Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruskop
senior tag
-
AliasB
senior tag
A google egy elég adathalász cég és győztem mindent kikapcsolni, hogy ne gyűjtsön információkat rólam és a készülékemről szóval inkább kihagynám a szarkeveréseivel együtt. Egyik ismerősöm megmutatta, hogy a jelszavam nélkül (amit csak én tudok) mennyi mindent ki lehet így deríteni emberekről. Csak néztem milyen infokat tudott kideríteni :/ Egyáltalán nem megbízható a google és nem is szeretném, hogy bár mit is szinkronizáljon a telefonommal. Eléggé bele kellett így is másznom a google fiokomba, hogy mindent kikapcsoljak amivel adatokat gyűjt és szinkronizál.
Járj nyitott szemmel.
-
Zso83
tag
Pedig válaszként azt írták, hogy jól látom, tényleg 1 GB RAM van a telóban, ahogy a honlapjukon szerepel... Valóban az lesz, hogy bemegyek személyesen és megérdeklődöm, mert nekem is gyanús a válaszuk. Egyébként úgy tudom, hogy van 1 GB-os is, ami nem duos, csak a modellszámának a vége A300F és van ugye a 1,5 GB aminek A300FU a vége. Mindez egyértelmű lenne, ha a kedves MM pontosan leírná a modellszámát...
"Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."
-
-
Zso83
tag
Szerintem akkor nyugodtan megvehetted volna az MM webáruházából is, mert ott most akciós a sima és a duos is. Nem gondolom, hogy 70 rugóért a sima A3-ast 1 GB RAM-mal árulják a webáruházukban, miközben kint a boltban 1,5 GB-os verzió van...
"Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."
-
ancsako
tag
A Head Case tokokat 1.900.- ért hirdetem. Ez ami képen van, ez kemény. Van egy fehér alapon fekete pötyis, szilikon. Ez jelenleg nincs a kezem ügyében, így nem tudom lefotózni, de ha érdekes átküldöm majd.
Illetve van sima szilikon kékben, rózsaszínben, átlátszóban (nem clear, inkább matt). Ezek 990.-.
Meg van egy kék-zöld ombre virágos, szintén 990.-.Galaxy Note 8, Galaxy watch, Galaxy buds
-
senior69
tag
Mivel nekem mind2 volt,tehát sima fólia is, és most edzett üveg, azt kell hogy mondjam meg vagyok elégedve velük. Annyival hajlok jobban az edzett üveg felé hogyha netán mégis véletlen leesne a telefon akkor az megmenti a kijelzőt, meg jobb a tapintása is, no meg hajszálkarcok ezen nem lesznek, nem úgy mint a sima fólián Ez a fajta ami nekem van eggyáltalán nem vastag, de ebben is van különböző méret
-
viktorhu
veterán
Ezzel az a baj, hogy annak idején az S3-asomat így törtem össze.
Nem dobáltam, de egyszer csak megtörtént a baj - vezetés közben csak úgy letettem magam mellé az anyósülésre, majd megfeledkeztem róla. Aztán kiszállás közben felkaptam a hátizsákomat, és az valahogy lesöpörte onnan a telefont - igen, az anyósülésről repült ki a vezetőoldali ajtón keresztül. Nem is láttam, csak hallottam, hogy koppant valami.
A mellettem parkoló autó alatt találtam meg - szétnyílt tokkal, üveggel lefelé - szép pókhálósra dekorálva. Azóta én telefont csak peremes tokkal és edzett üveggel használok.
-
mtade
aktív tag
Egy telefonom kijelzője tört csak össze, családi perpatvar közepén a falhoz b@sztam izomból, és a beton erősebbnek bizonyult...
Ezen gyanítom, semmilyen tok sem segített volna...
[ Szerkesztve ]
Thinking is the hardest work there is, which is probably the reason why so few engage in it. // Henry Ford
-
Attila57
tag
Szia mateus! Ha a mérési módot átállítod mátrix-ra, egészen addig az marad, (újraindítás után is) amíg át nem váltasz előlapi kamerára. Mert ott nincs állítási lehetőség, alapértelmezett a középre súlyozott. Ha visszaállsz a fő kamerára, már nem áll vissza mátrix-ra.
[ Szerkesztve ]
-
-
AliasB
senior tag
Igen valószínű a memóriakártya volt a ludas. Amúgy 1GB RAM sem lehet probléma mert az előző telefonomba az 1GB RAM van és az is tökéletesen működik. Az újabb androidok már jobban kezelik a memóriát, mint a régebbiek. Talán a 4.0 vagy a 4.1 volt a vízválasztó ahonnan már sokkal felhasználóbarátabb és stabilabb lett a rendszer azelőtt sokkal többet kellett "ügyeskedni" és trükközni vele
Járj nyitott szemmel.
-
andriska413
tag
Köszönöm!
Rákerestem , ebay-en nem is drágák. Mekkorát érdemes venni bele, amit még jól is kezel? 16-ost szoktam használni, de találtam egy gyanusan olcsót. Elvileg kezeli a 64-est, de én nemtudom kihasználni, de olcsóbb mint a kisebb .és még valami ezen az olcsón nincs Samsung felirat, a kisebb, drágábbon van, jelent ez bármit is? Bocs, de nem vagyok ebben szakértő. Ilyen az olcsóbb:
[link][ Szerkesztve ]
Andrea
-
viktorhu
veterán
Az Aliexpress nem egy eladó, hanem sok eladó van rajta, úgy, mint az Ebayen. Van köztük korrekt is meg csaló is, ezért is osztottam meg egy bevált linket. Egyébként pedig el kell olvasni a leírást - ha az van odaírva, hogy "felújított", újraformázott, ilyesmi, azok az átverések, ha meg az van odaírva, hogy "real capacity" stb, akkor még elolvasol pár feedbacket (olyanét, aki ki is próbálta), és rendben vagy, mert ilyen esetben automatikusan kapod vissza a pénzedet, ha átvernek.
-
viktorhu
veterán
De ha innen vetted, az is kínai, és az sem látott Samsung meg Sony gyárcsarnokot, szóval mindenképpen teszteld, mielőtt teleírod, nehogy gond legyen - itt még az alipay meg a paypal sem véd, ha gond van. Látod, az ebayes linken a fenti példában is csak úgy meri árulni, hogy bele is írja a hirdetésbe, hogy kamu a cucc - innentől csak olvasni kell, szóval számít ez a plusz közvetítői védelem, ami az itteni oldalakról hiányzik.
-
viktorhu
veterán
Oké, csak érdemes letesztelni, mielőtt teleírod, ha nem teljesen lepapírozott formában vásároltad, hivatalos forrásból.
Egyáltalán nem gagyi kinézetűek a másolatok, csomagolás, nyomtatás stb. minden egyezik. Én az ár meg a beszerzés helye alapján valószínűsítem a kínai forrást.
Természetesen lehet valós kapacitású a másolt cucc is, sőt, eredeti is jöhet Kínából is, csak jobb előre tudni, és nem elveszíteni fontos dolgokat.
-
anonym1s
őstag
Kossz!
A medimarkt honlapja szerint csak a dual simes valtozat van, de ennek utanajarok akkor, mert lehet rosszul van kitoltve a honlapjuk.[ Szerkesztve ]
-
Raiu
tag
Üdv
Nekünk is ilyen tokunk van A5-re.Előnye:
- Pontosan illeszkedik.
- Merev ott ahol kell.
- Kisebb ütéseket felfog. ( Tapasztalat. )
- Szép.
- Nem csúszik a hátlap,ha leveszed róla a fóliát.
- Nem szedi az újlenyomatot és a karcokat.Hátránya:
- Elrejti a telefon szép kialakítását.
- Üvegfóliát kell venni hozzá a teljes védelemhez.Röviden ennyi a tapasztalatom ezzel a tokkal A5-nél. Én imádom ezt a tokot. Ha szabad így mondani akkor 9/10! Az a -1pont az összes tokra igaz majdnem! Viszont amire nem igaz azt csúnya toknak csúfolni számomra ( pl: Pár mm vastag hajlékony szilikon tok... ).
[ Szerkesztve ]
-
andriska413
tag
Médiában ilyen van:
http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_samsung-galaxy-a3-duos-sm-a300-fekete-k%C3%A1rtyaf%C3%BCggetlen-okostelefon-1177428.html[link]Itt olcsóbb, úgytűnik 1+1 év :
http://mobilvarazs.hu/samsung/1271-samsung-a300f-galaxy-a3-whitesilverblack.html
Ahogy látom ezekben csak 1GB Ram van, nekem telenoros van, abban 1,5[ Szerkesztve ]
Andrea
-
andriska413
tag
Igen a gyárit. Jobban örülnék, ha normálisan működne és ilyen alap funkciókhoz nemkellene appokat leszedegetni. Szerintem ez a minimum egy ilyen telefontól.
Ez a második hibája, első volt az értesítési panel beragadása, ugrálása, most jött ez az ébresztő hiba, ha valami még előjön azonnal küldöm a szervizbe.
Visszagondolva az s4minimmel 1évig SEMMI gondom nem volt! Kezdek aggódniAndrea
-
-
galaxys80
veterán
Az I5/ 5C szerintem átlagfelhasználót ma is tökéletesen kielégít még.
Ha lett volna még a vodánál 5C én azt vettem volna az asszonynak.Egyébként tavasszal használtam egy I4-et néhány hétig. Lassúcska volt, de az alap funkciókat nálam simán ellátta. Telefonálásra kimondottan megbízható volt.
De nézzünk meg egy 5 éves droidos telefont. A többség mára széthullott.[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
itt nyomkodom, nekem tetszik
fekete, elegáns és gyönyörű! nem kellett erős hardver, sudokuzni szoktam maximum se film, se zene telón
eddigi telóimhoz képest szép fotót készítek vele, ez ami engem még érdekelt a külső mellett. 30000-ért telekomtól, kamatmentes törlesztőre pedig hogy a fenébe ne hoztam volna el
ja igen kicsit csúszós, párszor már elindult a kezemben[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest