Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Persze. Ez a kis apróságokkal kezdődik. Először hello world. Először megtanulod, mi kell, hogy amit csinálsz, egyáltalán működjön. Aztán a tutorialok alapján csinálsz egy egyszerű kis valamit. Aztán még sokat. Ezután elkezded módosítgatni a legutóbbi kis vackot. Először csak a számokat. Aztán láttad, hogy ha a tutorialba írt valamit a csávó, és az a szöveg megjelent a programodban. Azt is átírod. És már érted is. Már tudod, milyen kódot kell írni, hogy a programod kiírja. Ezek a lépések, nekem így ment.
Mikor láttam, hogy a html nyelvben minden kacsacsőrök közt van, ami nem látszik végül, tudtam hogy az a kód, a többi a tartalom. Feltűnt, hogy egy szöveg elején ugyan az a kód van, mint a végén, csak per jellel. Kitöröltem azt az egy karaktert, az lett az eredménye, hogy minden tartalom olyanná változott mint az az egy sor. Minden félkövér lett. Ekkor jöttem rá hogy így kell formázni, van kezdő és befejező elem. Vanak táblázatok.
És ezek most olyan nevetségesen egyszerűnek tűnnek, hogy hihetetlen, de akkor a körmöm rágtam, hogy vajon most mit csináltam.
Próbálgasd, nyúlj bele. Maximum elrontod. És, mi történt? Semmi. Vissza állítod az eredetit, és máshogy próbálod babrálni.
Javaslom egyébként a HTML-t, szerintem kiváló tanuló alap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- 27% - NZXT Kraken 240 vízhűtés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest