Hirdetés

2024. június 7., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:49:18

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy A3 tudnivalók!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2351) sebgutkopf válasza kogamester (#2345) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Sziasztok,

nekem is feljött az új fw frissítés a kies-el. Ráengedtem letöltötte a fw-t, de a készülékre töltésnél megakadt 60%-nál a folyamat és nem megy tovább már kb fél órája. Ilyenkor mi van? Ha lehúzom utána be lehet egyáltalán kapcsolni a készüléket és újra lehet próbálni?
A telefon azt írja, hogy downloadign... és ne húzzam le, de a végtelenségig nem maradhat így. :(

(#2352) AliasB válasza sebgutkopf (#2351) üzenetére


AliasB
senior tag

Kies? Nekem a Smart Switch van feltéve és az jelezte és telepítette fel. Azt javallanám mindenkinek, hogy azzal próbálkozzon. Ezek szerint már abban a módban van a telefon amikor a nagy zöld android figurát mutatja és alatta a kék állapotjelző vonal mutatja, hogy hol tart a telepítése? És a kék állapotjelző több, mint felénél jár? Nem szerencsés lehúzni de ha a kék állapotjelző még nem is indult el akkor talán nem lesz baj.

így mutatja ha már telepíti

[ Szerkesztve ]

Járj nyitott szemmel.

(#2353) andriska413 válasza mateus (#2336) üzenetére


andriska413
tag

Köszönöm!
Rákerestem , ebay-en nem is drágák. Mekkorát érdemes venni bele, amit még jól is kezel? 16-ost szoktam használni, de találtam egy gyanusan olcsót. Elvileg kezeli a 64-est, de én nemtudom kihasználni, de olcsóbb mint a kisebb .

[link]

és még valami ezen az olcsón nincs Samsung felirat, a kisebb, drágábbon van, jelent ez bármit is? Bocs, de nem vagyok ebben szakértő. Ilyen az olcsóbb:
[link]

[ Szerkesztve ]

Andrea

(#2354) sebgutkopf válasza AliasB (#2352) üzenetére


sebgutkopf
őstag

Igen pont ennél a képernyőnél és kb a képen is szereplő szintél akadt meg. Egy órát vártam, de nem ment tovább. Végül lehúztam a telefon kiírta, hogy recoveryzni kéne, persze a Kies-nek fogalma se volt róla, hogy befejezetlen dolga van.
Ez után a telefon gombnyomásra csak újraindult és ismét azt írta ki, hogy a kies-el folytassam, de kikapcsolni nem lehetett. Ez volt a legidegesítőbb, hogy egy olyan készüléket nem tudtam kikapcsolni, amelyiknek az akksiját nem lehet kivenni, aztán ha végleg lemerül akkor mi van?
Telefonos segítségre kiderült, hogy download módban ragadt a telefon, és odin-al minden helyre rakható knox ugrás nélkül. Így leszedtem ezt a most megjelent új fw-t (amit elbénázott a kies) és Odin-al simán felment, lévén a készülék eleve download módban ragadt.
A leg meglepőbb az volt, hogy odin-al az egész frissítés olyan gyorsan felment rá az új hivatalos fw, hogy egyszerűen alig akartam elhinni. Működik tökéletesen és még az adatok/beállítások se vesztek el.

Azt viszont nem értem, hogy a kies miért hasalt el a frissítéssel? :F
Innentől nem nagyon tudok bízni a kies-ben.

(#2355) szemesi69 válasza sebgutkopf (#2354) üzenetére


szemesi69
addikt

A kies mindig is szar volt, elég sok telefonból téglát csinált, a smart se sokkal jobb, nálam már az is megállt frissítés közben. Odin a legmegbízhatóbb, a szerviz is azt használja. még soha nem volt gondom vele.

Xiaomi redmi note 12 pro

(#2356) mateus válasza andriska413 (#2353) üzenetére


mateus
senior tag

Én nem ajánlanám ilyen helyről memóriakártya rendelését, sokan írják, hogy valójában nem tudják azt amit ígérnek:) Plusz a minősége is kétséges, kitudja mennyi adat tűnik el róluk idővel.

Itt hardverapron rengetegen árulnak a bolti ár feléért márkás, megbízható kártyákat, többször vettem már én is, semmi baj velük.
Hardverapro memóriakártyák

(#2357) viktorhu válasza andriska413 (#2353) üzenetére


viktorhu
veterán

Az olcsóbbnál benne van a leírásban, hogy kamu a kapacitás:

Cards will vary in capacity and speed as they are factory formatted in bulk and so real capacity will vary from 8GB to 64 GB.

Ez azt jelenti, hogy valami kis kapacitású cuccot újraformáznak 64G-ként, és ezzel nem az a baj, hogy nem tud annyit, hanem hogy a rendszer nem veszi észre, hogy megtelt, és amikor mentesz rá valamit, felülírsz régi cuccot.

Hogy a logó rajta van-e, az csak annyi, hogy rárakták-e, nyomtatni mindent lehet. Kevesen csinálnak memóriát, szóval akármilyen márkájút vagy márkátlant veszel, ugyanattól a pár nagy gyártótól származik a chip maga.

A Samsungos korrektnek tűnik, az ára is reális. Paypallal fizetsz, megkapod, azonnal teszteled egy tesztelő programmal, és ha bármi van, reklamálsz, visszakapod a pénzed (beleteszed a screenshotot a teszteredményről). De ennyiért már valós kapacitást szoktak árulni).

Én innen vettem még a nyáron egy 64 gigásat, azóta is probléma nélkül használom, a 32 gigás belőle 9 dollár 40 cent:

http://www.aliexpress.com/item/LD-Micro-SD-Card-Memory-Card-8GB-16GB-32GB-64GB-128GB-TF-Trans-Flash-Card/32340753940.html

(#2358) viktorhu válasza Alonso (#2319) üzenetére


viktorhu
veterán

A dual úgy tudom csak 1 giga rammal megy, az meg nem túl sok sajnos.

Érdemes lenne lefagyasztani appokat, amik nem kellenek (van egy rakás háttérben futó samsung alkalmazás, ami simán fölösleges lehet, van valami csevegő app meg samsung appbolt meg ilyesmi).

Ez már sokat fog segíteni, ha egy rakás dolgot kidobsz (ha nem tudod mi az, ne fagyaszd, inkább kérdezz itt).

Ha ez sem elég, akkor még launchert cserélhetsz, persze akkor nem lesz samsungos a kinézet (pl. a google indító).

Ha így fel tudsz szabadítani memóriát, a másik problémád is megoldódhat.

(#2359) mateus válasza viktorhu (#2357) üzenetére


mateus
senior tag

Aliexpress fórumában nagyon sok rosszat olvastam az onnan rendelt memóriakártyákról (amit te is írtál, hogy nem a valós kapacitást tüntetik fel), meg hát ha garis baja van, akkor is egy tortúra, plusz várni kell 1-2 hónapot mire megérkezik (Karácsony miatt ez most több is lehet akár).

Én innen vettem az egyik tagtól személyesen egy bontatlan Samsung Evo és egy Sony class 10-es kártyát is, 4500 Ft volt a 32GB-os mindkettőből, szerintem megérte a különbözetet:)

(#2360) viktorhu válasza mateus (#2359) üzenetére


viktorhu
veterán

Az Aliexpress nem egy eladó, hanem sok eladó van rajta, úgy, mint az Ebayen. Van köztük korrekt is meg csaló is, ezért is osztottam meg egy bevált linket. Egyébként pedig el kell olvasni a leírást - ha az van odaírva, hogy "felújított", újraformázott, ilyesmi, azok az átverések, ha meg az van odaírva, hogy "real capacity" stb, akkor még elolvasol pár feedbacket (olyanét, aki ki is próbálta), és rendben vagy, mert ilyen esetben automatikusan kapod vissza a pénzedet, ha átvernek.

(#2361) mateus válasza viktorhu (#2360) üzenetére


mateus
senior tag

Ismerem az Ali-t, Ebay-t és társait, több tucat rendelésem volt már. Viszont memória kártyát nem rendeltem még, ezt bevallom. A visszajelzéseket sokan akkor írják meg, amikor megkapták a kártyát, és látják hogy működik, de mikor kiderül, hogy mégsem tudja azt amit írtak, akkor már késő:)
Az is ismert tény, hogy még amit eredetinek írnak, az sem mindig az, de egy átlag ember nem látja a különbséget.

Többször volt már pénzvisszatérítésem nekem is, de mire oda eljutottam, a rendeléstől kezdve eltelt 2-3 hónap is, nekem nem ér meg ennyit 1-2e Ft spórolás.

Amúgy kétségtelen, hogy ki lehet fogni megbízható eladót, köszi a többiek nevében is a linket!

[ Szerkesztve ]

(#2362) viktorhu válasza mateus (#2361) üzenetére


viktorhu
veterán

De ha innen vetted, az is kínai, és az sem látott Samsung meg Sony gyárcsarnokot, szóval mindenképpen teszteld, mielőtt teleírod, nehogy gond legyen - itt még az alipay meg a paypal sem véd, ha gond van. Látod, az ebayes linken a fenti példában is csak úgy meri árulni, hogy bele is írja a hirdetésbe, hogy kamu a cucc - innentől csak olvasni kell, szóval számít ez a plusz közvetítői védelem, ami az itteni oldalakról hiányzik.

(#2363) mateus válasza viktorhu (#2362) üzenetére


mateus
senior tag

Miből gondolod, hogy itt hardverapron csak kamu memóriakártyát árulnak?
Elég sok eladó van, én bontatlan, csomagolt eredeti kártyát vettem, ugyanaz amit az itthoni üzletekben árulnak, nem utánzat. Aliról ilyet nem fognak küldeni, abban biztos vagyok:D

Na nem akarok offolni tovább, mindenki olyat használ amilyet szeretne.

(#2364) AliasB válasza szemesi69 (#2355) üzenetére


AliasB
senior tag

Én a Smart Switch progival frissítettem gond nélkül. A samsung ezt ajánlja az oldalán.

Amúgy lassan egy napja megy a telefon és 87%on van az akku. Igaz csak 20 perc beszélgetés és netezés volt vele (e-mail, böngésző, viber)

[ Szerkesztve ]

Járj nyitott szemmel.

(#2365) gekkoXT


gekkoXT
senior tag

Memória kártyára az ember az adatait menti. Ergo fontosak.
Nem szabad ezen spórolni.

Nézd meg az argep.hu-n vagy az arukereso.hu-n és onnan rendeld, rendes maygar boltból/webshopból.
Nem azon az 1-2 ezer forint különbségen múlik, de ez ne spórolás tárgya legyen, hacsak nem akarsz úgy szívni, mint fentebb egy kolléga a rossz kártyája miatt.

(#2366) AliasB


AliasB
senior tag

Üdv mindenkinek!
Nem tudom, hogy másnak is feltűnt-e de az intelligens kezelő nem jól működik és csak terheli a rendszert. Pont olyan, mint az ócska task killer alkalmazások amiket nem szabad használni :/

Az alkalmazáskezelőbe a futó alkalmazások fülnél mutatja a szabad ramot. Ez ugye változó de a példa kedvéért leírom, hogy épp most mit mutat. Szabad ram 750MB. Az intelligens kezelő szerint csak 530MB a szabad ram. Szóval az még csak hagyján, hogy nem jól mutatja de a működése is pont olyan, mint az említett task killeré aminek a használata inkább káros! Le is írom miért.

Ha valaki rányom az összes befejezésre Akkor meg lehet figyelni, hogy hirtelen elkezd dolgozni a telefon és a futó alkalmazásoknál is megfigyelhető, hogy a rendszert és minden mást is újra kell indítania. Egyszóval azzal csak azt érjük el, hogy mindent bezár és el kell újra indítania ami terheli a rendszert és pár perc múlva ugyan úgy fut minden ami eddig és az intelligens kezelő szerint megint sokkal kevesebb a szabad ram, mint valójában.

És hogy ez miért van?
Mert az alkalmazások úgy vannak megírva, hogy fussanak. Bezárhatod de újból elindulnak mert ha így vannak megírva akkor ez nem hibájuk hanem tulajdonságuk. És pont ezért nem ér semmit a task killer sem csak terheli feleslegesen a rendszert. Az intelligens kezelő is csak egy értelmetlen és szar task killer.

És hogy mit lehet tenni ellene?
Ha nem gyári az alkalmazás akkor keressünk helyette másikat ami nem úgy van megírva, hogy folyamat fusson. Ha gyári és tiltható akkor tiltsuk le. Ha nem tiltható és gyári akkor semmit sem tehetünk ellene.

Az android úgy kezeli a ramot, hogy amíg van szabad addig használja és ha elfogy akkor bezárja sorba az alacsonyabb prioritású alkalmazásokat (ezeket nem mi határozzuk meg) és az általunk feltelepített himi-humi alkalmazások előfordul, hogy leállnak. Vagy a rendszer állítja le őket vagy csak simán szarul vannak megírva mert a jóska nem jól írta meg. Ha pl valaki feltesz egy olyan alkalmazást ami nem gyári ébresztő és azt leállítja a rendszer akkor nem fog ébreszteni. De ez csak egy példa volt és lehet az hívás kezelő is amitől nem is fog kicsengeni a telefon. Ezért az utólagosan feltelepített szarokat bár mikor leállíthatja ha kell neki a ram vagy csak mert a jóska nem jól írta meg ezért nem is megbízhatók.

Bocs ha hosszú lett de ez van :) és ne használjátok az intelligens kezelőt :D

Járj nyitott szemmel.

(#2367) Sperafico


Sperafico
tag

Sziasztok!
Egy telenoros készülékkel én is csatlakozom kozetek.
Én egy galaxy s5 miniről váltottam.

(#2368) Takuun


Takuun
aktív tag

Mi is csatlakozunk párommal! :)

Gyári garis, nagykeres telefon. Hogy kell érvényesíteni a garanciát rá? A doboz nem volt nyitva én nyitottam ki itthon. A granacialevé benne a dobozban, tök üres.

(#2369) andriska413 válasza gekkoXT (#2365) üzenetére


andriska413
tag

A másodikat veszem boltban, nem gagyit, Kingstont és mindkettő tönkrement :((

Andrea

(#2370) szemesi69 válasza Takuun (#2368) üzenetére


szemesi69
addikt

A samura mindenképp regisztráld be, mert prémium garanciás. A kitöltetlen gari papirnál nem tudom mi a helyzet, azt mindenképp ki kellene töltetni. Szerintem hívd fel a samsungot és kérdezz rá, az a biztos. Ha az megvan utánna regisztráld.

Xiaomi redmi note 12 pro

(#2371) Zso83


Zso83
tag

Üdv az új A3-as tulajoknak a klubban. :P

"Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."

(#2372) TZS03 válasza andriska413 (#2369) üzenetére


TZS03
csendes tag

Nekem is volt gondom a Kingstonnal, azóta samsung van, azzal több mint 2 éve nincs bajom.
Az oldal tetején van vmi kérdőív amit ha kitöltesz és ha az első 1000 kitöltő közt vagy , kapsz egy 16gigàs samsung memóriakártyát. Egy próbát megér, hátha bejön.

[ Szerkesztve ]

(#2373) hammertron1


hammertron1
tag

Sziasztok! Én is csatlakoznék de lenne egy kérdésem. A magentáéknál kapható A3 1,5gb rammal rendelkezik? Segítségeteket előre is köszönöm!

(#2374) szemesi69 válasza hammertron1 (#2373) üzenetére


szemesi69
addikt

Szerintem igen sőt biztos, de nem tart semeddig rámész a Tré oldalára és biztosra megnézed :) Mindegyik szolgáltatós 1.5 gb rammal rendelkezik :)

[ Szerkesztve ]

Xiaomi redmi note 12 pro

(#2375) hammertron1 válasza szemesi69 (#2374) üzenetére


hammertron1
tag

Már 2x át futottam a leírást de nincsen benne. Plusz még online szeretném rendelni is. Mondjuk félek a kijelzőtől mert most 4,2-n vagyok HD felbontáson. Hogy ez ugye nagyobb és kisebb felbontás. Mennyire lehet látni a pixeleket?

(#2376) AliasB válasza hammertron1 (#2373) üzenetére


AliasB
senior tag

Szia. Ha nem dual simes akkor 1.5GB ram van benne. Ha pedig dual simes akkor két különböző méretű kártya kellene bele ami jelölve is lenne.

A kijelzője pedig nagyon szép. Nem kell aggódni miatta. Nekem is HD felbontású a másik telefonom de nem olyan szép a képe, mint ennek.

[ Szerkesztve ]

Járj nyitott szemmel.

(#2377) szemesi69 válasza hammertron1 (#2375) üzenetére


szemesi69
addikt

A t-mobil 1.5 gb rammal árulja, van itthon prospektusom abban írják. Én nem látom a pixeleket. Biztos van itt a fórumon aki T-és, majd ők talán válaszolnak, én vodás vagyok.

Xiaomi redmi note 12 pro

(#2378) AliasB válasza szemesi69 (#2377) üzenetére


AliasB
senior tag

Nem látod a pixeleket? Pedig azokból áll össze a kijelződ :D 518400 pixelt kell látnod :D

Járj nyitott szemmel.

(#2379) hammertron1


hammertron1
tag

Köszönöm a segítségeteket! Jelentkezem ha meg lesz a készülék.

(#2380) szemesi69 válasza AliasB (#2378) üzenetére


szemesi69
addikt

Sosem voltam pixel vadász :) Én csak azt látom, hogy szép élénk kijelzője van :)

De ezentúl követem a mottód "Járj nyitott szemmel." És számolom a pixeleket :DD

Xiaomi redmi note 12 pro

(#2381) hammertron1


hammertron1
tag

Áh még egy utolsó kérdés :D meg kapja a 6-os droidot?

(#2382) AliasB válasza hammertron1 (#2381) üzenetére


AliasB
senior tag

Ez a legjobb kérdés :D állítólag terve van véve :D de ha megkapja szólok :D

Járj nyitott szemmel.

(#2383) hammertron1 válasza AliasB (#2382) üzenetére


hammertron1
tag

Hát nem igaz hogy végre meg találom a számításom /ízléses/ fém házas telofon és a régi idők rossz szoftver frissítések ideje nem múlt el. 2 éve nem volt droidom. Ultolsó egy LG l9 4.1.2-vel ha jól emlékszem.

(#2384) mateus válasza hammertron1 (#2383) üzenetére


mateus
senior tag

Szerintem felesleges izgulni, a mostanival is teljesen stabil, a programok ugyanúgy futnak, a teló ugyanúgy használható. Csak emiatt nem mondanék le egy telóról, hogy esetleg fél év múlva kap csak frissítést, max ha egy 200ezres telóról lenne szó.
Én pl. az LG G2-n 4.4.2-t használok, mert ott az a legstabilabb, legjobb.

(#2385) hammertron1 válasza mateus (#2384) üzenetére


hammertron1
tag

most már mind1... meg van rendelve :))

(#2386) andriska413 válasza TZS03 (#2372) üzenetére


andriska413
tag

Samsungot kapok most , rendeltek nekem az ebayről, kíváncsian várom :C

Andrea

(#2387) fzboxx válasza senior69 (#2334) üzenetére


fzboxx
senior tag

Egy biztos: Stragefright detector a frissítés után (...OJ5, XEH) már nem jelez hibát, előtte volt kettő is. :C

[ Szerkesztve ]

(#2388) Takuun


Takuun
aktív tag

MIért nem tudom beregisztrálni a Samsung A3-at a Samsung honlapján?

Ezt írja ki:
A sorozatszám ellenőrzése során azt állapítottuk meg, hogy regisztrálni kívánt termékét
nem a Samsung Electronics Magyar Zrt. hozta forgalomba, ezért a készülékre érvényes
garanciát nem tudjuk meghosszabbítani. Kérjük, ellenőrizze a sorozatszámot!

Egy háztartási gépeket forgalmazó cégtől vettem, ahol mobilokat is lehet venni. Ők a nagykerből veszik a telefont. Amit egyébként, full tartozékokkal, magyar nyelvvel bontatlanul kaptam. Akkor elméletileg van rá 12 hónap gari, de azt nem tudom kiterjeszteni +12-vel, mert nem a márkakereskedében vettem?

(#2389) trobi28 válasza Takuun (#2388) üzenetére


trobi28
addikt

Milyen garancia papírt kaptál hozzá?

Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!

(#2390) kerxy válasza Takuun (#2388) üzenetére


kerxy
senior tag

Nem feltétlenül kell márkakereskedelemben venned. Amit pl. Auchanban veszel az is rendes garis.
Meg kell kérdezni, ahol vetted, hogy honnan szerezték be, miért nem tudod regisztrálni? Ha nem tudják elintézni, szerintem inkább vidd vissza és vegyél olyan helyen, ahol ez nem probléma.
Más is járt már így egyébként pl az Emagon vásárolt készülékkel...

(#2391) robyg


robyg
senior tag

Üdv Skacokm

Nekem is töltött le egy 264 megás frissítést.

Ez a második patch.

Telómon 5 droid van független.

(#2392) Zso83 válasza robyg (#2391) üzenetére


Zso83
tag

Szia!
Így van! Nálam is ma reggel jött le egy ekkora méretű frissítés. Független az enyém is természetesen...

"Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."

(#2393) Sperafico


Sperafico
tag

Hogyan lehet lezárt képernyőre kiiratni a hőfokot és a megtett lépés számot? Egyszerűen nem sikerül kivarázsolni pedig ki van pipálva.

(#2394) viktorhu válasza mateus (#2363) üzenetére


viktorhu
veterán

Oké, csak érdemes letesztelni, mielőtt teleírod, ha nem teljesen lepapírozott formában vásároltad, hivatalos forrásból.

Egyáltalán nem gagyi kinézetűek a másolatok, csomagolás, nyomtatás stb. minden egyezik. Én az ár meg a beszerzés helye alapján valószínűsítem a kínai forrást.

Természetesen lehet valós kapacitású a másolt cucc is, sőt, eredeti is jöhet Kínából is, csak jobb előre tudni, és nem elveszíteni fontos dolgokat.

(#2395) viktorhu válasza Takuun (#2368) üzenetére


viktorhu
veterán

Ha nagykerből vettétek cégesen, akkor külön kell kérni a garanciajegy kitöltését - alapból nem teszik, mert ők nagyker, és ha viszonteladásra vennétek, Ti töltenétek ki, amikor eladjátok majd.

Kérjétek meg őket, hogy töltsék ki utólag, mert azzal együtt lesz érvényes a Samsung oldalán regisztrált garancia.

(#2396) gebol18


gebol18
csendes tag

Sikeresen bekaptam egy hibas darabot.
Kijelző mostanában beragad középtájt, ha meg az ember keze nem csontszaraz, akkor hasznalhatatlan a telefon... :(
Nem retkes a kijelzo, folia van rajta a szenzorok nincsennek kitakarva. Nyilvan megy a szervizbe.. Valakinek volt hasonlo problémája?

"gabeszito"

(#2397) Topi70 válasza szemesi69 (#2374) üzenetére


Topi70
tag

Tényleg nagyon gáz az oldaluk!!! Akad össze vissza!

(#2398) Tomi7979


Tomi7979
csendes tag

Sziasztok!

Ma reggel vettem át az új A3-ast. Pénteken rendeltem az emagon black friday-n. Sajnos csak utólag vettem észre, hogy a dual simes verzió csak 1gb rammal van ellátva.
Mindegy, most már nem cserélem be, az eddigi ace 4-ben is csak 1gb volt. És nem nagyon szoktam játszani hardverigényes játékokkal.
Még a sim kártyát ki kell cseréltetnem a Telenornál, remélem nem fognak szarakodni.
Amúgy 47e-be került, ez azért kompenzál az 1gb ram miatt.

(#2399) gyulabacsi válasza Tomi7979 (#2398) üzenetére


gyulabacsi
tag

Szia,
az lenne a kérdésem, hogy az A3 (A300 dual) használata milyen 1 gb rammal?
Tervezem a beszerzését és ezen megy a dilemma, hogy meg szabad-e venni, vagy inkább több ram kellene?
(kb. 2 évre lenne a teló és általános használatra, de legyen gyors és ne akadjon, lagoljon..)

Most épp edigitalnal van 60e Ft-ért, a 47e-s ár elég jól hangzik, de annyiért sajna már nincs :(
Black fridaykor volt 50e Ft-ért, de ami ott ment az egy vicc, szerintem 1-2 darab lehetett "készleten".. Másnap persze már volt készleten, eredi áron (kb. 80e)

(#2400) szemesi69 válasza gyulabacsi (#2399) üzenetére


szemesi69
addikt

60.000 Nem dual 1.5 GB ram

http://www.euronics.hu/SAMSUNG-SAM-A300-DS-BLACK-p46696

Xiaomi redmi note 12 pro

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.