Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Immy
őstag
1. Gondolkoztál, hogy megemeled a Homepodokat, hogy még jobban szóljanak?
2. Működne egyáltalán, hogy a filmet stereo-ban kiszolgálja a 2 homepod és közben párhuzamosan adja a hangot "hátulról" további homepod? Itt már szerintem biztos hogy bejönne a vezetéknélküli médium okozta késleltetés ennyi eszköznél.
3. Mekkora szobában használod a rendszert, illetve mi a fő felhasználási mód? Filmezés?
4. Nem látom az apple tv-t a képenMás: próbáltam keresni bármilyern megoldást arra, hogy a HomePod-ot kábelen összekötni, de sajnos csak olyan találtam, hogy valaki a HomePod első generációhoz készít speciális csatlakozót, így vezetéken is lehet Airplay 1-en meghajtani, nyílván garancia vesztéssel jár és nincs stereo speaker mode.
Más2: valami csoda folytán költözés után nekem a második generációs homepod-om kijelzője kis túlzással majdnem tönkrement, kevésbé veszi be az érintést. Természetesen garancia után stb. Teljes hard reset stb megvolt, de valahogy úgy éreztem, hogy köze lehet IOS frissítéshez is, de nincs semmilyen bizonyítékom a tervezett elavulásra...
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Most tervezek a mostani homepod (2.gen) mellé venni még egyet, hogy stereo-ban tudjam a filmeket nézni az AppleTV-vel.
Kinek milyen ötlete van, hogy ezt a hangrendszert apple TV-vel hogyan lehetne tovább fejleszteni? -
Immy
őstag
Sziasztok,
Nem rég csatlakoztam az apple TV4k táborba. Első körben nekem nagyon tetszik és
Ami felmerült bennem kérdésként, hogy screen-sharing-nél 16:9-es TV-re az iPAD képét tükrözve a két szélén egy jó nagy fekete csík jelenik meg. Ez by-default így van mindenkinél vagy valamilyen arányt nem jól állítottam be? -
Immy
őstag
válasz
Csabroncka #1436 üzenetére
A fő előnye az arcfelismerés, amit offline tud a különböző Cloud szolgáltatókkal szemben.
-
Immy
őstag
válasz
Csabroncka #1388 üzenetére
Smb v3 esetén mire gondolsz?
Mod: videokonfos alkalmazást keresek. Facetime helyett van alternatíva?
-
Immy
őstag
válasz
Csabroncka #1380 üzenetére
Nfs?? Se titkosítást, se authentikációt nem tud. Miért nem jó az smb?
-
Immy
őstag
válasz
Csabroncka #1375 üzenetére
Videólejátszást, képnézegetést Hogy oldottad meg?
Van lehetőség cachingre vagy prediktív előtöltésre? -
Immy
őstag
Synology nas-al hasznalja valaki az apple tv-t?
-
Immy
őstag
-
Immy
őstag
-
Immy
őstag
Sziasztok, a 4.-ik gen apple tv szerintetek még mennyi ideig lesz támogatott? FullHD tv mellé venném, 4K-nak az esélye nulla, ezért nem gondolom hogy nekem a drágábbra van szükségem.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- ÚJ! Razer Blade 17" RTX 3070 - i7 11800H - 16GB - 1TB - FHD 360hz - EU / BeszámítOK
- Rapoo V500 Alloy magyar mechanikus billentyűzet
- Eladó PC AMD Ryzen Threadripper 2990WX/ X399 Xtreme/ 128gb RAM
- Macbook Air M1 2020 A2337 (Több db)
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest