- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
gyuri2008 #8148 üzenetére
Már ne haragudj meg, de az, hogy egy regisztrált fiók jelszavát eltéveszted, még ha "csak" 1 karakterrel is, és így nem enged be (még szerencse, az lenne a nagyobb baj, ha beengedne!) az nem a xiaomi hibája. Az, hogy több belépési kísérletet észlelve, letilt, az pedig biztonsági okokból van, szintén nem nevezném hibának. A bankok is megteszik ezt, és annak inkább örül az ember.
-
Gloob
addikt
válasz
gyuri2008 #8137 üzenetére
Közben kerestem, és megtaláltam telefonon is. Nem az id.mi.comon,hanem az i.mi.com - on kell belépni az accounttal. A felső sorban van a felhasználó név, és a hozzá rendelt kép. A felhasználó - ra kell kattintani, és a felugró ablakban a My storage & devices. Arra katt, és megjelenik az eszköz. Arra katt, és ott a delete.
-
Gloob
addikt
válasz
gyuri2008 #8137 üzenetére
Sz.gépen belépve az id.mi.com-ra szerintem a manage devices pontnál kell látni a jelenleg csatlakoztatott eszközöket. Nem vagyok gép előtt, így csak telefonon tudom nézni, ott viszont nem nyitja meg azt a menüt. Gépen nézd. De az is lehet, hogy mivel kiléptél a telefonon a Mi fiókból, nem fog látszani.
-
Gloob
addikt
válasz
gyuri2008 #8112 üzenetére
Mint írták a google fiók törlése a telefonról, a MI fiókból kijelentkezés, és a Mi fiókban a párosítás, és a telefon keresés megszüntetése. Utána jöhet egy gyári beállítások visszaállítása. Ha itt nem fogja kérni az azonosítókat, hanem engedné felvenni új eszközként, engedne regisztrálni új MI fiókot, akkor rendben van.
-
válasz
gyuri2008 #7976 üzenetére
Ha böngészőben kérsz jelszóemlékeztetőt (mert ugye nem jó a jelszó, ha jól értem) kapsz egy másikat. Ha megvan, azzal böngészőben belépsz a fiókodba, adsz magadnak egy új jelszót. Ha ez megvan, a telefonodon aktiválod a készüléked. A képen ha jól látom két opció van, aktiválod a készüléked vagy megnyitod a wifi beállításokat. Ha tudod, az új jelszavaddal aktiválod a telefonod, ha nem megy, csatlakoznod kell az internethez, ehhez megnyitod a wifi beállításokat, a második opciót választod. Ott remélhetőleg csatlakozni tudsz a netedhez és így már le tudja ellenőrizni a neten keresztül a fiókodat és elindul a zárolt telefonod.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
gyuri2008 #7978 üzenetére
Ezért írtuk, hogy kérj jelszó emlékeztetőt, az email címedre.
Ha megadtad ezt anno a Mi fiókodban, akkor megkapod.
Ha nem (mert telefonszámmal regeltél és nem állítottad ezt be), akkor tedd át a SIM-et egy másik készülékbe, hogy a Mi fiókhoz kapcsolt telefonszám éljen és kérj az adott számra egy jelszó emlékeztető SMS-t.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
gyuri2008 #7969 üzenetére
Várj egy kicsit, elnézést keverek két dolgot...
Ami nálad van, ez a MIUI fiókhoz kapcsolódó védelem, amit meg eddig mondtam a Google fiókhoz kapcsolódik, hasonló megoldásként.
Nálad annak a Mi fióknak kell megadni az adatait, amihez az adott készülék hozzá volt (ahogy látjuk, hozzá van) kapcsolva.
Böngészőből, ebbe a Mi fiókodba be tudsz lépni? Csak egy ilyen fiókod van?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
gyuri2008 #7967 üzenetére
Nem, nem tudsz más fiókkal belépni.
A FRP (Factory Reset Protection) éppen azt a célt szolgálja, hogy ha elhagyod, vagy ellopják a készüléket, ne tudják azon simán újrarakni a rendszert, mivel ez megakadályozza az újonnan felrakott rendszerek elindulását.
Utána kérdezek, hogy ilyenkor van-e valami kerülő út?
Milyen Recovery van a készüléken, gyári vagy valami Custom?
-
polcsa
aktív tag
válasz
gyuri2008 #7815 üzenetére
Én biza nem csináltam, megmaradt minden. Ez a hivatalos rom, mintha a rendszer frissítette volna magát.
Letöltés után,
Beállítások / A telefonról / Rendszerfrissítés / 3 pötyi jobbra fent / Frissítőcsomag kiválasztása / a letöltött zip megkeresés általában Download mappa / Biztos? / Naná / újraindulás / százalékolás / the end -
Gloob
addikt
válasz
gyuri2008 #6551 üzenetére
Ezt most nem egészen értem. Milyen szükséges szoftverek? Az esetleges bootloader nyitáshoz elég a 32 bites Windows. Ha az megvan, akkor a 32 biten is van adb, fel lehet telepíteni egy minimal adb-t, az pedig elég. Letölteni le lehet a TWRP-t, vagy a jobban ajánlott OrangeFox recovery-t. Utána adb parancssorból lehet telepíteni. A többi úgyis telefonon megy már. Mellesleg mit szeretnél csinálni? Most tényleg ne haragudj, de tényleg nem értem. A 32 bit az nem akadály, csak kifogás! Már bocs az őszinte szóért.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OpenWRT topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- Medence topik
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest