Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Sziasztok,
Azon gondolkodtam, hogy meglepem édesapámat 50. születésnapjára egy Apple TV 4K-val, az otthoni ökoszisztémáját kiegészítve (iPhone, iPad, Apple Homekit).Jelenleg egy olcsóbb 4K-s Philips smart TV-t nyúz. Egyébként nem panaszkodik az ottani OS-re, de néha játszadozott a gondolattal, hogy beszerezzen egy Apple TV-t.
A kérdéseim a következők lennének:
1. Szerintetek van értelme egy viszonylag normálisan működő smartTV-hez egyáltalán Apple TV-t venni?
2. Netflix, HBO Go, Spotify működnek rendesen, nincs velük gond? Pl. LG-nek a webOS-én egy kalap sz*rt nem ér a Spotify alkalmazás.
3. Van valami olyan felhasználói szokásotok, amiket napi szinten használtok az AppleTV-vel, és ami anélkül nem igazán/kényelmetlenül lenne kivitelezhető?
4. A család többi tagja is Apple eszközöket használ. AirPlay (+stb?) működik egyszerre több eszközről is?
Előre is köszi a válaszokat a laikus kérdésekre. Nem igazán volt még ilyennel tapasztalatom, úgyhogy kíváncsi vagyok a válaszaitokra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Automata kávégépek
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Lenovo P14s Thinkpad Gen1 FHD IPS i7-10510U 32GB RAM 512GB SSD Nvidia Quadro P520 Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő