Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz mackoman #442 üzenetére
Nálam alvóba 10 óra alatt 1%-ot merült most éjszaka. Ezt tartja most így 3-4 töltés után beált rendesen. Előtte egy s4 minim volt ami merült mint az atom, többszöri szerviz után csere utalványt kaptam. Így lett az A3 helyette. Nálam nincs semmi hibája, régen volt ilyen akku takarékos telefonom.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz #82729984 #441 üzenetére
Csinálj egy gyári vissza állítást, előtte mentés, mert minden törlődni fog. Aztán figyelj oda a beállításokra amikor újra belakod, ha jól csinálod és nincs hardveres baja akkor jó lesz. A titkosítást ne piszkáld ha nincs rá szükség.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Ki mire használja, meg ugye milyen programok vannak fent. Volt pár samum s2, jelenleg is van meg egy ace3 azokis hozzák ezt az akku takarékosságot, de ami ezelőtt volt s4 mini na az siralmas volt merülés szinten 6-ik szerviz után cserés lett, nem egyszerű harc volt.
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz voyager4.4 #452 üzenetére
Regisztrálva 2 év de nincs háztól házig prémium sajnos.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
És megérte elrontani? Ha volt gari az ugrott. Én a helyedben visszatennék egy gyári romot és elölről kezdeném. Sok helyen leszokták írni mit szabad törölni és mit nem. Neked sikerült olyant törölni amit nem kellett volna. Root megszüntetése nem oldja meg, mert kitöröltél valamit amit nagyon nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz tylerszeged #534 üzenetére
Vagy a tenyér éled végig húzod a képernyőn vizszintesen, úgy is megcsinálja.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
-
szemesi69
addikt
válasz kovachik #640 üzenetére
Ez alapján állítsd be a telefont, ne foglalkozz vele hogy s4 miniről szól a beállítások, minden androidra jók. Nem lesz akku gondod
Acef-től származik, használd.
https://drive.google.com/folderview?id=0B9Hi5hiDneP7VFptU1lPMmVab28&usp=sharing
Ez kifejezetten kit-kat beállítás:
https://drive.google.com/folderview?id=0B9Hi5hiDneP7fmIxUV94eE1EQ3NUZ3cweHlHT0R2ZkRXZkhkUnhRLVA1X0ppVUNCTl9ybEk&usp=sharing&tid=0B9Hi5hiDneP7VFptU1lPMmVab28
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Személy szerint semmi hibát nem tapasztaltam, s4 miniről váltottam, nem bántam meg. Bátran merem ajánlani, szeretni fogod. Gyors, stabi, nagyon jó akksi idő. Én nem játszok arról nem tudok nyilatkozni. Nagyobb részt internetre telefonálni használom, nekem tökéletes. Még nem volt olyan androidos telóm ami közel 6 órás kijelző időt tud 1 nap 20 óra után és még 20%-on van. De volt már 2 és fél napom 4 és fèlóra kijelző időm nagyrészt inernet használattal.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
-
szemesi69
addikt
válasz #13110016 #720 üzenetére
Ajánlott a gyári töltő, de másikkal is tölthető, nem valószinü, hogy gondot okozna, de ha ez okból meghibásodik, ugrik a gari. Gyári témát nem tudok róla, hogy lehetne tölteni, szerintem csak az van, ami a telefonban van. De ha témázni akarod a Play tele van launcherekkel, háttérképekkel. Nagyon sok ingyenes van ami jól néz ki. Az android teljesen átformálható, vedd a fáradtságot és böngészd a Play-t.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Magyar vodás lolli megékezett. Otán telepítettem
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Pár dolog kinézete megváltozott, minimálisan, szerintem jobban néz ki. Ami lényeges sokkal gyorsabb lett, főleg a böngésző. Az akku statisztika teljesen más lett. Eddig ennyit tapasztaltam. Lehet nyomnom kellene egy factory resetet a verzió váltás miatt, de amíg nincs hiba nem bántom, nemigen szeretném újra belakni állapotsor is változott lehúzva csak a felső negyedet takarja. Böngészőböl szoktam a facéra belépni, most sokkal gyorsabb lett az is. Ez még csak 1-2 órás tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Sokkal gyorsabb lett, én sokat böngészek az internetet használom a legtöbbet, nagyon gördülékeny lett, eddig sem volt lagos de most nagyon jó. Akku statnál most kiírja mennyit bir még. Érdekes otán jött a sammobilon még nem látható.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
Szia! Maximálisan elégedett vagyok. Tetszik a lolli, ha lehet még jobbnak érzem. Ma reggel frissítettem, de eddig csak pozitív tapasztalataim vannak. Ha az akksi kezelése is marad olyan mint eddig akkor szuper lesz.
Kit-kat alatt másfél nap 6 órás kijelzőidővel, két nap húsz óra, négy és fél óra kijelző idő és mindkét esetben még volt 20%-ék. Ha lollinál is megmarad ez akkor kiváló[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
szemesi69
addikt
válasz luckyboi82 #763 üzenetére
Szia! Szerintem jó. Én nem használok vibert és nem szinkronizálok autómatikusan. Este feltöltöm nincs adat és wifi bekapcsolva. Így éjszaka 8-10 óra alatt 1-2%-ot merül, de volt már többször, hogy 100%-on volt reggel. Factory reset javíthat, mert volt frissítésed. Nálam is volt kis frissítés, de nem változott. Viszont most, hogy a voda kiadta a lollit feltettem, éjszaka merült 16%-ot. Ugye verzió váltásnál ajánlott a factory reset, így ma visszaállítottam, majd kiderül éjszaka mennyit merül most. Sokat számít a jó rendszer beállítás is. De ha mégis vissza állítod akkor ez szerint csináld, ne foglalkozz vele, hogy s4 minire szól, az android ugyan az:
https://drive.google.com/folderview?id=0B9Hi5hiDneP7VFptU1lPMmVab28&usp=sharing
Ha ezt végig csinálod sokat javul az akku idő.
Xiaomi redmi note 12 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest