- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
"Sziasztok.Adott egy Sony A83j tv és egy Apple TV 4K.A tv-n a hdmi beállítva DV fogadására,a lejátszón 4K SDR 50Hz,egyezeztetések BE,4.2.2.
Ami a gondom,hogy a DV tartalomnál nem jelenik meg a DV logó,akkor sem ha Apple+ tárból játszok le és akkor sem ha hálózatról.A router,kábel ua.Előtte egy Sony led volt és annál ezzel a beállítással símán kirakta a logót."
Bocs az idézésért, de így egyszerűbb. Nekem soha semmilyen módon nem teszi ki a DV logót. Kellene?
A lejátszó ATV 4K (2017) 7.3.1-es Infuse Pro és egy Sony 55XG9505 4K TV. Sem az Apple TV+-ról sem a tárolt tartalomból lejátszott Dolby Vision tartalomnál nem tesz ki semmilyen logót.
Az ATV-n a beállítás alapból egy videó alapján 4K SDR 50Hz, HDMI kimenet YCbCr, Kromatikus 444, tartalom egyeztetés dinamika és képkocka sebesség. Próbáltam a 4K DV kimenetet, de logó akkor se jelent meg, viszont cserébe az ATV felületen és az Infuse-ban is minden szín fakó lett.
Annyit észrevettem, hogy ha DV tartalmat játszok le, akkor a TV beállításoknál a képi módnál Dolby Vision-ra kapcsol és a fényérzékelő szerint sötét, vagy világos DV módra, de DV logó nincs. -
blakey
titán
Ha manuálisan Dolby Visionre állítod akkor mi a szitu? Dinamikatartomány egyeztetés be van kapcsolva? TV-n a széles dinamikatartomány engedélyezve van? Amúgy miért 50Hz és 422? Mondjuk az 50Hz nem nagy gond, én 60hz-re állítom, mert a legtöbb alkalmazás arra van optimalizálva, de a 444-et simán bírja a TV.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest