- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
dredjudge84
őstag
Én maradok a jó öreg A14-en. Ezzel nincs gond.
-
Napfénysüti
nagyúr
Jött frissítés a készülékre ha jól látom.
-
H2o-pok
senior tag
Eddig minden telefonomra raktam hátlapfóliát, egy sima carbonhatású öntapadósat. Mivel fehér a teló, Igy rendeltem erre is de ez hydrogel. Azt gondolram mivel nem üveg, vagy műanyak a hátlap, nem tapad majd rá, de tökéletes, és a mérete is. Aki akar itt van.
Szállitásnál mindenképp az "ali saver shippinget" válaszd, ami +0.65$. !!!!!
[link] -
fauv
őstag
Üdv !
Urak, ezen a telefonon van " Témák " app ? Most néztem az asszony oneplus 7t pro-ját és ledöbbentem, hogy nem lehet egyénre szabni a telefont, mert nincs benne Témák, mint az én Pocoban. Olyasmit olvastam, hogy a Realme és Oneplus hasonló /ugyanaz /a rendszert használja, így felmerült bennem, hogy esetleg itt sincs. Nálam ez kizáró tényező.
Köszi előre is -
válasz
Kolondrum #1768 üzenetére
App problémával én nem találkoztam, kivéve egy App ami a munkához kell
Nekem csak a hanghívás minősége cseszett fel, na még azért a 25w töltés se kápráztatott el, illetve úgy összességében 60hz kijelző stb... Ez a realme GT2 többet tud mint egy 13 iPhone. Árban meg nem ugyanaz.... GT2 pro-n gondolkodom de akkora különbség nincs köztük vagy pixel p6 pro az ip68 meg a zoom miatt. -
Bella80_
tag
Realme GT 2 Pro-nál ha letöröltem majdnem az összes képet és videót, akkor miért írja a tárhelynél, hogy csak 50GB helyem van még, amikor a több ezer kép rajtavolt akkor is ezt írta ki. Ez hogy lehetséges?
-
H2o-pok
senior tag
válasz
pècsimunkás #1775 üzenetére
Szállitási mód,mindenképp ali saver shipping!
-
H2o-pok
senior tag
Sajnis Nincs rá garancia hogy nem figja meg a vám,mivel 150€ fölött van. Fizetéskor pl az áfát (vat) levonja az összegből valószinű,amit elvileg itthon fogod befizetni. Vám 2.5%, de ugy tudom tabletre telefonra nincs. Nekem pl most jött meg egy autós fejegység. 300$ volt,fizetéskor levonta a vat, kb.80$ t. Igy 220$ t kellett fizetnem. Aliexpress standard shipping (ezzel is kértem) 90% ban express one hozza, semmi plusz költség. Viszont az eladó holland postával küldte, reklamáltam is higy miért. Mindta ne izguljak. Ok. Kb 2 hét mulva Beért az országba, magyar posta küldte a mailt,fizessek 3500ft ot. Fingom nincs ez hogy jött ki, mert ez nem az áfa volt. De örültem. Szerintem hollandoknál trükköztek,mert az ugye eu. Szóval ez csak szerencse.
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Alirol tudnek most venni global verzios GT2 pro-t 160-165 korul, ami kozel sem az itthoni 230k.
Rengeteget rendeltem mar Alirol, de kicsit megis parazok, mert azert ez nem egy 2000 Ft-os biszbasz.
Van esetleg itt olyan, aki Alirol rendelte a sajatjat?Koszonom a segitseget!
-
válasz
pècsimunkás #1769 üzenetére
Teszi a dolgát, minden fasza. Röviden tömören.
-
Bella80_
tag
válasz
Szilágyi84 #1761 üzenetére
Én senki nem hívok akinek iphone-ja van, mégis megszakad, xiaomi és poco telefonjuk van. Idegesítő és bosszantó mert nem tudom a telefonom hibája e de valószinű, de a mobil net is zavar előtte xiaomi mi note 10 volt azzal soha ilyen gondom nem volt.
-
válasz
Szilágyi84 #1763 üzenetére
Én tényekre alapozva megbeszéltem a feleségemmel hogy nézze meg ő is nekem Android lesz neki iPhone milyen a hívás minőség beszélgetés..... Nem kellett sok az első nap után mellé álltam felhívtam egy haveromat aki androidos, utána meg felhívtam őt és a szokásos minőség volt 😂... Adtam is el az iPhone ját mondta hogy vegyek neki egy samsungot.... Én egyelőre befejeztem az iPhone használatot. 2db iPhone os ismerősöm van mind a 2vel kurva szar beszélni telefonon de ők iPhone fanok ez van.... Enyhe vérszívás mindig csinálok egyébként, hogy adja el vegyen rendes telefont
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
pècsimunkás #1764 üzenetére
Igen én is azért kerültem el azokat is .
Ez a mostani 10-14 naponta töltés már lassan 1 éve vagyis nyáron lesz . -
pècsimunkás
addikt
válasz
Szilágyi84 #1763 üzenetére
Samsung okosórái is hamar lemerülnek.
Tetszett a Galaxy watch 4 Classic, de pont a rossz üzemidő miatt vetettem el. -
Szilágyi84
senior tag
válasz
Valaki87 #1762 üzenetére
Ja igen mostmár végigolvastam .
Neki teljesen jó elégedett mármint párom ez a pici dolog ami beárnyékolja a helyzetet betudjuk mindig azzal, hogy ott a munkahelyén sz@r a térerő stb nem lesz váltás ,mert neki az A telefon ,de nem is izgat. Viszont a tavalyi watch 7 az első apple órája akkora csalódás volt ,hogy fél év után el is adtuk naponta töltés hihetetlen amikor más nekem pl 2 hetet bír egy amazfit gtr 3 pro , szóval most jött új kisebb méretű modell az lett neki teljesen boldog mennyire jó okosóra és a másik nagy márka meg túlárazott valami.... -
válasz
Szilágyi84 #1761 üzenetére
5 hozzászólással feljebb leírtam az iPhone hívásminőségèt pont
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
Bella80_ #1757 üzenetére
Nekem is megjelenés óta vagyis az itthoni Realme üzlet nyitása május és ami az én egyedi tapasztalatom az ,hogy kihangosítva kb 4-5 perc telekom telekom írányba megszakad nálam is ,de csak párommal akinek iPhone van senki mással nem és szolgáltató sem lényeg ,de páromnál rendszeresen előjön 10ből 2-3x kb ,még ami feltűnt ,hogy wifi rajta van és úgy kihangosítva van ez ,de más nincs.
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Tapasztaltaok olyat a GT2 pro-val, hogy nagyon sokszor nincs mobilnet? Nekem sajnos sokszor nem jön be, vodafonos vagyok, ez a telefon vagy a voda hibája lehet? A másik, hogy sokszor ha hívok valakit, akkor ő hall engem de én nem hallom őt, bontom a hívást újra hívom és utánna jó lesz, viszont ha ki van hangosítva a telefon egy idő után kb. 5 perc megszakad a hívás, telefon hibája? Nagyon idegesítő ez a két dolog, a telcsim a megjelenés óta megvan, lassan 1 éve.
-
Hi All!
1 hónapja vettem egy Realme Gt2-t. - Előtte Iphone 13 volt és Pixel 6.
Kijelzőidőm mindennap megvan 6-7 óra sot (folyamat gps és alkalmazás), igaz 60hz-re levéve.
Hívás nekem patika rajta, nem tűnik dobozhangúnak mint ahogy írták, hangszórók is szépen hangosan szólnak.Kamera nagy átlag, nem rossz nem is kiemelkedő-használható teljesen! ( no persze a zoom-ot hagyjuk de az a még a GT2 pro-ban sem nagy szám..)
(Feleségem S20 Ultra telefonjában, na ott használható a zoom)
Nekem megérte a pénzét használtan, nem tud többet egy Pixel 6 sem ( max ip védettség meg qi )...A Pixel 6 pro meg a zoom miatt.
Nem sírok, hogy ilyen telefonom van az előzőek után ez legalább nem kerül csilliárdokba... IP védettség nem lenne rossz az igaz de hát ez van. ( ez még lehet váltásra indok
)
66w töltés nagyon állat, a pixel 30w és iphone 25w után felüdülés.
( egy állat
)
Qi töltést soha nem használok, taxizok így csak a kábeles megoldás és jó gyorsan ez a fontos részemről.Ha meg is válok tőle az azért lesz mert mindenféle kínai telefont nézek ami strapa telefon és legalább 10.000.-mah-es
csak legalább ezt a szintet érnék el kamerában amit a Realme tud, viszont egyelőre marad ez mert ahogy elnézem elég gatyák azoknak a kamerája.
Ja és végezetül iPhone-ról azért váltottam mert egyszerűen ott tényleg nem lehet normális minőségben telefonálni. Nemhogy 5g de még a 4g is vállalhatatlan, állandóan mondták androidos ismerőseim, hogy most megakadt a hang , makogok, robothang... Nem egyszer kellett hívást bontani és újra hívni ez miatt. Mivel napi 3-5 órát telefonálok így nem volt kérdés a váltás. Feleségem 13 pro max-ról váltott, jött utánam droidra
és lám azóta tökéletes a hívásminőség.
Első ismerősöm első nap akivel beszéltem megkérdezte mit csináltam az iPhone-al mert k***va jól hall most, én mondtam neki semmit eladtam a picsába.😂
Nem az első iPhone-om volt a 13, iPhone 4s óta használtam iPhone-t 8-10-11 pro max minden volt és ugyanúgy azt mondom mindig állandó probléma volt a hívásminőség! Ja és a realme 2 kártyát visz nekem egy 20as és 70es szóval szolgáltatóval kapcsolatban is van tapasztalat.😬 -
dredjudge84
őstag
válasz
pècsimunkás #1749 üzenetére
Ez csak találgatás. A neten sehol nem említik.
-
novinyul
veterán
válasz
pècsimunkás #1749 üzenetére
Az idei roadmap jelenleg nem mutat GT3 Pro-t
Persze ez még változhat, de eléggé meg van kötve a kezük meg a nadrágszíj a BBK részéről.
-
pècsimunkás
addikt
[link]
Az utolsó sorban említik a GT3 pro - t. -
novinyul
veterán
válasz
pècsimunkás #1744 üzenetére
Jelenleg nincs tervebe GT3 Pro
A sima GT3 meg a Neo 5 átirata lesz. Amúgy sem sok telefonnal készülnek idén. Be lett húzva az a bizonyos kézifék.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
dredjudge84 #1742 üzenetére
GT3- ról volt több hír is, ebből gondolom- ès a GT2 pro után, hogy biztosan jó lesz a GT3 pro is.
-
ferob
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #1739 üzenetére
Eddig a szolgáltatás Vodafone külföldi szerverein keresztül volt elérhető, ez értelemszerűen megszűnik, így hogy utána mennyire fog működni, majd kiderül.
-
dredjudge84
őstag
válasz
pècsimunkás #1741 üzenetére
Tudni már valami specifikációt róla?
-
-Gabesz-
senior tag
A gyári sincsen a gyárilag megadott kapacitáson, inkább 4500-as.
A gyári is meg ez is kínai, szóval lényeges különbségek szerintem nem nagyon lesznek.
Amúgy "gyári" aksi is elérhető Alin, de az 2x annyiért 13k körül van. [link]
Amit linkeltem, az lehet egy aksiból áll. Töltésre is be van határolva 8,2v-ra. ami azt jelenti a nagyon gyors töltés (10v) ugrott. Viszont ez a márka "SHABAT" elég sokk mindenhez gyárt aksit. Modellezéshez, rengeteg telefonhoz, laptophoz árul akkukat 2 év garanciával. Szóval a kompatibilitással és talán a minőséggel lehet nem lenne gond.De mivel 3 év gari van a telón aksival együtt, egyenlőre ez a dolog nálam ugrott.
-
dredjudge84
őstag
Ezt hol olvastad hogy megszűnik? Én ezt találtam:
RCS Platform váltás 2023. március 31-én
2023. március végén - egy, a Vodafone ügyfeleket érintő platform váltás miatt - bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a telefonod arra kér, fogadd el az RCS felhasználási feltételeit. Amennyiben továbbra is ugyanúgy szeretnéd használni a szolgáltatást, kérjük, fogadd el a feltételeket. -
ferob
Topikgazda
A widget kirakása a telepített tárcsázón, vagy egyes esetekben a launcheren múlik, de egyéb külön telepített alkalmazások is képesek ilyen widget létrehozására.
A gyorstöltésre képes vezetékeknek a lényege, hogy lehetőleg minél rövidebbek, és képesek nagy erősségű áram továbbítására.
Ha mindenképp szeretnél kicsit nagyobb méretben, akkor ilyen szempontból megegyezik és mindegy, hogy SuperDart vagy esetleg SuperVOOC, de körül kell nézni az interneten, többnyire mellé van írva, ha az adott termék képes ilyesmire. -
FustiZ
friss újonc
Sziasztok!
Feleségemnek most jött meg a sima GT2, azt tanulmányozgatom. Nagyon frankó kis telcsi. Nekem egy fekete GT2 PRO-ra fáj a fogam, de sajnos sehol sem kapható 12/256-os értelmes áron. Várom, hátha még lesz belőle. Xiaomi mi 9t - ről váltanék.
A sok pozitív dolog mellett azért hiányzik 3 apróság. 1. A bekapcsológombra nem programozható funkció (nekem eddig a zseblámpa volt ott, de ez kiváltható a kijelzőre rajzolt V-vel) 2. Nem tudok névjegy widgetet kirakni, ami azonnal tárcsáz. Gondolom ezek a pro verzióban is így vannak. 3. Hívások automatikus rögzítése sajnos rendszer szinten nem megoldott. (Xiaomi mi 9t tudja)
A töltés tök jó gyors, de a hozzá adott usb vezeték 1m csak. Ha ezt használom, akkor csatlakoztatáskor kiírja, hogy SuperDart töltés. Ha a gyári 65w-os töltőt használom egy 1,5 m-es ikea kábellel, akkor is gyors, de csak annyit ír, hogy Dart. Tudnátok olyan vezetéket ajánlani, ami tudja a 65 W-os töltést és minimum 1,5 m?
FZ
-
-Gabesz-
senior tag
Alin a gyári aksin kívül, árulnak ilyen 5500mAh aksit is olcsóért. [link]
Lehet be kellene tárazni.
Bár amíg garanciás (3év) addig az aksit is cserélik ha kell. -
ferob
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #1732 üzenetére
Így van, mivel az RCS egy a szolgáltató által biztosított IP alapú megoldás, így adatkapcsolat szükséges hozzá.
Érdemes tudni, hogy a Vodafone-nál március végétől megszűnik az RCS szolgáltatás, így aki ezt követően azt tapasztalja, hogy nem működik, annak ez lesz az oka. -
H2o-pok
senior tag
Nekem is.
-
Napfénysüti
nagyúr
Na belefutottam én is egy idegesítő hibába: időnként rendszeresen ledob a wifiről.
Ahogy olvastam a neten nem egyedi hiba, másnál is csinálja a készülék? -
ferob
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #1728 üzenetére
De így kell beállítani, ezt követően újra beállításra kerül a Messages alkalmazásban a telefonszám, amit az alábbi helyen tudsz engedélyezni, hogy attól kezdve azzal a telefonszámmal tudd használni.
Messages > Beállítások > Általános > RCS-csevegések > Állapot
-
ferob
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #1726 üzenetére
Az alábbi elérési úton van rá lehetőség, ha a mobilinternetet átállítod a másik kártyára.
Beállítások > Mobilhálózat > Internet
-
dredjudge84
őstag
Üdv!
A messages alkalmazásban jelenleg a sim1 van beállítva csevegő funkcióra, ezt az lehet valahogy állítani a sim2-re?
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Cserélt már ebben a készülékben valaki kijelzőt? Van valami tapasztalat?
A 2 méterről kemény padlóra való promóciós rész hát nem 100%-os..😔
Köszönöm
-
Urby66
aktív tag
válasz
pècsimunkás #1718 üzenetére
Kipróbáltam az AoD notify pro-t, működik. Mennyire meríti ez a telefont?
Azt látom, hogy ez a legnagyobb energia felhasználó a programok listája alapján.Kolondrum: Van okosórám, de oda csak a fontos dolgokat küldöm ki, mert akkor folyton rázná a karom. De a telefonon jó lenne ha minden villogna.
...tudom túl sok bajom van.
-
H2o-pok
senior tag
Nektek működik tv re a tükrözés? Egyszer elindult, fél perc után kilépett,azóta a tv t sem látja.
-
Urby66
aktív tag
Nemrég vettem ilyen telefont. Alapvetően elégedett vagyok vele csak egy dolog zavar:
Egy olyan készüléket cseréltem ahol volt értesítési LED, és ez nagyon hiányzik.
Tudom, hogy van Always on kijelző de én nem szeretnék semmit látni a kijelzőn csak egy villogó fényt ha jött valami értesítés.
A perem világítása funkció nem alkalmas erre? Én úgy tapasztalom, hogy csak villan párat és soha többet nem világít újra. -
dredjudge84
őstag
válasz
Kolondrum #1711 üzenetére
Na, ez a másolós dolog nekem is előjött, plusz a Google wallet cseszekedés. Ez tényleg Android 13 hiba mert egy rollback segített, és így tudtam csak újra belakni a telefont, majd utána szépen frissítettem 13-ra.
Én is gondolkodtam rajta hogy veszek másik telefont. Csak az a baj hogy nincs semmi ami tetszik.
-
Egyébként újrahúzás után a telefon fürgébb mint korábban volt, hogy jót is írjak.
-
válasz
Napfénysüti #1712 üzenetére
Nem derül ki az a bibi. Kell hozzá ez a kütyü ami az autó USB-be csatlakotik, kell hozzá az az autó ami nekem van. Na most találj olyat akinek egy együtt áll. Annyira nem baj, mert rá tudom bírni a működésre, de magát az AA-t kell az alkalmazás kezelőben admin joggal matatni. (Korábban nem kellett)
-
Hol kezdjem... Talán ott, hogy vannak bajok a OP-al. Mondom jó nézzük meg mi van ha a realme újra van húzva és onnan próbálom ezeket a bugokat előidézni. Ott indul, hogy a realme újrahúzás után már egy ciklikus el nem tüntethető bugba futott bele. Az Android setupnál hiába mentem rá, h nem másolok át semmit, majd forgott a kör és újra megkérdezte és nem tudtál vele mit kezdeni. Megoldás: ismét reset, de ekkor már az első bekapcsoláskor bejelentkezel a fiókba és úgy, azon keresztül eljutva idáig nem jelentkezik a bug. De ez még nem lenne gond. A SELF meg Zen mód, mind OP11-en is meg van, ami szintén nem baj, mert egy cégcsoport. Viszont a sok nem kellő kiba alkalmazás amit csak úgy kapsz az azért már sok. Jó még ez is legyen oké, fogod törlöd. Majd jött a bugokra való összpontosítás. És ennél is ezt csinálja. Tehát van egy GT2 PRO és egy OP11 a kezembe, de jelenleg egyik sem tudja az AA-t azzal a kütyűvel amivel az autóm vezeték nélkül kezelné. Tehát: A bugokat maga az okozza Realme alatt, h droid 13-ra frissült. A OP esetében már ez volt az alap és ott is jelen vannak. Tán kéne egy Samsungot vennem?
Azt nem tudom mi lenne a BBM entenrpriseal, ahhoz benne kéne élnem, ott meg nem jönnek át mindig OP alatt az üzenetek, mobneten meg nem mennek mindig el a képek...
Szóval az is lehet, hogy viszlát Realme és OnePlus. Aztán talán egy másik gyártó melett nem szívok. Ott romlott el minden, hogy jött a droid 13, az fix. -
-Gabesz-
senior tag
válasz
pècsimunkás #1707 üzenetére
keresni kellene olyan tesztoldalt, ahol fizikailag ki is mérik az aksikat.
A kijelzővel mi a kamu? -
H2o-pok
senior tag
Üdv.
A discover lapot el lehet valahogy tüntetni? Ki van kapcsolva,de az oldal ott van üresen.
A másik. Alul a kedvencek sorban csak 4 ikont enged berakni?
Köszi -
válasz
dredjudge84 #1701 üzenetére
Nekem a simle-el nem volt gondom. Megy a fizetés, soha nem kért pint. Ez függ attól mennyi ideje van feloldva a telefon. Ellenben a gpay(wallet) nem megy. A bankom nem támogatja vagy mi baja.
-
dredjudge84
őstag
válasz
pècsimunkás #1699 üzenetére
Nálam soha nem volt gond a fizetéssel és a gpay-el sem szerencsére Curve kártyát tettem gpay alá, azzal fizetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!