- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
válasz
sketchifun #13 üzenetére
Statik HTML-t és CSS-t egy kicsit használtam már, legalább is egy két ilyen honlapot megcsináltam, de messze nem ilyen bonyolult volt és ami a lényeges ahogy irtad vizuálisan láttad a változást minden egyes lépésed még ha hibás is volt egyből láttad, itt még ha hibát is ir ki sokszor értelmezni sem tudja az ember, hogy mi nem jó .
-
repvez
addikt
válasz
sketchifun #10 üzenetére
igen így meg lehet tanulni amikor valamit célirányosan csinálsz és érdekel is.
Ezért szoktam azt mondani, hogy a számomra úgy lenne a jó ha lenne egy csontváz amiben minden van és csak módosítanom kell a dolgokat, hogy átlássam az egész folyamatot.
A linkelt játékvideóhoz hasonlóan én úgy képzelném el, hogy lenne egy plane ami a földet szimbolizálja meg egy egyszerű repülőgép modell (placeholdernek) és akkor ezt az alapot bőgetnémebben minden alap benne lenne ami a későbbiekhez szükséges.
Később a plane helyé domborzat, az egyszerűbb gép helyére egy részletesebb stb...
DE a lényeg, hogy az alapoktól kezdve átlátnám az egészet és érteném is mi mivel függ össze.De csak ha sok kis programot csinálok egy egy funkció megértésére akkor nem biztos, hogy össze áll egy nagy egésszé a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest