Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tas
tag
Sziasztok! Hátha valakinek van rá megfejtése.
ATV 4k 2021, Infuse 7, TCL C728 TV
Ha a hangot homepod minire vagy airpods pro-ra küldöm, akkor az korábban jön, mint kellene (audio sync probléma). Elég idegesítő
Ha a TV hangszórójára küldöm a hangot, ott minden rendben.Az ATV-n be van kapcsolva a kép és a dinamika egyeztetés. Úgy vettem észre, ha ez nincs engedélyezve, akkor mindent az ATV alapbeállításai alapján végez (pl ha 50 fps, akkor a lejatszas is 50 fps hiába 24 fps a video). Ezeket a funkciókat kikapcsolt állapotban hagyva nagyjából jó a hang, de akkor meg a kép mozgása lesz béna (engem zavar).
Már gyárira visszaállítottam az ATV-t, csináltam telefonos hangszinkron korrekciót, a TV-n igyekeztem az összes képjavító/simító dolgot kilőni.
Biztos nem vettem észre/találtam meg egy beállítást, ami szükséges lenne a boldogsághoz. Szeretnék segítséget kérni Tőletek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- Lenovo Legion Go S 32GB/1TB Garancia + Ajándék
- Lenovo ideacentre Gaming 5 Limited
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest