- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem, mielőtt a kukában végzi az ATV-m. Egy HD verzióm van és soha semmi gondom nem volt vele. A hálóban csak ezt használom, egy Samu TV-n. Egyik napról a másikra a távirányító nem ébresztette fel alvó módból. Ilyenkor tápkábel ki és vissza, majd a bekapcsolást követően látszólag minden oké, de random kikapcsol, vagy alvó módba megy az ATV. Amiket már próbáltam: gyári visszaállítás, apple ID kijelentkezés majd vissza, legújabb szoftver telepítés. Az érdekes az, hogy a szoftver frissítés elég hosszú folyamat és közben nem kapcsolt ki, de ha normál üzemben akár csak az alap képernyőn vagyok, akár bármilyen funkciót használok, kb. 5-10 perc után magától kikapcsol (vagy alvóba megy). Ilyenkor a távirányító nem ébreszti fel. A neten nem találtam semmi infót erről a hibáról. Van valami ötlet, vagy ez már kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest