Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
deske76
csendes tag
Üdv az uraknak!
Sikeresen én is beszereztem egy ilyen jó kis telót a finominfo jóvoltából
Nyúzom már egy ideje, minden jó, gyors, szép kijelző, pörög mint állat... Eddig, minden oké.. Volt már jó pár droidos készülékem ahol simán mentek az átköltözések, de most egy kicsit elakadtam. Előző készülékemről biztonsági mentésként a sms-eket is leszedtem ( sms.vmsg fileként) gondoltam, hogy majd vissza rakom az új telóra is, ellenben sehol nem lelek ilyen opciót, ahol be tudnám olvasni.. Egyéb progi, mint a viber, messenger, névjegyzék, stb simán ment..
Lehet, volt már róla szó, ugyan végig olvastam a teljes topikot, de nem találtam , vagy elkerülte a figyelmemet a sok-sok betűtenger közepette..
Már párszor átforgattam a menüt, de nem leltem sehol ilyen opciót..
Remélem valaki találkozott már ezzel és tud segíteni ..Előre is köszönöm.
Xiaomi Redmi Note 13 5G 8GB/256GB
-
deske76
csendes tag
válasz Minerva #4990 üzenetére
Szia!
Hazai ellátótól innen tudsz rendelni, van, ami teljesen fedi a kijelzőt.
Én is innen rendeltem (első link), a második csak részben ,sőt hátsó kamera védő is van
Megbízható bolt, mindig van raktáron nekik a termékekből..
Remélem ilyesmire gondoltál[ Szerkesztve ]
-
deske76
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Előre is bocsánat az OFF-ért, bár ez is a telefon világához tartozik
Ugye, mindig is azon járt az eszünk, hogy ha már két sim kártyát bele tudunk tenni a telóba, akkor miért ne lehetne azt az átkozott memória kártyát is bepaszírozni valahogy a helyére
Mondjuk pontosan azért veszünk nagy belső memóriával rendelkező mobilokat, hogy a memória kártyákra ne legyen szükség. De mit csináljon az aki mégis vágyik a két kártyára és a memória kártya adta lehetőségre, mert ő a kisebb verziót vásárolta a mobilból...???Nos, hölgyek/urak az emberi elme ismét megcsillogtatta, hogy mindenre van megoldásunk
És, miként is lehetséges ez?? A linken található videóból minden kiderül!
FIGYELEM!!!
A videóban látottakat, mindenki csak a saját felelőséggére csinálja meg, a keletkezett hibákért csak is magát okolhatja...[ Szerkesztve ]
-
deske76
csendes tag
Pedig megy, én mind a kétféle módon megcsináltam és müxik, akár mappaként, akár sima fileként.. Majd a későbbiekben kiderül mennyire használhatóak ezek a funkciók..
Egyedül a: Turn on SR funkcióról ezt találtam:
Super Resolution a.k.a "Overclocked" Camera - Szuper Felbontásra kapcsolja a kamerát..[ Szerkesztve ]
-
deske76
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem van, hogy a tárcsázó érintési hangjai (Rendszeralkalmazás/hívásbeállítások/További beállítások/tárcsázás) menüben lentebb az egyéb alatt van a Híváskorlátozás almenü.
Itt ha jól látom engedni/tiltani lehet a hívásokat
Ha, viszont át szeretném állítani vagyis engedélyezni, akkor egy 4 jegyű kódot kellene megadjak. Na ezt honnan szüljem, ezt nekem tudnom kell, vagy esetleg a szolgáltatótól kell kikérjem??
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
deske76
csendes tag
-
deske76
csendes tag
válasz junkpod #5832 üzenetére
Arra is ugyan azt kapom..
Köszönöm a válaszokat..
Közben utána néztem, a szolgáltatónál kell engedélyezetetni és ott ha beállítom vagyis megrendelem, utána aktivizálódik is és ki be tudom majd kapcsolni. Ott írják, hogy ez a te saját védelmedben van így, hogy ha esetleg véletlen külföldön járnál, akkor se legyen indokolatlan telefonszámlád.
-
deske76
csendes tag
válasz Directors #5856 üzenetére
Szia!
Én ezt használom, hazai forgalmazótól van, 9H-s, [link] ez is olyan, mint a te általad linkelt.
Az én telóm is már két hónapos, magam raktam fel és buborék mentes, nem jött fel és teljes mértékben tapad az egész felületre, mondjuk elviekben azt írták rá, hogy ujjlenyomat mentes, de nem ezt tapasztaltam, ennek ellenére teszi a dolgát, ha mondhatok ilyet
Hátsó kamera védőt is náluk rendeltem és tökéletes [link][ Szerkesztve ]
-
deske76
csendes tag
Szia!
Bocs a kései válaszért a munka az munka
Nem tapasztaltam ilyet, pedig július óta rajta van, egyáltalán nem akad el az ujjam és oldalt sem jött fel, sehol sem. Könnyű, egyszerű, gyors feltenni, csak arra figyelj, hogy alul-felül jól passzoljon (kamera-nál és az értesítési led-nél is)nyugodtan ráaplikálhatod[ Szerkesztve ]
-
deske76
csendes tag
válasz szergely86 #6147 üzenetére
Szia!
Igen én leltem rá erre a "szörnyűségre" , be i linkeltem ide, amin elképedtem....
(lentebb a videó linkje)(#6146) (jan) :
Azt hiszem a Redmi sorozatban 2 mikró simkártya vagy 1 mikro simkártya + microsd-t tudsz használni, van más gyártó által készített teló, amibe két mikró simkártya és micró sd/hc, xc,stb/ mehet, viszont vannak radikális módszerek, amik csak SAJÁT FELELŐSSÉGRE!! lehet kipróbálni!FIGYELEM!!!
A videóban látottakat, mindenki csak a saját felelősségére csinálja meg, a keletkezett hibákért csak is magát okolhatja...[ Szerkesztve ]
-
deske76
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy tegnap nekem is feldobta a 11-es értesítést, Svájci régión vagyok, de nem töltöttem le, mert nem voltam wifi közelbe, így nem tettem, értesítésként ott volt, hogy rendszerfrissítésem van, ma szerettem volna leszedni, el is kezdte, de csak a korábbi 10.3.6 stabil verziót hajlandó újra leszedni, ami már fent van , mikor a három pöttyre koppintok, hogy a leguljabb frissítés letöltését kérjem.
Hiába ellenőrzök, nem jelez semmit, hogy frissítsen... Próbáltam a Magyar régióval, de semmi... Mi lehet a gond, így jogyan kapom meg a 11-es miuit? Vagy szedjem le direktbe?? Ezt honnan tudom esetleg, ha nem jutnék semmire...Köszi a segítséget és a válaszokat..
-
deske76
csendes tag
válasz deske76 #7144 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
aprokaroka87 köszönöm a tippet, megpróbáltam, de nagyon nem akarta az igazat, mert a 10.3.6-akarta mindig leszedni, így leszedtem direktbe, ami 1.8Gb volt.. a lényeg, hogy én is frissítettem 11-re , kicsit bújom, csak jó lesz ez
-
deske76
csendes tag
válasz laca1052 #7540 üzenetére
Szia!
Amióta megvan a teló (Nyár közepe óta) nekem már 3-4x frissült, gondot nem okozott, mert facebook alatt teszi a dolgát, mondjuk nem vagyok facebook lakó, nem is használom..
Ha nem engedélyezed, akkor sem befolyásol semmit a rendszerben..[ Szerkesztve ]
-
deske76
csendes tag
Sziasztok!
Sokan mondják, hogy pontatlan, illetve nem is igazán megy a GPS a MIUI 11-re való frissítés óta. Ma volt egy nagyobb lehetőségem, hogy kipróbáljam, van e valami gond nálam is..
Jelentem, hogy bejártam Tolnát és Baranyát ... Na jó, csak II. kerületből, Pesterzsébetre, majd Csepelre, Kőbányára és vissza. Ezen útvonalakon három progival is teszteltem a GPS-t.
1. Google térkép, 2. Navigon, 3. BKK futár.. Igo-m nincs fent
Ezen időszak alatt mindhárom programot, majd 1 órán át futtattam, de rendellenességet nem tapasztaltam.. a GPS jelet mindhárom alkalmazás 3 másodpercen belül jelet fogott, a Google, Navigon és a Futár is, teljes mértékben az úton tartotta a "figurát" nem volt kilengés, vagy tévesztés, program eldobás, kilépés.. Nem tudom, akkor én szerencsésnek mondhatom magam, hogy nem tapasztalok rossz mértékű elváltozást a frissítés óta.. (lehet nekem máshol lesz bibi, amit még nem szúrtam ki )Xiaomi Redmi Note 13 5G 8GB/256GB
-
deske76
csendes tag
válasz trassher #7572 üzenetére
Szia.
Én annó ezt a típust vettem, hazai forgalmazótól, ami a mai napig is rajta van és nincs vele problémám, inkább csak annyi, hogy hiába azt ígéri, hogy ujjlenyomat mentes, azért szereti ez is gyűjteni minden más tekintetben teszi a dolgát, egy karc sincs rajta, pedig napi használatban van, ráadásként, tegnap még heves esőt is kapott szegénykém de kiállta a próbát..dobozos változat, a képek róla, kibontva ugyan olyan , mint a fenti linken.
Én ajánlom, teljesen passzol és az egész képernyőt védi[ Szerkesztve ]
-
deske76
csendes tag
válasz #07282432 #7879 üzenetére
Redmi Note 7 – Global Stable ROM
Verzió: V11.0.4.0.PFGMIXM
Kiadás: 2019-11-18
Eredeti fájl neve: miui_LAVENDERGlobal_V11.0.4.0.PFGMIXM_ab70af5e76_9.0.zip
Letölthető: V11.0.4.0.PFGMIXMReméljük az EU Global verzió is hamarosan jön
-
deske76
csendes tag
válasz defqon.1 #10009 üzenetére
Üdv!
Próbáltad a fülhallgató tipusa beállításoknál is? Állítsd át más tipusra, hátha valamelyiknek jobban szól..
Beállítások/További beallitások/fülhallgatók/fülhallgtók tipusa
Közben legyen aktíva BT kapcsolat, elég sok a választék.. hátha..
-
deske76
csendes tag
-
deske76
csendes tag
válasz #07282432 #10020 üzenetére
Szia!
Feltettem RN7-re az általad legutóbb linkelt verziót (Gcam! 7.2.014 V3), megy is a fénykép/videó része jól. Ellenben a Slow Motion része szerintem bugos! Ha elindítom alapból bal oldalt 1/4x felvételi sebességet ír, ha elindítom a felvételt a kép lefagy a felvétel tovább megy, ha leállítom és vissza játszom, akkor a kiakadt képet látom és folyamatos hang van. Ellenben, ha újra indítom a Slow motion-t és átrakom 1/8x-ra a felvételi sebességet, akkor minden rendben megy, felveszi és le is játssza.
Korábbi verziókkal ilyen gondot nem tapasztaltam.. Ránézne aki feltette.. KösziCsak nálam van ilyen gond, vagy találkozott ezzel más is?
Köszi a válaszokat..
[ Szerkesztve ]
-
deske76
csendes tag
válasz #07282432 #10094 üzenetére
Szia!
Igen, az fut, de nem szeretném/akarom romolgatni, mert teljesen tökéletesen fut a rendszer, nincsenek hibák, mint másoknál..
Meghagyom ezt azoknak akiknek valamelyik rom dübörög a motorháztető alatt
A gyári kamera progival megy rendesen a slow mation, nem mintha állandóan használnám, csak tegnap próbálgattam és bele futottam
Minden más funkció megy rendesen a 7.2.014 V3 verzióban
Lehet a köviben már javítva lesz..Köszi a választ..
[ Szerkesztve ]
-
deske76
csendes tag
válasz lacentos #10547 üzenetére
Szia!
Természetesen lehet, amióta megvan a teló (1 év) nálam 4 külön fiók van, mindhez más értesítési hang van rendelve és remekül kezeli, így tudom, épp melyik emilkére jött valami
Beállítások-->Alkalmazáskezelés-->kikeresed a Gmail appot-->Értesítések-->
itt lejebb görgetsz és megtalálod az általad felvett fiókokat, értelemszerűen a jobbre mutató nyílra nyomva, már garázdálkodhatsz is, melyiknek milyen hanga legyen, stb..[ Szerkesztve ]
-
deske76
csendes tag
válasz Mincsi #13592 üzenetére
Üdv..
Itt találod meg amit keresel:Beállítások -> Alkalmazások -> Alkalmazáskezelés -> Keresés erre: WebView -> Android System WebView -> adat törlés-> első kőrben a Gyorsítótártörlés, majd egy újraindítás, és próbáljuk le azokat az appokat, ahol gond volt, ha minden rendbe, akkor azért a GooglePlayben lessük meg, hogy van e új frissítés.
Ha ez nem oldotta meg, akkor navigáljunk el ugyan oda a fentiek alapján, de most az összes adat törlésre menjünk, majd ismét újraindítás, majd próba.
Legvégső esetben, ha nem menne, akkor a GooglePlay-t elindítva, fent a keresőbe beírjuk Android System WebView és ott az eltávolítás részre katt és Eltávolítás.. Majd ha megvan, akkor után meg a Letöltésre katt, hogy újra leszedjük, ami már megoldja ezt az állapotot.Másik megoldás: egyes felhasználóknál a Chrome böngésző frissítéseinek törlése és ideiglenes tiltása oldotta meg a problémát, (ezek a pontok ugyan azzal a módszerrel kell meglelni, mint fentebb) ,ha a fenti módszerek nem jönnek be, akkor ezzel is próbálkozhatsz.
Remélem sikerül ezek alapján megoldani a problémát.
-
-
deske76
csendes tag
Örülök, hogy segíthettem, néha csak ennyi az egész, mindig ezzel érdemes kezdeni. Minap nálunk is volt egy ilyen, hogy egy nap külföldi kitérés során beragadt a roaming a telefonnál és sehogy sem lehetett kikapcsolni (szürke volt a pötty). Egy újraindítás után már minden a régi volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Samsung Galaxy A55 5G 128/256 GB (bontatlan, 2 év garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256/512 GB (bontatlan, 3 év garancia)
- IPHONE 13 PRO MAX 128GB SIERRA BLUE FÜGGETLEN GYÁRI GARANCIA 2025.08.12-IG
- iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple független, garancia 2025.11.08.
- iPhone 13 pro, 256GB, független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest