- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
kicsi444 #8287 üzenetére
Nekem folyamatosan fennál a bug. Ezek szerint mindenkinél megbújik csak mivel mind máshogy használjuk a telefont, valakinél előjön valakinél nem. Remélem javítják majd...
Főképernyőn fekete az egész, nem is látni:
Menüben látni, de be van ragadva:
Hm, ezeket a képeket lehet elkéne küldeni a Xiaomi-nak pár szóban a hibáról, mind bug report. 🤔
-
Rickeffe
aktív tag
Hali!
Új tulajként hadd kérdeztem már meg mert a keresés nem adott eredményt:
Az normális, hogy a teló usb csatlakozójába dugva a mellékelt usb kábelt a kábel feje vagy az aljzat ( nem tudom) lötyög kicsit? Kiesni nem akar mert a kontakt jó de lötyög. -
dave987
aktív tag
Igen, tényleg, azért is tettem fel ezt a legújabb beta verziót,mert valami segédprogival elő lehet hozni az app drawer beállítást. Viszont rájöttem hogy úgymond a Poco launcher lehet az beépítve csak minden testreszabhatóságot nélkülöz. Úgyhogy akkor már inkább Poco launcher.
-
tomy86
addikt
válasz
lacentos #8293 üzenetére
Köszi a tippet, de olyat keresnék, ami másnak már bevált. Amit linkeltél az ugyanúgy rögzíthető a rácsra, mint az általam linkelt Baseus, így nem tudom, hogy miért lenne megfelelőbb. Bár egy próbát megérhet 1,5-2 dollárért (az aliexpressen annyiért kapható ilyen tartó).
-
trassher
addikt
válasz
junkpod #8283 üzenetére
Ez érdekes mert nekem mióta a 11 van fent nincs gyorstöltésem. Feltűnt, hogy nem jelzi holott az utólagos adapter és kábel is tudja az 5V - 3A teljesítményt. V/A mérőt bekötöttem a sorba és aszerint sem tölt 2A-nél nagyobb áramerősséggel és valóban lassabban is töltődik a telefon.
-
tomy86
addikt
Sziasztok!
Használ valaki olyan autós tartót, ami a szellőzőrácsra rögzíthető?
A jelenleg használt Xiaomi Roidmira már nem mernék rábízni egy ekkora telót.
Ilyesmire gondolok: Baseus Gravity Car Phone Holder -
Pityu.
nagyúr
válasz
KubanitoS #8286 üzenetére
Szóval zajosabbnak látod a képeket?Én egyenlőre nem tudom mit mondjak,majd holnap jobb fények közt fotózok vele pár képet de valahogy fura,hogy megint hatos gcam szerűség van fent kicsit hiányérzetem van.á
Nekem éjszakai módban elmentette a képet meg nem lépett ki viszont az élőkép szaggat.
A hatost is próbáltad?
-
kicsi444
csendes tag
válasz
Bl.Gyo. #8196 üzenetére
Én is így jártam, már a 11.0.3-nál is és a 4-nél is. Bármit csináltam a grafikus kijelzés beragadt. Sőt a kezdőképernyőn nem is jelezte. Feloldó képernyőn látszódott, alkalmazásokban látszódott (mondjuk nem a %-nak megfelelőt mutatta).
Kapott többször újraindítást, kikapcsolást, akkumulátor kijelzés állítgatást, témaváltást, sötét mód oda-vissza és full töltést is. Semmi se használt, aztán a frissítés utáni 3-4. napra magától megjavult. -
betegphiu
senior tag
Feltettem a hypercamot. A 6-ost.
Működik, talán kicsit zajosnak érzem a képeket, de lehet,hogy csak a kezem remeg. Az viszont fix,hogy sima fényképezőmódban sokáig tartani kell, mert szenved a képkészítéssel. -
junkpod
veterán
Tegnap óta felkerült a 11.0.4es hozzám is, meglepve tapasztaltam, hogy a mobil töltőmre dugaskor kiírta, hogy gyorstöltés!
Ha ekkor a mobil akksit is tölteni kezdtem akkor vissza állt normál töltésre. De ez utobbi már a mobil töltő ficsőr szvsz.
Lényeg, hogy most már gyors töltő! -
Pityu.
nagyúr
válasz
#07282432 #8274 üzenetére
Nekem most így elsőre ilyen lett.Nem tudom egyszerre lehet fent két gcam?
-
Pityu.
nagyúr
válasz
#07282432 #8272 üzenetére
Tehát ha ezt törölném és vissza raknám a bulkin félét akkor semmi gáz nem lenne?Te,hogy látod van különbség?
Én most tegnap pl észre vettem,hogy a szervizben levették a kamera fóliámat is,így hordoztam a telót szóval raktam rá egyet,nem tudom az ronthat e valamennyit a képeken. -
Pityu.
nagyúr
Felraktam leírás alapján csak az utolsót nem értem a 6. pontot Restore .XML file Hogyan állítsam vissza vagy mi?Aha meg lett,nem görgettem lejjebb a képet.És akkor ezután most van egy 6-os gcamom ami veri pl a bulkin féle 7-es verziót?Vagy hol jön ki a különbség?Hasonlítottad össze a kettőt?Ha véletlenül a bulkint raknám vissza ez a buhera nem kavar be?
-
wjoe
tag
XDA-s leírás alapján [GCAM] [HyperCam] Best Gcam for Redmi Note 7 (for me)]
3.- In Profiles Cam go to GB Official > OverLight and select Redmi Note 7
A Profiles Cam alkalmazásban GB Official, majd OverLight és Redmi Note 7 xml letöltés -
junkpod
veterán
-
Fall-N
veterán
válasz
Milestone2 #8260 üzenetére
Pedig nem rossz és működnek vele a témák is. Amúgy pár dologban tér elé a gyári launchertől. Egy-két dolog hiányzik (ABC sorrendben mutassa a widgeteket, 7x5-ös rácskiosztás az asztalra, lehessen kitenni alkalmazás actvityt, egyedi app drawer háttérszín, hogy ne csak fehér és sötét legyen stb.)
-
Fall-N
veterán
válasz
Milestone2 #8258 üzenetére
Igen nem úgy gondoltam csak arra, hogy megint balfékeskednek vele. Az EMUI már pár éve megkapta. Meg amúgy is ott van az indiai fejlesztőktől házon belül a Poco launcher. Elég lenne azt beletenni default és kész is van. Esetleg kicsit butítanak belőle azt üeg is van a MIUI System launcher.
-
Fall-N
veterán
válasz
Milestone2 #8254 üzenetére
Pedig bele fog kerülni, volt is egy cikk Android Police-on vagy valamelyik portálon róla.
Valamelyik kínai Xiaomi fejes osztotta meg a Weibon.
-
maczera
aktív tag
"Ki lehet cserélni 1 ikont a kezdőoldalról egyszoval a gyakran használt ikonokat (kártyákat) a kezdő oldalra hozni, kicserélni az ott levökkel ?"
Ha a Beállítások -> Kezdőképernyő -> Kezdő képernyő zárolása nincs bekapcsolva, akkor hosszan rányomsz az ikonra, majd oda húzod, ahová akarod. Lehet közvetlenül lapot váltani, de az is megy, hogy az alsó sorba húzod, majd lapozás után az alsó sorból felhúzod a megfelelő helyre. -
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #8241 üzenetére
Válasz magamnak. Ez a Play Store-os vacak a xiaomi.eu ROM-ot tölti le.
-
dave987
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #8240 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
Aki még nem ismerné, egy érdekes kisérlet (míg a gyártó le nem tiltja) Play Áruházas miui updater alkalmazás
-
törölt tag
válasz
Milestone2 #8180 üzenetére
A Windows 10- ben futó linux rendszeren is működik?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Milestone2 #8180 üzenetére
Thx, done.
-
brugo
aktív tag
Ki lehet cserélni 1 ikont a kezdőoldalról egyszoval a gyakran használt ikonokat (kártyákat) a kezdő oldalra hozni, kicserélni az ott levökkel ?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Milestone2 #8226 üzenetére
És azzal sem nagyon működik.
-
togvau
senior tag
válasz
vargalex #8134 üzenetére
4. szerre mondom, hogy igen, kipróbáltam, 3 ból 1 darab mágneses, a többi nem.
ÉS nem csak quickcharge-nál csinálja, hanem sima töltésnél is, akár PC usb-jéről is.
Nem, nem beszélik meg olyan gyorsan, kb 5 másodperc kell hozzá, sok feszültség, és áramerősség változással, ami ezen látszik, pedig másodpercenként frissít. Aztán beáll stabilra, és ott is marad, miközben ébresztgeti a kijelzőt.
És tudod, ha töltő rádugást érzékel, nem csak újra kezdené a quickcharge megbeszélését, hanem jönne a hang is hozzá, hogy rádugtál egy töltőd. De nincs ilyen.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8221 üzenetére
Hát ja, a YT videó is egy külső alkalmazással oldja meg.
-
jimmedly
senior tag
Hogy lehetne elérni hogy az értesítő led a messengernél is működjön? Engedélyezve van használhatja, mégsem müxik. Emailnál szépen villog, de a messengernél nem. Bármily apró, csak jó lenne, ha másnak nem, hát dísznek. 😊
-
brugo
aktív tag
válasz
aprokaroka87 #8220 üzenetére
most pc-en vagyok a telo toltodik
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Milestone2 #8218 üzenetére
Benne van környezeti kijelző néven, csak nem működik.
-
brugo
aktív tag
Feltettem a Blokadat ,ha rakopintok az ikonjara ( kartyajara) a kinyilo parbeszadablak azt irja : Blocada is deactivated ha oda kopintok akor DNS eket ker stb. ha mindent megadok kilepek. Amikor ujra inditom az ikonjara kopintva ismet a : Blocada is deactivated jelenik meg .
Honnan tudom hogy a program fut ? Nekem nincs szuksegem VPN re,meg falcs DNS -re csak a szemetet (reklamokat) blokolja le. -
Joker88
őstag
zárképernyőre hogyan tudok kitenni egy GIF fájlt ? A standard JPG helyett .
Mondjuk ezt a GIF fájlt .. --> [kép] -
betegphiu
senior tag
Hali. Hol tudom beállítani, hogy a zárolt képernyőn is ott legyen az óra folyamatosan?
Köszi. -
aelod
veterán
Felraktam a frissítést. Pörög forog. Viszont kicsit zavarnak a nagyobb méretű ikonok. Azt nem lehet valahol állítani, hogy kisebbek legyenek?
-
Bl.Gyo.
őstag
Amúgy MIUI 11 óta nekem 4G+-t ír ki felül Vodánál. 10-nél csak a nagy városokban jelent meg. De mostmár szinte mindendenhol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest