniko
őstag
Segítségeteket szeretném kérni: karácsonyi ajándéknak szánok egy okostelót, Galaxy A3-ra gondoltam. A teszteken jól szerepel, de a neten több olyan hozzászólást találtam, amely a Viber nem megfelelő működésére, a gyenge wifi vételre panaszkodik. Az ilyen készülékek tulajdonosait kérdem, hogy valóban ennyire gáz, vagy...?
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz andriska413 #2290 üzenetére
A kingston élettartam garanciás úgy tudom, persze hogy jó. Mondjuk én sose a márkát néztem, inkább az ára érdekelt, az olcsó sd-vel se volt gondom soha.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
sherlock82
senior tag
Érdeklődnék h nektek is csinál e olyat a telefon h hív valaki, de nem jelzi ki ill. a hívó félnek azt jelzi h foglalt vagy pedig ki van kapcsolva a telefon ? Újraindítás után ezt természetesen megszűnik a telefon jól működik, csak ez elég zavaró...
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest