- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
válasz
huliganboy #2636 üzenetére
1,5 èvig úgy töltöttem, hogy 1 nap, + a reggeli szünet előtt, következő nap reggeli szünet után, majd ebèdszünet után, stb, stb.
Pár hónapja beállt a kb 24 órára 3-7 óra SoT mellett -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
huliganboy #2555 üzenetére
Wifit nálam is néha eldobja, nekem ez a legnagyobb bajom kb. De marad a telefon, nem gyakran váltok.
-
sonye
senior tag
válasz
huliganboy #2550 üzenetére
Erősen gomdolkodom a váltáson én is.
Mi a terv? Néztél már utódot?A gyártók is eléggé leszűkültek.
A Samu nagyon drága és egészen más felület, most a xiaomin gondolkodok.Nekem egyébként minden másban jó kis telefon lenne. Ami még bosszantó tud lenni, hogy képes felmelegedni nagyon.
-
dredjudge84
őstag
válasz
huliganboy #2512 üzenetére
Sajnos a digi sim esetében nincs volte.
-
WolfLenny
senior tag
válasz
huliganboy #2512 üzenetére
VOLTE nélkül már nem is tudsz, de vowifi nélkül azért elvan az ember..
-
sonye
senior tag
válasz
huliganboy #2506 üzenetére
Nekem is hasonló a jelenség. Nem hall a hívó fél engem.
Kihangosítóról át kell raknom a telefon hangjára, ami elég zavaró vezetés közben.
Neked milyen kihangosító van?
Már egy androidos fejegységen is gondolkodtam a kocsiban, mert a telefon egyébként kiváló minden téren számomra. -
WolfLenny
senior tag
válasz
huliganboy #2257 üzenetére
Én használom és tölti rendesen a telefont..
-
nikilauda
senior tag
válasz
huliganboy #1554 üzenetére
Telenor és Telekom SiM van benne és soha nem dobja el a hálózatot, nálam. Kocsikban is jó a kihangosító.
Napi fél-egy óra telefonálás+kb 20 perc Messenger hívás.Nálam az automata fényerő este nagyon sötétre állítja be.
-
nikilauda
senior tag
válasz
huliganboy #1541 üzenetére
Nálam az NFC fizetéssel soha ne volt gond és a kocsikban a BT hívással sem. Viszont amiért majdnem eladtam: a messenger hívás wifin szaggatott (hanghívás), ilyenkor kikapcsoltam a wifit, mobilneten tökéletes volt.
Most ez a hiba is megszűnt nálam a C12-vel. Eddig minden hibátlan. -
ferob
Topikgazda
válasz
huliganboy #1519 üzenetére
Ott található a változások listája az eredeti hozzászólásban.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
huliganboy #1483 üzenetére
Persze, küld csak vissza.
Nem èr meg ennyi idegeskedést.
Èn megszoktam, hogy olyan az NFC amilyen, töröltem a digitális kártyákat.A bluetooth eleinte nálam sem volt tökéletes - nem akart csatlakozni az autómhoz, de más autóhoz sem.
Aztán egy gyári visszaállítás, meg egy nagyobb frissítési csomag megoldotta. Azóta teljesen rendben van, minden ok vele.
-
ferob
Topikgazda
válasz
huliganboy #1481 üzenetére
Engedélyezve van a telepítés külső forrásból?
Az adott alkalmazás engedélyei rendben vannak?
Ha netán az előzőleg a készüléken levő 13 alól mentettél le alkalmazásokat, akkor próbáld meg, hogy valamelyik áruházból letöltesz egy másik ingyenes apk-t, majd azt telepíted. -
Torony 1.
tag
válasz
huliganboy #1467 üzenetére
szia.
https://www.rmupdate.com/2022/12/12/how-to-rollback-from-realme-ui-4-0-android-13-to-realme-ui-3-0-android-12/#google_vignette -
ferob
Topikgazda
válasz
huliganboy #1467 üzenetére
Nem lehetetlen a régebbi verzió visszaállítása, ha valaki tudja, hogy mit csinál.
Privátban elküldtem a mikéntjét. -
Forest48
aktív tag
válasz
huliganboy #1465 üzenetére
Nekem opelban többnyire hibátlan, néha futok csak bele hibába. VW-ben 10-ből 10szer szar a yettel, telekom működik.
Visszatérünk a régi szép időkbe és kernelt fogunk cserélgetni? 😃
Most hogy mondod tényleg előfordult már h hosszú beszélgetésnél leromlott a minőség konkrétan érthetetlen szintre.
Akkor ez nem egyedi hiba.
Bluetooth driver hiba lehet? -
Forest48
aktív tag
válasz
huliganboy #1447 üzenetére
Nekem pont a 12-vel nem ment a fizetés. Budapest bank appal korábban xiaomin semmi gondom nem volt, itt meg hetente, néha naponta újra kellett digitalizálnom a kártyát. Utána ment, aztán újra nem. Ahogy megjött az update nekem ez megjavult, ami fura. Amúgy korábban azzal szívtam be, hogy update után nem ment, de kiderült h az app nem támogatta az új rendszert még (ez még a xiaomin).
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #1461 üzenetére
Ugyan ez a kártya Xiaomi MI8 pro és Xiaomi mi 9 lite esetén tökéletesen megy, most teszteltem..
Gt 2 pro most nem támogatott kártyát írt a pennyben..
-
huliganboy
addikt
válasz
Hát srácok teljesen legyalultam a telefont, gyári recoveryböl... De az NFC fizetés továbbra sem megy..
Elsőre Cless hiba 3 helyszínen is..
Másodjára ma használja a chipet hiba üzenet..A telefonon semmi nem ugrik fel, korábban felugrottt a kártya
Fel van oldva a telefon.
Minden engedély minden programnak meg van adva.
Volt hogy a wallet vagy a curve alkalmazás is meg. nyitottam fizetés előtt.
Kártya eltávolítás és vissza rakva a waaletba.
Curve alkalmazás törölve majd újra rakva, közben cash üritve.Nagyon bosszantó ez most nekem..
-
bostone
addikt
válasz
huliganboy #1449 üzenetére
Nálam is totál beakadtak a dolgok több realme készüléken frissítést követően.
-
bostone
addikt
válasz
Gyári visszaállítást próbáltad frissítés után?
-
lewenter
csendes tag
válasz
huliganboy #1421 üzenetére
SZia!
NEm megoldás, de azt vették észre, hogy az NFC hiba azoknál jelentkezik a kik két vagy több profilt használnak a mobilon. Én is várom a javítást mint a messiást :-) -
pècsimunkás
addikt
válasz
huliganboy #1440 üzenetére
NFC-...
Èrdekes...
Egyszer tudtam vele fizetni, egyszer nem, vagy èppen tudtam vele fizetni, de kèrte a telefon biztonsági kódját.
Meguntam, hogy ègek a pènztárak előtt, töröltem a digitális bankkártyát.Szombaton újra megpróbáltam egy másik kártyával, természetesen nem tudtam vele fizetni.
Aztán ugyanezt a kártyát a megpróbáltam a règi Samsungommal, ès simán fizettem vele
.
Most akkor ilyenkor mi van...
-
huliganboy
addikt
válasz
huliganboy #1440 üzenetére
A naptár megoldva.. A Google féle naptárban nem volt bepipálva ez a fiók.. Érdekes Droid 12-n ez nem volt probléma..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F5 Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB Awesome Graphite, Bontatlan, Új, 0 Perces, Szürke, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával