Hirdetés
- Öregszem
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
taranis
addikt
Sziasztok! Asszonynak újítottam egy A3-al. A kezdet nem volt túl könnyű, mert pick pack pontra rendeltem a Telekomtól a telót és kilopták a csomagból. Mostanra jött meg az új teló, sikerült is belakni, egyedüli probléma az, hogy a Viber üzenetek nem mindig jönnek meg. Olyan, mintha egy idő után lefagyna a háttérben a viber service vagy nem tudom, a lényeg, hogy az appba lépve megjönnek az üzenetek, és utána is egy darabig, aztán egyszercsak már nem. A Viber beállításoknál az van belőve, hogy folyamatosan ébren tartja a wifi kapcsolatot. Van valakinek ötlete?
colorizer.net
-
taranis
addikt
Én is asszonynak vettem, előtte egy Galaxy S Advance volt neki. Teljesen meg van elégedve, hasít a gép az előzőhöz képest. Netezik, facebookol, ezek szép folyamatosan működnek, nincs döcögés mint a régi telón. Játszani nem játszik, szóval arról nincs tapasztalat. Egyetlen dolog van de ez is csak nekem tűnt fel az S Advance után, a super amoled hiánya, az A3-nak nem annyira élénkek a színei.
Szerk: nekünk az egy kártyás van, 1.5GB ram.[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
taranis
addikt
válasz szemesi69 #2730 üzenetére
Szerintem valamit elnéztem anno, mert amúgy nem találomra írtam. Mindenesetre valóban super amoled van az A3-ban is. Viszont tényleg kevésbé élénkek a színei, mint az S Advance-nek voltak, ill. nekem Note2 van, az is élettel telibb. Nem tudom, hogy ez esetleg valami kontraszt beállítás kérdése csak, vagy tényleg kicsit más a kijelző.
colorizer.net
-
taranis
addikt
válasz szemesi69 #2773 üzenetére
Hehehe, ez jó volt, "igazán nem mondhatok véleményt róla, mert nekem sose volt", és csak egy kicsit kellett visszapörgetni ehhez: "Most nem leszek népszerű, de az ios egy drága fos, ingyen se kellene, pont." Nagy mókamester vagy te Persze valamelyest egyetértek, nekem volt Iphone, de a droidot jobban szeretem, törődni kell vele, viszont meghálálja.
colorizer.net
-
taranis
addikt
válasz Francisco #5082 üzenetére
Az Android rendszer az egy gyűjtőfogalom, számtalan folyamat zajlik benne, ezekre ad rálátást pár program, én S7E-n a Wakelock Detector root nélküli verzióját használtam hasonló gond miatt. Ott az derült ki, hogy a google backup szolgáltatása meríti a telót, ezt amúgy itt valaki említette is korábban, hogy érdemes kipróbálni kikapcsolni.
colorizer.net
-
taranis
addikt
-
taranis
addikt
Nemrégiben frissítettem az A3-at Marshmallowra, és előjött egy érdekes probléma. A kamerában ha selfie stickkel csinálok fotót, akkor az elsőt elkészíti, utána minden gombnyomásra nem képet készít, hanem átváltja a kamerát elsőről hátsóra, vagy fordítva. A stick BT-n kapcsolódik a telóhoz, Lollipop alatt nem volt ezzel gond. Valaki tapasztalt hasonlót? Annyit vettem észre, hogy ha minden képkészítés után kézzel rányomok a képernyőre, hogy fókuszáljon egy adott pontra, akkor utána megint el tud készíteni egy képet. De csak egyet, utána nekiáll váltogatni a kamerák között.
[ Szerkesztve ]
colorizer.net
-
taranis
addikt
válasz taranis #5142 üzenetére
Még tovább nyomozva olyan, mintha a stick gombja nem csak a volume up-ot emulálná. Ugyanis rányomva elkékül a kameraváltó ikon is, második nyomásra pedig mintha arra is rányomna. Ha pedig kilépek a teló főképernyőre, akkor a gombot nyomogatva nem csak a csengőhang hangerejét növeli a gomb (mint ahogy a volume up teszi), hanem kijelöli a gyorsindító tálca első ikonját, valahogy kékkel bekeretezi. Másodikra rányomva meg is nyomja, tehát végrehajtódik az ikon parancsa (mindamellett hogy növekszik a csengőhang hangereje). Az a szar, hogy fórumokban még csak hasonló hibáról sem olvasok.
colorizer.net
-
taranis
addikt
A bot egy fix gombot nyom (elvileg volume up), ezt nem lehet állítani. Azt lehet állítani, hogy a volume up mit jelentsen a kamera szoftverben. Azaz csináljon képet, csináljon videót, ilyesmi. A gyári fényképezőben a képkészítésre van ez beállítva. Próbáltam amúgy a botokhoz ajánlott Camera 360-al is, ott sem működött a dolog, ott meg a bot gombjára a filtert váltotta. Ugyanez a bot az S7E-n gyönyörűen működik, mint ahogy az A3-on is jól működött Lollipop alatt.
colorizer.net
-
taranis
addikt
válasz szemesi69 #5179 üzenetére
Nálam voltak olyan éjszakák hogy szinte függőleges volt a merülés a grafikonon, viszont a statisztika szerint minden rendben volt, alig volt fogyasztás. Kaptam egy tippet, hogy próbáljam ki SD kártya nélkül, vagy másikkal. Vettem egy újat, azóta nincs ez. Érdekes módon a feleségem A3-ában azóta is vígan elvan az az SD kártya, amivel nekem gondom volt.
colorizer.net
-
-
taranis
addikt
A világon semmi, szerintem emiatt ne vidd be. A fényerő probléma marshmallow "specialitás", az akksi gondot meg jó eséllyel egy factory reset utáni újrahúzás vagy a google mentés kikapcsolása megoldja. Nehezen tudom elképzelni hogy a szervizben elkezdenének nyomozni.
colorizer.net
-
taranis
addikt
válasz Demokatona #5210 üzenetére
Ez irreálisan jó Akkor tudnék elképzelni ennyit, ha semmi sem lenne telepítve a telóra. A feleségem sem használja ennél többet a telefonját, viszont van viber, facebook, wifi/mobilnet mindig bekapcsolva, és 1-2 napot bírja max.
colorizer.net
-
taranis
addikt
Szerintem nem a fogyasztás a lényeg, hanem a memóriakezelés. Ha elég intelligensen van megoldva, akkor simán tarthat több mindent is a RAM-ban anélkül, hogy lassulást vennél észre, sőt, jól is jöhet, hogy nem szabadít fel egyből mindent. Magyarul szerintem csak az a mérvadó, hogy mit tapasztalsz a telón.
colorizer.net
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest