- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
Nem az a lényeg, hogy pötyös labda, vagy pálcika ember, hanem, hogy megtanuld használni az ecsetet, a festékeket, megismerd a vásznat és a festés technikáját.
De, hogy a konkrét kérdésedre is válaszoljak: tessék, és itt elkezded nézni mik vannak ingyen, vagy rááldozol 3000 forintot egy már említett udemys anyagra és máris megkapod a kérdésedre a választ.
Csak kezd már el, mert csak beszélünk a semmiről, de így soha nem fogod elérni a célodat.
-
ceripapa
aktív tag
Az a baj azzal h ha csak algoritmizalast nezitek h sok nyelvi specifics dolgot kihagytok. Plusz az algoritmizalas es tervezes mar alapbol egy absztrakcios szint a vaz amire a nyelvet mint koppenyt huzni akarod. Van-e ertelme melyebben foglalkozni vele , nem nagyon altalnos algoritmizalas tetelek vannak: maxker,minker, mgszamolas , kereses, rendezesi algoritmusok ... De ezek a mai szemmel mar sokszor kevesek es max atomi folyamatok. Egyedul futasido ellemzesnel van ertelme ezeknek a hasznalata a mindennapokban(maganak az algoritmusok/algoritmizalasnak)
Mert ha nyelvet nem ismerd az altalad kitalalt dolgot nehez atultetni ..
Vannak ilyen programozas technologiai folyamatok: szoftech aminel uml diagram + esemenydiagrammot hasznalnak. Vagy a Foti fele programozas , papiros programozas amit sose hasznaltam .
Szoval ezen is eszkozok adottak altalnos iranyba segiteni , de max a tervezes fazisig utana pedig meg kell irni a kodot , amibe mar ezen eszkozoknek csak minimalist segitseget jelentenek.
-
Silεncε
őstag
Annyit javítanék, hogy a C++ nem platform, hanem programozási nyelv. A C++ fut az Xbox One-tól kezdve a Linuxon át az Androidig mindenen. A platform itt jelen esetben Windows, mobil (aka Android vagy iOS), Linux (esetleg valamelyik konzol. Én is ezt az utat járom, amit te, annyi különbséggel, hogy cirka 2 éve programozok. Nekem leginkább az volt a baj, hogy nem merultem el semmiben mélyen, hanem mindenbe belekaptam (programoztam Arduinot, Pythonban Windowsra adatgyűjtő szoftvert de még SDL2-vel is próbálkoztam, nem beszélve az Unreal Engine-ről vagy Unity-ről). Amire rájöttem, az, amit a többiek mondanak: sajnos az itt nem megy, hogy kapásból te írod meg a következő BF1-et. Erre most kezdek én is rájönni, most teljesen nulláról kezdem a tanulást, csak még nem döntöttem el, milyen irányban (sajnos minden érdekelne, de olyan meg nincs, hogy mindent).
Egyébként ha mindenképpen játékfejlesztés: akár amit fentebb írtak Unity, de esetleg az Unrealt is meg lehet próbálni, a Blueprintekkel könnyen és gyorsan lehet haladni + megérteni a programozás alapjait. Utána onnan meg lehet továbbmenni C++-al, ugyanis az engine C++-ban (is) programozható
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest