- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
Sziasztok,
egy kis segítségre lenne szükségem, mielőtt a kukában végzi az ATV-m. Egy HD verzióm van és soha semmi gondom nem volt vele. A hálóban csak ezt használom, egy Samu TV-n. Egyik napról a másikra a távirányító nem ébresztette fel alvó módból. Ilyenkor tápkábel ki és vissza, majd a bekapcsolást követően látszólag minden oké, de random kikapcsol, vagy alvó módba megy az ATV. Amiket már próbáltam: gyári visszaállítás, apple ID kijelentkezés majd vissza, legújabb szoftver telepítés. Az érdekes az, hogy a szoftver frissítés elég hosszú folyamat és közben nem kapcsolt ki, de ha normál üzemben akár csak az alap képernyőn vagyok, akár bármilyen funkciót használok, kb. 5-10 perc után magától kikapcsol (vagy alvóba megy). Ilyenkor a távirányító nem ébreszti fel. A neten nem találtam semmi infót erről a hibáról. Van valami ötlet, vagy ez már kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Tippmix
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Maps
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest