- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- weiss: Pant* rant
- N€T0X|N: SSD cserék
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Egyébként pont most vett a főnököm egy andoridos ipari pda-t, amire át kell ültetni a 10 éve windows mobile-ra írt programot. Soha életemben nem programoztam adroidra, de 10 éve sem volt fogalmam a windows mobile programozásról sem, de meg kellett csinálni és 3 hónapig dolgoztam rajra mire készen lett, közben jó néhányszor át is lett írva, de ha most megnézem az akkor írt kódjaimat, akkor jó néhány dolgot már másképpen csinálnék, mint akkor. Pedig ez csak egy kis kiegészítő cucc a raktárhoz, igazából semmi extra. Nincsenek előre lefektetett szabályok, senki sem mondja meg merre kell indulni, első körben azzal is beérem, hogy meg lehet nyomni egy gombot az adnroidos programon és kiírja, hogy Helló!. Most ez a cél, aztán majd szép lassan jön a többi dolog, meg sem próbálom egy az egyben átrakni azonnal az egész cuccot, mert az tuti bukta lenne.
-
repvez
addikt
Ettől, hogy mérnöknek kell lenni mindenkinek ha valamit csinálni akarsz annyira elegem van, miért kell ahhoz mérnöki diploma, hogy valamihez érts?
Legtöbbször hiába a diploma a józan paraszti ész többet ér annál.Meg a legtöbb gyerek már akkor programoz mikor még az általánost sem járta ki, nemhogy diplomája legyen.
Meg félre érted a dolgot egy szóval sem mondtam, hogy ebből akarok megélni vagy ezt a szakmát akarom csinálni.
Neked sem kell Séf diploma, ahhoz, hogy egy kis főzőtudási praktikát és gyakorlatot megszerezz és a magad és környezetet kedvében járj pár jó fogással.Csak hobbyból.Amúgy igen az alapoktól kell elkezdeni építkezni, de ha az alapok nem tisztázottak úgy nehéz, az általad linkelt pattogós labda progik is ahány félét találtam annyi féle leírás semmi összefüggést nem találtam köztük.
Persze egy két dolgot leszűrtem , de attól még egyáltalán nem lett tiszta , hogy ebből önállóan hogy lehet továbblépni.Meg mitől egyszerűbb amibe már bejön a grafika és az ütközés és a gombnyomás annál mint amit én mondtam?Amúgy pont ezért választottam a repülést mint témát , mert ez vág szakmában ehhez értek ehhez tudom összekötni a folyamatokat.
-
-
bambano
titán
igen, ti vagytok az analfabéták, mert azt mondta, hogy nem érti, hogy melyik konstrukció mire jó.
erre mindenki nyomja, hogy válasszon egy nyelvet és tanulja meg.
szerintem meg még nem tart azon a szinten, hogy nyelvet tanuljon, először az algoritmus fogalmát kellene tisztázni. nyelvet választani és megtanulni akkor tud, ha már tudja, hogy algoritmuselméletben van egy olyan fogalom, hogy ciklus, a konkrét nyelvben pedig megtanulja, hogy milyen szintaktikával kell leírni.egyébként pedig lehet, hogy nincs igazam, de akkor is illett volna tiszteletben tartani, hogy félrevonultunk.
-
repvez
addikt
Hogy a példáddal éljek , én is úgy gondolom, hogy az alapoktól kell indulni, viszont én úgy gondolom, ha mona lisát akarom megfesteni nulla tudással akkor nekiállok egy pálcika embernek és ahogy fejlődök úgy finomítom, hogy jobban hasonlítson mona lisára.
Mert mint a való életben is hiába leszek profi a pöttyös labda festésben ha még soha sem festettem ember alakot és a mona lizán sem szerepel még csak gömb forma sem.Beírtam szövegesen az elgondolásom a kamatos példára, nem jött rá válasz, hogy jól gondoltam e vagy nem, de mint írtam, nem is ez a fő irány csak egy példa volt, hogy megértsétek, hogy nem a feladat meghatározással hanem az eszköz kiválasztásával van problémám, de úgy látom, hogy bambano-n kívül más nem nagyon érti mi a gond.
Ha nem tudom mire keressek a guggliban akkor nem is találom meg, tehát előbb addig kéne eljutni, hogy meghatározzam mire van szükségem a cél elérésére.
Amúgy azt is írtam, hogy c++ lenne a platform.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest