Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
hislah
aktív tag
válasz #22743424 #605 üzenetére
A proximity szenzorról tőlem egy utolsó előtti hozzászólás.
A Xiaomi Magyarország javaslatára holnap elviszem a készüléket a szervizbe. Állítólag nem gond, megoldják. De ha nem akkor kapok egy új készüléket. Vagyis vélhetőleg fogalmuk sincs a dologról...
Írók, ha megjavult. -
törölt tag
-
Vesti95
tag
válasz #22743424 #1203 üzenetére
Azon nem eea rom van hanem global mint nekem volt.
Bár visszakeresve látom már megkérdezték előttem és válaszoltak is hogy m1901f7g-set kaptak a mi store-ból is. Tehát csak a rom más.
Amúgy én már xioami.eu romot (nem eea! ez más) használok a twrp és magisk miatt :D Más előnye nincs, max gyorsabban frissül (már júniusi Patch) nameg no bloatware és zéró reklám.
[ Szerkesztve ]
-
Crvsh3R
senior tag
válasz #22743424 #1241 üzenetére
Szuper, remélem javítják.
Ezen felül az új Blitzwolf QC3.0 fali töltővel jártam ma úgy, hogy a Blitzwolf TC9-es kábellel meg sem indul a töltés, de ha a töltőre a gyári fehér kábellel csatlakoztatom a készüléket, akkor rendesen tölt gyorstöltéssel. Nem értem. PC-re kötve működik a Blitzwolf kábel.
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
Crvsh3R
senior tag
válasz #22743424 #1244 üzenetére
Azért is érdekes, mert asszonynak ugyanez a töltő van csak azt 1 éve vettük és azzal pedig működik. Illetve az ő szintén Blitzwolf-os microUSB kábelével ez a töltő simán tölti Note 5-jét. Gondolom, hogy az én kábelemmel lehet valami. Ami még érdekes, hogy a többi Blitzwolf-os kábelemhez képest ez majdnem narancssárga színű, pedig az összeset a Banggood-ról rendeltem. Most használtam volna először, igaz már majdnem egy éve megvan. A töltő pénteken érkezett.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G || Steam: Crvsh3R || Nintendo Switch OLED || NS friend code: SW-6235-6627-3408 || Hirdetéseim (Switch kiegészítők, stb.): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/crvsh3r/index.html
-
veterán
válasz #22743424 #1764 üzenetére
Én majd a CP+ verziót akarom kipróbálni.
A Note 5-ön sima Amazing H volt,pár nap után le is dobtam mert rohadtul zavart a gesztusvezérlésben.
Videók alapján ígéretes a CP.
Amúgy érdekes szórás tud lenni a Nillkin-nél is.
Galaxy S6/S7,Iphone 6s/7/7plus-on pont akkora volt az Amazing H,ami az ív kezdetéig ért ki takarva a kijelző látható részét,egy minimális "Halo effect" sem volt.
Redmi Note 4-nél már gusztustalan volt a mérete (túllógott),aztán Note 5-nél megint jó volt,de ha igaz,akkor Note 7-nél megint nem az igazi a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz #22743424 #1819 üzenetére
A garancia papíron szép nagy betűkkel eustock van ráírva
Meg ez van írva az oldalukon
Hivatalos Xiaomi Partnercég vagyunk, így biztosítani tudjuk ezekre a termékekre, a legkedvezőbb árakat, gyártói garanciát és Magyarországi szakszervizt.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
grafikus17
senior tag
válasz #22743424 #2020 üzenetére
A két fólia szélességre megegyezik, de magasságra bő 1 mm -el kisebb, sőt van az 2mm is.
Hogy mit vártam? Hogy ugyan azokat a funkciókat tudja, plusz még többet jobban. Mint írtam, fura hogy nincs előlapi vaku, és sokszor használtam. Az eltűnő értesítési ikonok is zavarnak. Igazából 3 év Note 2 után vettem az 5 plust, mert az akku már nagyon szar volt, két után gyártottat is vettem, de nem sokat értek. Az 5 plusnál nem akartam igazból megint akksival szenvedni, mert ott még cserélni sem tudom, csak úgy. Bár még semmi baja sincs. De úgy gondoltam, ha most adom el, akkor még többet kapok érte, mint egy év múlva. Végül is nem bántam meg, csak nem volt akkora ugrás mint Note 2-ről 5 Plusra váltani.Ja és erre most 2 év a garancia. Mondom, mindenben egy picit jobb.Xiaomi Redmi note 7
-
Sas madár
őstag
válasz #22743424 #2549 üzenetére
Már tegnap is olvastam erről itt a fórumon és a telefonon is kerestem a Rendszeralkalmazás frissítésnél a System Launcher-t de sajna nekem még nem jelent meg a többi felajánlott frissítés között.
Vagy ott kihagyást kellene nyomnom azokra amit egyenlőre nem akarok frissíteni (mert nem használom a programot vagy nem tudom mi az), mert limitált a felajánlott frissítések darabszáma?Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Gloob
addikt
válasz #22743424 #2801 üzenetére
Csakhogy ez éppen nem bolti garancia volt. Ezért került a lengyelekhez. Úgyhogy azt is lehetne mondani, hogy nesze neked gyári garancia. Szvsz, a garancia az garancia, javítsák meg a lehető legjobban, és a lehető leghamarabb. Aht, hogy ezt hogyan érik el, az a vevőt nem érdekli, az legyen az ő gondjuk. Sajnos nem itt tartunk!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52S
-
Hegezoo
tag
válasz #22743424 #2807 üzenetére
Igen bolti garis, hogy rohadnának meg! Ezért is vettem a 64 gigást, a LikeStore-tól.Ott legalább 2 év gyári gari van Hiába hívom őket, jó szokásukhoz ragaszkodnak, nem veszik fel a telefont.Én is úgy tudtam, hogy 30 napjuk van a javításra.De sajnos nem Törekedniük kell, hogy minnél hamarabb meg legyen javítva
iPhone 12 Pro Max
-
-
moma
őstag
válasz #22743424 #4904 üzenetére
Ha a magasság alatt magának a billentyűzetnek a magasságát érted, az már maxon volt sajnos. A normál bill meg settingsben szerintem nem emelhető feljebb.
Viszont köszi a lebegőt! Ez érdekes, mert feljebb tudom vinni. Annyi, hogy néha kitakarja azt amit írok. De lehet ez a jobb még mindig. Próbálgatom pár napig.[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév