Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blamazs
senior tag
válasz
Tökimanó #3029 üzenetére
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, mivel úgy látom, hogy a Note 9 topic nem pörög így, hogy gyerek S2 helyére vennénk neki Redmi 9-et. Sajnos elfogyott ezért néztük a Note9-et. De abból is csak 3/64GB verzió érhető el. Csak Edigital vásárlás jöhet szóba egyéb okok miatt.
Mi a hátránya a 3GB verziónak a 4-hez képest? Valahol mintha azt olvastam volna hogy 3GB verzió nagyon gyenge. Mi a véleményetek? Várjak a 4GB verzióra vagy megvehetem a 3-at is? Nem játszik, net, chat, foto amire használná.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Téma tudnivalók
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- szinte új iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S25 / FE / 25 Ultra / S25 Edge / Flip 7 - 256GB / 512GB - Bontatlan - 2/3 év gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Blabok nyakrögzítő M méret
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő