Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Szia!
Bocsi a késedelemért, de a nyaralás kellős közepén sehogy nem jutottam gépközelbe, de nem is nagyon hiányzott

A dekóder ehhez a hangrendszerhez mindenképp kell, mivel csak analóg bemenetei vannak, természetesen máshoz is, amin csak analóg van és nincs optikai vagy digitális koax bemenet.
A "tesztben" szereplő Orion hangrendszert a fiamtól kértem el, ő laptophoz használja. Na ehhez ajánlanám igazán vagy asztali géphez, házimozizáshoz az elmegy kategóriába tartozik. Ami rendkívül bosszantó benne, az aprócska távirányítója kb. 1 méteren belül használható (nem az elem gyenge)
Az Orion műszaki embere is csak annyit tudott mondani: ez ilyen. Univerzális távirányítóval is próbáltam helyettesíteni, úgy tűnik, hogy az infra vevő a gyenge pontja. A szetthez kapott hangfalakban elhelyezett hangszórók gyengécskék, nagyobb tér betöltéséhez teljesen alkalmatlanok, ezért is javasolnám inkább laptop, pc használatához, vagy kisebb szobába. A mélynyomó viszont meglepően kellemes, nincs kellemetlen és folyamatosan összemosódó búgás, a mélyhangok és a basszus megfelelően "lélegzik". A beépített erősítő és lejátszó is teljesen korrekt, USB és memóriákártyáról szépen játszik. Ami még rendkívül kellemetlen, hogy kikapcsolás után az utolsó lejátszáskori hangbeállításokat elfelejti, bár pillanatok alatt újra beállítható bármi, a már említett táviránytó probléma miatt ez csak közelből kivitelezhető 
Sajnos ebbe az alacsonynak nevezhető árkategóriába ennyi fér bele, de ez természetesen más gyártókra is igaz. Egyelőre még én is erősen gondolkodom, hogy beszerezzek-e még egy ilyet (a gyerek már nyafog), mert normális hangfalakkal nagyon kellemesen szól! Az említett kellemetlenségeket leszámítva is nevetséges az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az Orion műszaki embere is csak annyit tudott mondani: ez ilyen. Univerzális távirányítóval is próbáltam helyettesíteni, úgy tűnik, hogy az infra vevő a gyenge pontja. A szetthez kapott hangfalakban elhelyezett hangszórók gyengécskék, nagyobb tér betöltéséhez teljesen alkalmatlanok, ezért is javasolnám inkább laptop, pc használatához, vagy kisebb szobába. A mélynyomó viszont meglepően kellemes, nincs kellemetlen és folyamatosan összemosódó búgás, a mélyhangok és a basszus megfelelően "lélegzik". A beépített erősítő és lejátszó is teljesen korrekt, USB és memóriákártyáról szépen játszik. Ami még rendkívül kellemetlen, hogy kikapcsolás után az utolsó lejátszáskori hangbeállításokat elfelejti, bár pillanatok alatt újra beállítható bármi, a már említett táviránytó probléma miatt ez csak közelből kivitelezhető