- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
devil-k #6724 üzenetére
Van kerdes!
Szoval az App fejlesztok munkajat megbecsulod, mert azert fizetsz, de a filmek keszitoinek mar ez nem jar? Azt te is "okosba" oldod meg?
(Tegyem hozza, ha valaki nem hajlando kifizetni egy App-ert a penzt, mert mondjuk lehuzasnak tartja, vagy neki nem eri meg, es inkabb keres egy ingyenes alternativat, az talan megis mas, mint valamit hasznalni ingyen, amiert egyebkent fizetni kellene...)
-
tothl
addikt
válasz
devil-k #6724 üzenetére
Nincs ezzel gond, nem kell álszenteskedni, csak fura, hogy valakinek túlzás, ha fizetni kell valamiért és még érvelni is akar. Nem kell a rizsa. Az infuse egy marha jó termék, aki akarja fizeti aki nem nem, csak utóbbi mellett nehéz érvelni. A torrent mellett is nehéz. Az nem indok, hogy mert amúgy drága.
Nekem is van minden vacak, már nem is tartom nyilván hányféle előfizetésem van, mert leverne a víz csak.
Egyébként ebben is szuper az ATV, nagyon jók és jól futnak az appok, szépek, designosak és az is tetszik, hogy az ATV saját appja összeszed mindent. Ilyet a kínai coreelec stb. boxok nem tudnak. Van akinek ez ér meg pénzt van akinek nem. Az, hogy az infuse is ilyen szépen működik erre nem is gondoltam, nekem kellemes meglepetés, örömmel fizetek érte. Nyilván van az a pénz amit már nem de ennyi szerintem még nem az a kategória.
Akinek nem tetszik használjon mást, azt is megértem. Volt amikor engem sem érdekelt sem a design, sem az ergonómia, sem, hogy mennyit kell szívni vele, csak játssza le a filmet és legyen ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3541
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest