Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Szólánc.
- Emlékszik erre valaki?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz sing1ep1ayer #23 üzenetére
Ne kötekedj. Ha meg azt nézed, mennyiért raksz össze egy hóm szervert Brazosból, meg egy ilyen C7-es vagy C3-as lapból... lehet, hogy egy ilyen olcsóbb. Ha az adott feladatra elég, akkor mi is a gond?
Amúgy azért sem fair idehozni a Brazost, mert mint a címből is kiderül, RETRO tesztről van szó.
Hogy mihez képest, azzal meg ne röhögtess. Főleg, ha egységes megoldásnak tekinted a 2 és a 20 éves hardvereket, akkor lehet együtt néz ni a fogyasztásukat is. Amúgy a 26-30W magában is elég alacsony. Nem "mihez képest". Akkoriban pedig nem láttam ezekről fogyasztási teszteket, így hadd lepődjek meg most, ha megengeded.@s479 téma : Az ominózus hozzászólás után pont belinkeltem pár s479 adapterkártyát
@Mp3 téma : P100 lejátssza, de pl. egy Car-PC-hez nem egészen jó ötlet a DOS, mert egy windózos Winampnak, kijelző pluginnel kellett egy kis kraft. De egy passzív C3, vagy C7 elvisz egy wndózt/Linuxot, ami lejászik, meg kijelzőt is hajt.
Mutogatni való hater díszpinty
-
cskamacska
addikt
Nem tudom mit kell az a Brazoson fingreszelni egy Via procis cikkben. Na most képzeld el, hogy egy bontóból kukázott C3-at rak valaki az otthoni akármilyébe, egy 30 ezres Brazos cucc helyett. Össze is dől a világ.
ontopik:
Anno 2007-2008 körül volt Via C7 procival szerelt tecsógazdaságos netbook a zakciós újságjukban, és én pár pillanatig el is játszottam a gondolattal, hogy..
Mentségemre szólva, olcsóbb volt, mint akár a mobil Celeronos társai ugyanabban a hirdetésben. Egyébként azt Via notit S3 Chrome9 HC grafikus lassító hajtotta.[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
wednesday
őstag
Azért nem kell idekeverni a jelent, mert ez a cikk inkább RETRO, ahogy a címben is szerepel. Mi volt régen. Hogy a cikk végén meg van említve, hogy akár letöltő gépet is lehet belőle ma csinálni, az nem azt jelenti, hogy erre kell mindenképp építeni. Ebbe is inkább retro hangulat van, mint a régi autók üzemeltetése.
Ezeket a régi dolgokat az ember már inkább összeguberálja, megtalálja a padláson, odaadja egy ismerős stb. És akkor talán lehet kezdeni velük valamit. Egy Brazost nem fogsz guberálni, majd 10 év múlva.
-
válasz sing1ep1ayer #12 üzenetére
A válasz ott van eggyel lejjebb.
@nyunyu : Nemtom, egyáltalán létezik konzumer Nano lap?
A Penya M meg Celeron M belement asztali lapba? Mert azt nem tudom biztosra, hogy igen, vagy nem.
Amúgy ha otthon nem is számított a fogyasztás, pl. car-pc projekteknek igen, és egy Mp3-at még ezek is le tudtak játszani.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Archer
őstag
válasz sing1ep1ayer #12 üzenetére
Jó de ne hasonlítsd már az 1-2 éves rendszert a tizenéveshez. A Brazos fogyasztás/teljesítmény aránya persze, hogy nem mérhető egy ezred eleji technikához. Az akkori konkurenciához képest kevesebbet fogyasztott (bár akkor még ilyen otthoni szinten szerintem a kutya nem törődött a fogyasztással), a Brazost Te keverted ide.
Transmeta is ilyesmi szemlélettel dolgozott mint a VIA, eredményt ismerjük.
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
válasz sing1ep1ayer #7 üzenetére
Brazos mikor jelent meg?
Addig mi volt, ami ennyit evett? Nem sok minden...Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik