- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
a kliens idővel egyre nagyobb szutyok lett, míg végül megelégeltem, és alternatív kliensek után néztem.

-
Gergosz2
veterán
Mai napig használom , persze megfogyatkoztak rajta az ismerősök.
Furcsa lesz az egszer biztost , hiszen már fene tudja hány éve mindig, induláskor bejentkezik és felugrik az ablak, megnéztem ki van fent. Ha jól tudom március 15. környékén esedékes a leállás.Én nem nagyon tervezem , hogy Skype-ra váltanék .
-
ftc
nagyúr
Kár érte, de kb 1,5 éve leszedtem...senki nem volt már rajta...mindenki lelépett..anno szerettem
de anno ugye volt msn
icq isjelenleg facebook+skype s ennyi
-
westcoastog
veterán
Szép volt, jó volt, régi szép idők.

-
Csuty94
tag
Nem tudom melyik korcsoportba tartozol, de az enyémben (18) szerintem nem sokkal haladja meg a 0-t. Szomorú hogy nem lesz MSN, persze nem azért mert használom, de kellemes emlékek és sok különféle érzelmet kiváltó beszélgetés történt rajta keresztül. A Facebook nyilvánvalóan kiszorította úgyhogy megértem.
-
Rozzo
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Megmondom őszintén, én csak a 2009-et használtam, kb. 1 hónapig. Van a családban egy nagyon hard felhasználó, de igazán nem izgatja a dolog, hogy megszűnik.
-
Иван
őstag
Régen sokat lógtam rajta. MSN-en mindenki fent volt, skype-on meg csak akik fontosak voltak.
Aztán a facebook leölte szép lassan, amit meg is értek. Mondjuk a facebook chattel a skype chat is meglehetősen redundánssá vállt számomra, lényegében csak a voip és a videochat miatt van fent (mondjuk ez is az értelme).
Azért kíváncsi lennék egy görbére, hogy a fésszel egyidejűleg hogyan esett az aktív MSN felhazsnálók száma. Az én korosztályomban már a nullához konvergál a felhasználók száma.
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem a 8.1 volt a legjobb. Lehet csak azért, mert az volt a legfrissebb verzió, amikor itthonra beköttettük a netet és itthonról tudtam MSN-ezni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Apple asztali gépek
- Napelem
- További aktív témák...
- Lenovo G500,Core i3-3110M,256 GB Patriot P210 SSD,8 GB DDR3,
- Lenovo Legion GO
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- 5600 MHZ-es 16GB-os DDR5 notebook memória - számlával, garanciával
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Lenovo IdeaPad Slim 3 Ryzen 7 8840HS 15" FHD+ 16GB 1000GB Teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest