Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
válasz
Victoryus
üzenetére
Az Arduino egy C++-like nyelven programozható (dolgoztam vele elég sokat, de a pontos nevét nem tudom, a syntax megegyezik a c++-al), a Raspin pedig általában Python-ban szokták ezeket csinálni. Ilyen feladatra még a Raspi Zero is overkill, simán elég lehet valamelyik Arduino is, ha nem zavar a programnyelv (én C++ előképzettséggel (nem volt magas szintű) vágtam bele Arduinozni, nagyon gyorsan meg lehet szokni és rengeteg mindent meg lehet csinálni). Ilyenre Raspin nem tudom, milyen toolok vannak, ott leginkább Python amit szoktak használni (egyszerű, de nagyszerű nyelv, kezdő nyelvnek tök jó), de lehet, hogy létezik valami Scratch-kiegészítés is ilyen dolgokra, utána kell nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Samsung kuponkunyeráló
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Tesla topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Xbox One / Xbox Series játékok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest