- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
twinee1337
tag
Én múlt héten szereztem be egy 4. generációs full HD modellt elég jó áron
Van még otthon egy 3. generáció is, érezhető a különbség a kettő között. A 4. generáción nagy jó ötlet volt bevezetni az app storet sok minden megtalálható benne de még nem az a nagy választék van benne mint az iOS-es App storeba. Amióta megvan szinte "minden nap" bekapcsolom egy kicsit mikor van időm. Vettem hozzá használtan egy controllert (Steelseries Nimbus). Controllerel együtt nagyon jó játék élményt ad.
Szóval nagyon jó cucc de még várom nagyon hogy fejleszenek rajta mert hiányzik még belőle valami... (több játék legyen rá)Ma Apple Keynote-t biztos rajta fogom nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest