Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Valóban nem értjük egymást. Egy dolgot nem kellett volna leírnod, mégpedig ezt:
"De hagyjuk, te úgyis a végletekig fogod védeni az Apple-t."
Elegem van, hogy ott kötsz belém vagy másba aki esetleg mást ír, ahol csak akarsz, mintha ez éltetne téged.
Nem írtam, hogy nem probléma, nem írtam, hogy megoldották, nem írtam, hogy ez így jó, tehát nem védtem semmit és senkit, de azt írtam, hogy jó TV-vel bizony nem látni. Ha neked ez olyan ami miatt meg kell szólalnod és bele kell kötnöd akkor tedd, de ne várd, hogy popcorn-al a kezembe olvassam, annyira már ismerhetsz, hogy válaszolni fogok, bár azért már ritkábban írogatok, pontosan az ilyen beszólások miatt, de ezt nem hagyhattam ki, mert nagyon nem igaz. Ha Apple-t védeném, akkor minden tőlük lenne, de nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5600X 6-Core 3.7GHz AM4
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i3-6GEN I 4GB I 128SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest