Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
igen, ti vagytok az analfabéták, mert azt mondta, hogy nem érti, hogy melyik konstrukció mire jó.
erre mindenki nyomja, hogy válasszon egy nyelvet és tanulja meg.
szerintem meg még nem tart azon a szinten, hogy nyelvet tanuljon, először az algoritmus fogalmát kellene tisztázni. nyelvet választani és megtanulni akkor tud, ha már tudja, hogy algoritmuselméletben van egy olyan fogalom, hogy ciklus, a konkrét nyelvben pedig megtanulja, hogy milyen szintaktikával kell leírni.egyébként pedig lehet, hogy nincs igazam, de akkor is illett volna tiszteletben tartani, hogy félrevonultunk.
-
bambano
titán
a programozás topicban kezdte, de ott is mindenki ugyanazokat a funkcionális analfabéta lózungokat hajtogatta neki. egyedül nekem volt teljesen más véleményem, ezért azt javasoltam, hogy nyisson egy logout topicot, ahol úgy tudjuk megbeszélni a kérdést, hogy nem zavarjuk a programozás topic lakóit, akik másképp gondolják.
erre két dolog történt:
- számomra halaszthatatlan rendkívüli esemény volt tegnap, így nem voltam netközelben
- ide is átjött a sok funkcionális analfabéta, és tovább osztotta a hülyeségeit.úgyhogy jó lenne, ha vagy beállnátok segíteni neki, vagy befognátok, mert uncsi, hogy mindenki csak okoskodni jött ide.
-
bambano
titán
nem, valójában ti akarjátok elterelni.
nekem az a véleményem, hogy az algoritmizálást kellene először tisztába tenni, arra pedig alkalmatlan az, hogy mindenki más úgy kezdi, hogy válasszon egy nyelvet.először ékes magyar nyelven kellene algoritmust írni. ezért mondtam, hogy hagyjuk ott a programozás topicot.
-
bambano
titán
vegyük az általad írt példát:
Ha egy misi hitelt felveszek évi 5% kamatra, 5 évre akkor mennyi lesz a törlesztő.
Ugye az alap minden hónapba növekszik az 5% 1/12-ed részével, de mivel minden hónapban törlesztek is így ennyivel meg csökken az értéke.ezt próbáljuk meg algoritmizálni. saját szavaiddal mondd el, hogy hogyan oldanád meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Parkside szerszám kibeszélő
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Gumi és felni topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest