- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Szia!
Bocsi a késedelemért, de a nyaralás kellős közepén sehogy nem jutottam gépközelbe, de nem is nagyon hiányzott
A dekóder ehhez a hangrendszerhez mindenképp kell, mivel csak analóg bemenetei vannak, természetesen máshoz is, amin csak analóg van és nincs optikai vagy digitális koax bemenet.
A "tesztben" szereplő Orion hangrendszert a fiamtól kértem el, ő laptophoz használja. Na ehhez ajánlanám igazán vagy asztali géphez, házimozizáshoz az elmegy kategóriába tartozik. Ami rendkívül bosszantó benne, az aprócska távirányítója kb. 1 méteren belül használható (nem az elem gyenge)Az Orion műszaki embere is csak annyit tudott mondani: ez ilyen. Univerzális távirányítóval is próbáltam helyettesíteni, úgy tűnik, hogy az infra vevő a gyenge pontja. A szetthez kapott hangfalakban elhelyezett hangszórók gyengécskék, nagyobb tér betöltéséhez teljesen alkalmatlanok, ezért is javasolnám inkább laptop, pc használatához, vagy kisebb szobába. A mélynyomó viszont meglepően kellemes, nincs kellemetlen és folyamatosan összemosódó búgás, a mélyhangok és a basszus megfelelően "lélegzik". A beépített erősítő és lejátszó is teljesen korrekt, USB és memóriákártyáról szépen játszik. Ami még rendkívül kellemetlen, hogy kikapcsolás után az utolsó lejátszáskori hangbeállításokat elfelejti, bár pillanatok alatt újra beállítható bármi, a már említett táviránytó probléma miatt ez csak közelből kivitelezhető
Sajnos ebbe az alacsonynak nevezhető árkategóriába ennyi fér bele, de ez természetesen más gyártókra is igaz. Egyelőre még én is erősen gondolkodom, hogy beszerezzek-e még egy ilyet (a gyerek már nyafog), mert normális hangfalakkal nagyon kellemesen szól! Az említett kellemetlenségeket leszámítva is nevetséges az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Xbox Series X|S
- Viccrovat
- Ez is egy kafa utólagos fejegység - Carpodgo T3 Pro
- Házimozi belépő szinten
- Építő/felújító topik
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Energiaital topic
- Zászlóshajót avatott a Lexar SSD-kben utazó divíziója
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest