- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tas
tag
Na sikerult
A Dolby vision volt a ludas. ATV alapertelmezett beallitasat visszatettem 4K HDR 50 Hz es melle bekapcsoltam a kep es dinamika egyeztetest es BAMM
jo lett az aipods es homepod is
Orules van -
Tas
tag
Hát azért gondoltam, mert az almás élményt így adják el. A hangzás pazar, csak mindent korábban hallok, mint a képen látható
Sztereon talán nem olyan vészes, de messze a számomra jótól.
Nem várom el, hogy kitolja az LPCM7.1et, hanem az ígért spatial audiot tudja szinkronban a képpel.
-
Tas
tag
-
Tas
tag
Sziasztok! Hátha valakinek van rá megfejtése.
ATV 4k 2021, Infuse 7, TCL C728 TV
Ha a hangot homepod minire vagy airpods pro-ra küldöm, akkor az korábban jön, mint kellene (audio sync probléma). Elég idegesítő
Ha a TV hangszórójára küldöm a hangot, ott minden rendben.Az ATV-n be van kapcsolva a kép és a dinamika egyeztetés. Úgy vettem észre, ha ez nincs engedélyezve, akkor mindent az ATV alapbeállításai alapján végez (pl ha 50 fps, akkor a lejatszas is 50 fps hiába 24 fps a video). Ezeket a funkciókat kikapcsolt állapotban hagyva nagyjából jó a hang, de akkor meg a kép mozgása lesz béna (engem zavar).
Már gyárira visszaállítottam az ATV-t, csináltam telefonos hangszinkron korrekciót, a TV-n igyekeztem az összes képjavító/simító dolgot kilőni.
Biztos nem vettem észre/találtam meg egy beállítást, ami szükséges lenne a boldogsághoz. Szeretnék segítséget kérni Tőletek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest