Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
igen, ti vagytok az analfabéták, mert azt mondta, hogy nem érti, hogy melyik konstrukció mire jó.
erre mindenki nyomja, hogy válasszon egy nyelvet és tanulja meg.
szerintem meg még nem tart azon a szinten, hogy nyelvet tanuljon, először az algoritmus fogalmát kellene tisztázni. nyelvet választani és megtanulni akkor tud, ha már tudja, hogy algoritmuselméletben van egy olyan fogalom, hogy ciklus, a konkrét nyelvben pedig megtanulja, hogy milyen szintaktikával kell leírni.egyébként pedig lehet, hogy nincs igazam, de akkor is illett volna tiszteletben tartani, hogy félrevonultunk.
-
a programozás topicban kezdte, de ott is mindenki ugyanazokat a funkcionális analfabéta lózungokat hajtogatta neki. egyedül nekem volt teljesen más véleményem, ezért azt javasoltam, hogy nyisson egy logout topicot, ahol úgy tudjuk megbeszélni a kérdést, hogy nem zavarjuk a programozás topic lakóit, akik másképp gondolják.
erre két dolog történt:
- számomra halaszthatatlan rendkívüli esemény volt tegnap, így nem voltam netközelben
- ide is átjött a sok funkcionális analfabéta, és tovább osztotta a hülyeségeit.úgyhogy jó lenne, ha vagy beállnátok segíteni neki, vagy befognátok, mert uncsi, hogy mindenki csak okoskodni jött ide.
-
nem, valójában ti akarjátok elterelni.
nekem az a véleményem, hogy az algoritmizálást kellene először tisztába tenni, arra pedig alkalmatlan az, hogy mindenki más úgy kezdi, hogy válasszon egy nyelvet.először ékes magyar nyelven kellene algoritmust írni. ezért mondtam, hogy hagyjuk ott a programozás topicot.
-
vegyük az általad írt példát:
Ha egy misi hitelt felveszek évi 5% kamatra, 5 évre akkor mennyi lesz a törlesztő.
Ugye az alap minden hónapba növekszik az 5% 1/12-ed részével, de mivel minden hónapban törlesztek is így ennyivel meg csökken az értéke.ezt próbáljuk meg algoritmizálni. saját szavaiddal mondd el, hogy hogyan oldanád meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen házat vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Diablo IV
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest