Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Sziasztok.
Van egy Telekomos Redmi Note 10PRO-m. A proximity szenzor miatt próbálta már valaki garanciáztatni?
-
Moki2
aktív tag
válasz
bizonytalan #2689 üzenetére
Nekem csak régi romnál fordúlt elő , olyankor háttérbe raktam majd újra elővettem böngészőt , utána előjött gboard
-
Iramirez
aktív tag
válasz
bizonytalan #2689 üzenetére
Nem segítség,de nálam is fenn áll a "kereső" probléma...
jó kamera app,engem is érdekelne...kipróbált kitapasztalt... -
bizonytalan
tag
Sziasztok, Note 10 Pro (13.0.10) időnkén olyat produkál, hogy a keresőmezőbe nem lehet beírni semmit, nem adja fel a billentyűzetet. Se böngészőben, se címtárban. Újraindítás megoldja, de idegesítő.
Másik kérdésem, hogy az MI8-hoz képest ugyan valamivel jobbnak tűnik a kamera, de a saját Kamera szoftver (4.3.004180.4) rendszerese enyhén vörösre szaturálja a képet, ha nagy felületű kék égbolt is van rajta. Melyik kamera app lenne jobb?Köszi.
-
Moki2
aktív tag
válasz
Candyman00 #2687 üzenetére
Letöltheted ,SD kártyára bemásol ,majd frissítőből be lehet tallózni a frissítést .Letöltés [link] , ellenőrizd hogy global vagy EEA verzió a tied azt töltsd le (SKFMIXM a global , SKFEUXM az EEA ) De egy factory reset mindenképp javasolt mert nem csak miui hanem android verzióváltás is történt.
-
Azharel
aktív tag
A global és az EAA között mi a különbség ?
-
Moki2
aktív tag
válasz
Candyman00 #2682 üzenetére
Frissítsd tovább , van annàl újabb jócskán , de előtte nem ártana egy factory reset se . Attól függ milyen verzión vagy 13.0.10 vagy 13.0.12 a legújabb .
-
Candyman00
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene. Ma sajnálatos módon lefrissítettem a telót erre a MIUI 13.0.3. verzióra. A probléma az hogy innentől kezdve nem működik a Dual SIM mód, kizárólag 1 SIM kártyával működik, valamint amit eddig észrevettem hogy az autómata fényerő is szarakodik...nem veszi magát vissza sötétben normálisan. Segítsetek légyszíves hogy van-e erre valamilyen megoldás, vagy esetleg visszatérni az előző verzióra vagy valami..... Köszönöm mindeninek előre is.....
-
virsa54
csendes újonc
-
IQfályter
tag
Nekem eddig volt 3 xiaomi telefonon és soha egy hirdetést sem láttam benne miután végigmentem a procedúrán . Az msa adatkapcsolat le van tiltva?
-
janos1988
addikt
válasz
Shinjike87 #2662 üzenetére
Pl. vagy két hete 25 fok volt. Napsütésben kamerázni akartam, de kiírta.
-
Árpi001
senior tag
válasz
A hűtése nagyon szar.
Három napon töltött perc után kiírta hogy túlmelegedet, és kikpcsol ezt azt. -
thedarkfox
senior tag
válasz
Játékon kívül Nálam egyáltalán nem melegszik...
Az is csak a Genshin impact-nál performance módban, ha visszaveszem, akkor ott is csak kis mértékben. -
banda1981
aktív tag
válasz
szabozsolt87 #2650 üzenetére
-
thedarkfox
senior tag
válasz
szabozsolt87 #2650 üzenetére
Nem írtam, hogy gyorsabb mint az xda-s costum romok. Stabil romot kerestél, ezt tudtam ajánlani. Az, hogy 3-ik fél programja pl. facebook, messenger... lassabb, illetve nem megy rendesen, az nem a rom hibája.
-
speed207
tag
A tisztítónál miért nem lehet kikapcsolni a reklámokat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- One mobilszolgáltatások
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest