- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
skydragon #21 üzenetére
Akkor idézet hcl-től ismét:
"...kifejezetten meglepődtem, hogy ennyire keveset ettek."Erre reagáltam és merészeltem felhozni a Brazost. Miért ne tenném? Most 2012 van és ha valaki például egy home szervert akar, az az idáig megjelent összes hardvert lehetséges megoldásnak tekintheti, akár 20 éves az eszköz, akár 2.
Egyébként is, ha azt mondja hogy keveset fogyasztott, akkor nevezze meg mihez képest, mert a kortársakhoz képest biztosan nem mondható olyan hűde alacsonynak ez a fogyasztás.Ennyi erővel egy szénné húzott i7-re is rámondhatom, hogy "vááá, nem tudtam hogy ilyen keveset eszik".
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest