- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave987
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #7121 üzenetére
Á és tényleg! Köszi. Redmi 5ön is megy.
Viszont igy kipróbálva többet ér feltenni a Poco launchert mert ez is mintha az akarna lenni csak 0 testreszabási lehetőséggel. Feltételezem is hogy előbb-utóbb az lesz beleépitve a Miui launcherbe. -
junkpod
veterán
válasz
Mercutio_ #7139 üzenetére
Nekem érzékelhetően gyorsabb.
Egyetlen dolgot hianyolok, de az 10esben se volt, csak most feltűnőbb: a fehér keretet szívesen leszednem az ikonok mögül...Illetve nekem nem tetszik az új kint maradó értesítési ikonok, karácsonyfa lett tőle a sáv. Örülnék ha ez kikapcsolható lenne.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #7190 üzenetére
Azt hiszem találtam olyat is amit meg se kell venni
-
Pityu.
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #7187 üzenetére
De a tasker fizetős nem?Mert google playn van egy ingyenes de az nem csinált nekem semmit meg van egy fizetős.
-
Gloob
addikt
válasz
Joker88 #7181 üzenetére
Az is custom rom, aminek az alapja ugyan úgy, mint a Xiaomi.eu romé, a kínai dev rom. A miui.hu-s srácok csinálják (Vagyula, Rajen elsősorban Vagyula). A felrakásához nyitott BL, custom recovery kell, és full tiszta telepítés ajánlott. Nagyon jó rom, általában heti frissítéssel.
-
Tibi8
csendes tag
válasz
bogyobacsi #7168 üzenetére
Igen, nekem is ilyen volt (MIUI10-en) és a Proximity Sensor app segített!
-
darkmann
őstag
Nekem még mindig nem jött meg a Miui 11 Pfgeuxm.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
trebrona #7180 üzenetére
Helytelenül?
Egy backup nem azért van, mert ha elveszik valami abból visszatudod tenni?Meizu m6-on ha gyári beállitást akarsz csinálni, kiválaszthatom hogy szeretném-e törölni a belső tárhelyet is, ahol képek, videók, ilyenek vannak.
Szerintem úgy a logikus.
Amúgy kb az egész belső tárhelyet törölte.
De nem kötekedni akarok.
-
Joker88
őstag
Egyik ismerősnek a MIUIHU nevű ROM van fenn.. Ez is valami nem hivatalos ROM ? mennyiben másabb a hivatalos EEA ROM-tól (EU-s ROM ) ?
-
trebrona
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #7177 üzenetére
Akkor a meizu működött helytelenül. A mentésed buktad.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nem rootolt, a redmi vagy mi a neve a saját gyári recovery-nek, azon belül nyomtam wipe data-ra, mert volt egy sejtésem hogy az helyrehozza majd.
Backup meg a telefon saját backup megoldása, ami a telefonról menűpontban van, lementi bizonyos appok adatait is, névjegyeket... ilyenek.
Mivel nem volt más backupom, így erre tudtam volna csak hagyatkozni.
De úgy néz ki hogy nem kell.
Ha viszont ilyen idétlenűl van megoldva az elég cinkes.
Meizu m6-nál az sdcard0-hoz hozzá sem nyúl a wipe data.
Mert eleve külön vannak szedve.
-
Gloob
addikt
válasz
aprokaroka87 #7172 üzenetére
Hát igen, ez szívás így. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem törli a wipe data az adatokat az adatterületről. Egyébként, ha volt mentésed, akkor miért nem azt állítottad vissza egyből? Ezek szerint a telefonod rootolt, és van custom recovery is?
No lementettem az akumulátor és teljesítményhez tartozó apk-t. Szerintem kevés lesz, de ha megpróbálod, akkor adom. -
aprokaroka87
nagyúr
Hát nem tudom...
Bár most akadtak gondjaimA hiba miattam lett, FR-t kelett csinálnom, recovery wipe félét, mert a secure settings system nevű dologban, valaminek átírva az értékét elsötétült a képernyő és újrainditás után sem állt helyre, végül recovery wipe data segitett.
Nagynehezen végig verekedem magam az FRP-n ( hiába van több tíz gigabájtnyi mobilneted, ha a telefonban nincs benne a megfelelő apn ), úgyhogy kimehettem a kocsmába, ahol van wifi, megittam egy űditőt.Megtörténik hogy végre betőlt a launcher.
Gyors haza jövök, 2 napja csináltam egy backupot a saját mentési rendszerével.
Hát NINCS ott semmi, pedig megvolt
Igaz miui fókba még nem vagyok bejelentkezve, de ez már gyanús nekem.
Remélem a wipe data nem törli le a mentést is.
Ma már nem igazán akarok vele vergődni, pláne ha elveszett a mentés, akkor állithatok be mindent újra.
Xiaomi clod mentés nem hinném hogy volt.
Én hibáztam elismerem!
-
Gloob
addikt
válasz
aprokaroka87 #7163 üzenetére
Szívesen megosztom az apk-t, ha megmondod, hogy melyiket. Gyanítom azonban, hogy más is kell hozzá. Ennek ellenére megpróbálhatjuk, csak egy apk nevet kérek.
-
Gloob
addikt
válasz
bogyobacsi #7168 üzenetére
Telefon újra indítás gondolom volt. Ha igen, akkor egy gyári beállítások visszaállítása megoldja.
-
Sziasztok. Most frissült a telefon MIUI11-re a telefon. Két kártya van benne, az egyik telekom, a másik digi.
Ha a telekomon hívom, van csengőhang, ha a digin, nincs csnegőhang, néma a telefon. Pedig be van rakva egy globális csengőhang.
Mit tegyek, hogy ha digin hívom a telefont, akkor is adjon hangot? Nem értem, miért csaknl telekomon cseng ki... -
zolya1973
aktív tag
Az az opció eltűnt,hogy az értesítési sáv érintésre becsukódjon?Vagy csak én nem találom?
-
Pityu.
nagyúr
Nekem még pl egy repülőgépmód időzítés lenne hasznos,mert ma is bekapcsolva maradt. Bár gondolom ilyen egy telefonon sincs
-
Sziasztok,
Gyári MIUI 10-t (Global 10.3.6. stable) használok, magyar régió, root nélkül.
Két kérdésem volna, elnézést hogy tömbösítve, de nem akarok két hozzászólást halmozni:
1) Sokszor linkelitek a Gcam-eket, amit ezúton is köszönök. A kérdésem az volna, van-e valahol valami tuti leírásotok, a Note7-t hogy érdemes beállítani benne, hogy a ~legjobb képeket készíthesse.
Többféle leírásba futottam már bele itt-ott keresgélve, de egyik sem volt az igazi (nem tudom, én bénázok-e, az összefoglalóban lévőben pl. olyan javaslaoki voltak, amik nálam a menüben meg sem jelentek). Vagy root jog mellett lenne több lehetőségem?2)
Eljátszottam a root gondolatával. Noha még garanciális a készülék, szeretnék többet kihozni a telefonból, mert egyelőre picit csalódás és most úgy érzem, megérné ezért feláldozni a maradék négy hó garit; Note 4-ről váltottam és szép és tetszik és jó meg minden, de egyelőre nem nyűgözött le, az aksiidő pedig nálam borzalmas, főleg a Note 4-hez viszonyítva (naponta kell töltenem, használom, persze használom, de nem nyúzom annyira sokat). A legszembetűnőbb előnye a másik telefonomhoz képest az, hogy működik és a kijelzője sem törött
Azt tudom, hogy a roothoz kell a miui fiók összekapcsolás; volt már regisztrációm, csak nem szoktam használni, de most bejelentkeztem.
Mennyi idő szükséges ezt követően, hogy igényelhessem a feloldást? Jól emlékszem, hogy 168 óra az átfutási idő?Előre is köszönöm!
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #7154 üzenetére
Mindenesetre én nagyon elégedett vagyok a redmi note 7-el. Lenovorol váltottam, és imádom. Ez a 11 is csak pozitívum eddig...
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #7152 üzenetére
-
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #7150 üzenetére
Talán ilyenkor van egy limit hányan tölthetik? Szerverfüggő is lehet. Nem tudom hány telefon frissül ilyenkor, de nem kevés
-
Z.É.T.
őstag
-
Gloob
addikt
válasz
deske76 #7144 üzenetére
A frissítő 3 pöttyös legújabb verzió egy kicsit trükkös megfogalmazás. Azzal a telefonon lévő verzió jön le. A frissítés keresése dobja fel a valós frissítést, ha talál. Egyszer meg fog jelenni biztosan neked is. Vagy letöltöd a szerverről, és felrakod a frissítő appal, vagy vársz, amíg felajánlja ismét.
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #7146 üzenetére
Akkor nem kérem....
Én is svájcon vagyok. Köszi!
-
Pityu.
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #7141 üzenetére
Azon kívül mi értelme lehet?Mert tényleg ha lekódolom az appot és valaki bele akar nézni gondolom homályosítással nem lehet látni a dolgokat ha meg rá bök akkor meg csak kóddal lehet belépni a megnyitott appba.De azon kívül bekapcsolom a homályosítást aztán rábökök bejön az app de semmi értelmét nem látom.
-
deske76
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap nekem is feldobta a 11-es értesítést, Svájci régión vagyok, de nem töltöttem le, mert nem voltam wifi közelbe, így nem tettem, értesítésként ott volt, hogy rendszerfrissítésem van, ma szerettem volna leszedni, el is kezdte, de csak a korábbi 10.3.6 stabil verziót hajlandó újra leszedni, ami már fent van, mikor a három pöttyre koppintok, hogy a leguljabb frissítés letöltését kérjem.
Hiába ellenőrzök, nem jelez semmit, hogy frissítsen... Próbáltam a Magyar régióval, de semmi... Mi lehet a gond, így jogyan kapom meg a 11-es miuit? Vagy szedjem le direktbe?? Ezt honnan tudom esetleg, ha nem jutnék semmire...Köszi a segítséget és a válaszokat..
-
rebla
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #7134 üzenetére
"pár funkció, ilyen pl a váltakozó képernyőzár háttérkép"
Szia! Azt hol találom? -
Bl.Gyo.
őstag
nekem messenger üzi érkezésekor nem ugrik elő az előnézet felül, pedig be van kapcsolva a lebegő értesítések. csak rezeg és felül megjelenik a messenger ikonja. ez 10-esen működött azóta nem nyúltam hozzá. másnál is vagy csak nálam?
meg látom sajnos még mindíg nem sikerült javítaniuk azt a hibát amikor a notch el van rejtve és egy készülék újraindítás után az összes widget eltűnik. csak akkor van mikor ezt a képernyő kivágás elrejtése funkciót használom. újra kikell tenni és beállítani mind...
-
Pityu.
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #7138 üzenetére
Ja értem,igen alkalmazás lekódolásával van értelme.
-
Mercutio_
félisten
Skacok, bármi negatívumot (az esetleges VoLTE hiányán kívül tapasztalatok a frissítés óta?
Ami nálam lényeg: stabil wifi/mobilnet, automatikus hívásrögzítés (eddig ha jól vettem ki csak 1 embernél nem megy
), vezeték nélküli megjelenítő és ha kevésbé lenne agresszív a memória kezelése az se lenne rossz
-
Pityu.
nagyúr
Mire jó az előnézet elhomályosítás?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Zsoltpeter #7133 üzenetére
Eddig nincs gondom, pár menüpont helye változott.
+ pár funkció, ilyen pl a váltakozó képernyőzár háttérkép, vagy az android és miui stilussú értesitési sáv....
Emlékeim szerint ezek nem voltak miui 10-ben.
-
Zsoltpeter
tag
válasz
aprokaroka87 #7128 üzenetére
Örülök,hogy neked is megjött
! Van már tapasztalatod ?
-
hazai
tag
sziasztok
valakinek megérkezett a frissítés miui 11 PFGMIXM jelű ROM ? -
Bl.Gyo.
őstag
a note 7eseden sincs tok? én is megpróbáltam tok nékül használmi mert tudnék vigyázni rá, fólia sincs rajta sose volt semelyiken, de a note7 más, iszonyat nagyon csúszik a hátlapja ami miatt történhet baleset. egyszer pl rátettem valamire ami látszólag vízszintes volt, és szép lassan mozgott, csúszott el (ezekszerint nem volt teljesen vízszintes). ha nem veszem észre akkor leesik, meg volt párszor ilyesmi amikor ide-oda letettem. ekkor döntöttem úgy sajnos vissza kell tennem rá a szilikon tokot, mert 1x esik le így és bánni fogom. kár érte mert kényelmes a fogása, és szép telefon. a tok meg elrontja a szépségét.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7129 üzenetére
A miui 11?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
aprokaroka87 #7128 üzenetére
Ez sokaknak nem.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Zsoltpeter #7127 üzenetére
Ha visszaolvasol, már sokaknak tegnap megjött, nekem is
-
Zsoltpeter
tag
És megjött...11.0.3..Android is frissült 2019. 10.05 biztonsági frissítésre.
-
rebla
aktív tag
Igazábol az "ikon" szóra kerestem rá a beállításoknál. Érdekelt hogy miket lehet változtatni az állapot sorba stb... Aztán megláttam a baloldali parancsikont. Ott meg a "vákólap" rossz fordítást. Csak azért linkeltem be. Valami billentyüzetnél lehet beállítani a jobb,bal parancsikonokat, de nem értem ez hol változik...
-
Fall-N
veterán
Azt értem, de mire jó és hogy találtál rá ha rejtve van? Azt láttam már képeken, hogy az alsó ikonok fölött a kínai MIUI ROM-ban van egy keresősáv és azon van két ikon. Az egyik az A betű alakú, ami a Mi segéd (gondolom csak kínaiul tud) meg a másik szélén valami másik. Ha megtalálom a képet akkor belinkelem.
fradi81: Én semmilyet sem veszek, mert sosem szoktam rakni rá fóliát vagy üveget. Az összes eddigi telefonon (hajszál)karcmentes állapotban lett eladva. A többi része is mind patika állapotú volt. Pedig tokot csak az A1 látott az is csak azért mert a hátlapon volt egy kis horpadás.
Visszatérve amit előtte kérdeztem, a képernyő vezérlésnél nektek is eljött a negyedik ikonnak az emberke ikon ha nem gesztus vezérlés van?
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
dave987 #7109 üzenetére
Egy kis trükkel előhívható, csak kell hozzá QuickShortcusmaker nevű app és egy apkmirror.com-ról letőlthető legfrisebb miui kezdőképernyő app, ami egyenlőre még alfa verziós.
QuickShortcusmaker app azért kell, mert egy nem "látható" activity mögött van az opció, amivel kitudod választani hogy szeretnéd-e használni az app drawer-es megoldást.
Ha jól sejtem az app alfa változata miatt nem éles még teljesen az opció.
-
Fall-N
veterán
Ez hol van? Ha rákeresek a beállításokban akkor előjön de a Beállitások > További beállítások > Nyelvek és bevitel alatt nincs billentyűzet növelés. Meg ez hol jön elő ha beállítom?
A másik ha beállítom a képernyő vezérléshez a gombokat akkor előjön negyedik gombnak az ember ikon, ami a kisegítő lehetőségek. Ott felugrik egy menü. Elvileg nem állítottam be sehol, hogy megjelenjen.
-
Pityu.
nagyúr
Hova lett az sms hang beállítása? Miui11
-
Grecky
senior tag
válasz
infectedmann #7090 üzenetére
-
ikolomann
friss újonc
Nekem is 15 óra körül dobta fel a MIUI11 frissítést. Mobilneten voltam, mire késő este hazaértem és frissítettem volna....már nincs elérhető frissítés
-
dave987
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #7093 üzenetére
App drawer csak valamelyik nem global romban van szerintem...
-
Fall-N
veterán
Pedig tényleg jó alkalmazás, pedig nekem vannak igényeim. Meg van véve és telepítve is van most is a Nova Prime, Smart Launcher 5, Action Launcher. Felváltva használom őket. Az Action lenne a befutó, ha nem lenne olyan hiba benne, hogy sokszor nem frissülnek a kirakott widgetek. Ilyen szempontból a leggyorsabb a Nova. Ha átállítasz valamit vagy másik ikont állítsz ne rögtön frissíti is a képernyőt, nem mereng, mint a többi. Csak sajnos a MIUI témázott ikonokat nem támogatja. Bezzeg az EMUI-t már vagy 3 éve igen.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
calambrito #7095 üzenetére
A kivágás (notch) eltüntetésénél is van plusz egy lehetőség: eltuntetesnel, abba a fekete sávba rakja az ikonokat, ido, akku stb.
-
Fall-N
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest