Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
sketchifun
senior tag
Persze. Ez a kis apróságokkal kezdődik. Először hello world. Először megtanulod, mi kell, hogy amit csinálsz, egyáltalán működjön. Aztán a tutorialok alapján csinálsz egy egyszerű kis valamit. Aztán még sokat. Ezután elkezded módosítgatni a legutóbbi kis vackot. Először csak a számokat. Aztán láttad, hogy ha a tutorialba írt valamit a csávó, és az a szöveg megjelent a programodban. Azt is átírod. És már érted is. Már tudod, milyen kódot kell írni, hogy a programod kiírja. Ezek a lépések, nekem így ment.
Mikor láttam, hogy a html nyelvben minden kacsacsőrök közt van, ami nem látszik végül, tudtam hogy az a kód, a többi a tartalom. Feltűnt, hogy egy szöveg elején ugyan az a kód van, mint a végén, csak per jellel. Kitöröltem azt az egy karaktert, az lett az eredménye, hogy minden tartalom olyanná változott mint az az egy sor. Minden félkövér lett. Ekkor jöttem rá hogy így kell formázni, van kezdő és befejező elem. Vanak táblázatok.
És ezek most olyan nevetségesen egyszerűnek tűnnek, hogy hihetetlen, de akkor a körmöm rágtam, hogy vajon most mit csináltam.
Próbálgasd, nyúlj bele. Maximum elrontod. És, mi történt? Semmi. Vissza állítod az eredetit, és máshogy próbálod babrálni.
Javaslom egyébként a HTML-t, szerintem kiváló tanuló alap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mikrotik routerek
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Androidos tablet topic
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- További aktív témák...
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest