- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
Realme GT 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Gabesz-
senior tag
válasz
dredjudge84 #1896 üzenetére
Hát ez érdekes, mert nekem ugye eredetileg 2 év gari volt a telefonra (az emagnál vettem akciósan plusz -40 ezres állami páyázattal) és sikerült rádumálniuk 1 év fizetős plusz garira, az "aksival is bármi történhet" jelszóval. Szóval én úgy tudom az aksira is él a gari mivel végül is a telefon része, mint a kijelzője.
De legalább még így is bőven 200 alatt volt -
worxland
addikt
válasz
dredjudge84 #1894 üzenetére
Szintén Accubattery-vel nézve nekem a kapacitás SEMMIT nem változott tavaly március óta, mindig a gyári töltővel töltöm, általában reggel, 1 és 30% között teszem fel, és ha nem felejtem el, valahol 70-95% között szoktam levenni a töltőről (az már kényelmesen elég egy napig), ha elfelejtem, akkor feltöltöm 100%-ra.
A program szerint az akku 95%-os. -
-Gabesz-
senior tag
válasz
dredjudge84 #1894 üzenetére
gari az aksira is vonatkozik. bár nem tudom mennyire kell legyepálni ahhoz hogy cseréljék ingyen.
-
Dareiosss
senior tag
.tárgytalan.
-
Urby66
aktív tag
válasz
dredjudge84 #1888 üzenetére
Lehet csak városi legenda az egész.
Van egy ezer éves Hama töltőm fixen bedugva az ágy mögött, már a harmadik telefont szolgálja ki, most sem cseréltem le. Tölt, működik, szóval maradt.
Meglátjuk idővel hogy alakul majd az akku %-om.
Melyik programmal nézted? -
Dareiosss
senior tag
válasz
CoctoPerkins #1889 üzenetére
Rendeld meg amazonról most 560 euro a zöld GT2 Pro 256 os. Ja most nézem az Aquanál is 210.
-
CoctoPerkins
csendes tag
válasz
pècsimunkás #1885 üzenetére
Kösz a segítséget.
Mindegyik frissítéssel lassabb lett a telefon emlékeim szerint, sok lépésben lassult le. Volt jól érzékelhető lassulás is egy-egy frissítés után. Nem emlékszem már, hogy mikor kezdett el rezegni a léc, hogy leváltsam (kb. két éves korában), már akkor csak árnyéka volt az újkorinak a készülék. Mostanra persze sokkal rosszabb lett a helyzet, sokkal lassabb lett a telefon.
Szerencsére vagy sajnos már évek óta nincsenek rá frissítések, így megállt az érezhető lassulás, meg nincs is sok elvárásom vele szemben. Már jó ideje tud olyat is a telefon, hogy alvó állapotból a képernyő ébresztése akár több, mint HÁROM MÁSODPERCBE TELIK a fizikai bekapcsolás gomb megnyomása után. Meglepődtem, amikor ezt először tapasztaltam. Gyakran nem jönnek meg az értesítések időben, stb. szóval a használhatóság határán van már számomra is, gyakorlatilag nem lehet benne az újkorira ráismerni.
Erre a lassulásra, használhatatlanságra még a legjózanabb gondolkodók is keresnek megfelelő összeesküvés elméletet a laposföldes szeánszokon.
Felőlem magyarázhatja az általános lassulást a régi hardverre nem optimailzált új kiadású szoftver.
Gondolom minden telefonnál ez van egy idő után, az új programok aránytalanul rosszul futnak majd rajtuk.Egyébként nincs annyira szükségem új telefonra (a céges telefonért sem vagyok odáig és még vagy két évig várhatóan nem is lesz jobb), mint amennyire vágyom már egy jó készülékre. Tehát nem a valós szükséglet, hanem inkább a fogyasztói vágy ösztökél most, azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül.
-
dredjudge84
őstag
válasz
Szilágyi84 #1884 üzenetére
Ezt az android 13 frissítés okozta, nálam is jelentkezett. Visszatértem android 12-re és egyből meglett újra a 9 óra SOT.
-
Urby66
aktív tag
válasz
Szilágyi84 #1884 üzenetére
Valahol olvastam, hogy a gyári töltő jobban csökkenti az akku kapacitását mint egy régi "lassabb" típus.
Mivel még új a telefon, ezt majd egy év múlva fogom tudni megbízhatóan megerősíten vagy cáfolni. -
pècsimunkás
addikt
válasz
CoctoPerkins #1882 üzenetére
Mièrt, az OP3 mikor lett belassítva?
-
Szilágyi84
senior tag
Én még annyit tennék hozzá lassan egy év elégedett használat után megjelenés óta ,hogy mostmár nem tudok kicsikarni csak 5 max 6 óra kijelző időt , persze az első hónapokban nekem is volt 7 meg 8 óra is ,amúgy teljesen rendben van a telefon, sőt kimondottan jónak mondanám magam részére legalábbis nagyon is ennyiért meg pláne.
-
Urby66
aktív tag
válasz
-Gabesz- #1877 üzenetére
Az egyik led normál vaku üzemmódban működik nagy fényerővel. Minkét led a mikroszkóp üzemmódban működik csak egyszerre (alacsony fényerővel), hogy megfelelően megvilágítsa a témát.
Ezzel ilyen képeket lehet készíteni:
Bőven jobb mint a sokmilliós mikroszkóp bent a cégnél. Na jó azért nem mert a mélységélesség kb 0, de sík témákra tökéletes.
Land:
Én abszolut ajánlom a telefont, stabil, az üzemidő jó, a kamerák nekem megfelelőek, nincs bloatware, reklám a szoftverben.
Talán a kijelző lehetne napfényben fényesebb (de ez majd nyáron derül ki), illetve az Android Auto nem mindig indul el automatikusan a legújabb szoftver frissítés óta. -
CoctoPerkins
csendes tag
Sziasztok! Elvetemült telefon használó vagyok (most tervezem lecserélni a Oneplus 3 - bár még hét éves sincs
- telómat), nem lelkesedem túlzottan sem a cseréért, sem a telefonok árazásáért. Hosszú távra szeretnék olyan telefont, amit legalább 2 éven keresztül még kimondottan jó használni, utána meg legyen csak simán működőképes a szerkezet. Nagyjából ennyi lenne a maximum, amit hajlandó lennék költeni telefonra, tisztában vagyok azzal, hogy itt is vannak kompromisszumok.
Van pár kérdésem, bocs ha nem jó helyen teszem fel azokat:
- javasolt ezt a telefont megvenni az arukereso legolcsóbb hirdetojetol? Pl.: van úgy garancia a termékre?
- esetleg érdemes kivárni a vélhetően hamarosan jelentkező következő modellt?
- várhatóan meddig lehet majd használni a telefont, mielőtt elkezdik úgy belassítani, mint a 1+3-at?
- azt hiszem ennek a telónak tudnia kellene a super slow motion 960 fps rögzítést (hiszen az azonos belsővel szerelt Xiaomi 12 pro tudja ezt, illetve a dupláját is). Lehet olyan kamera appot vagy egyéb trükköt felrakni, amivel használható itt is a szuperlassítás? -
klaya86
senior tag
S21 fe nyáron játék közben nagyon forró volt már fél óra után és néha be is laggolt, nem zavaróan ,de volt 1-1 lagg. Ősszel, télen kevésbé volt meleg játék alatt,lagg nem is volt. Akku időben a gt2 pro kb 40-50%al jobb, ami nem kevés. A gt2 pro játék alatt kevésbé meleg most, nyáron nem tudom milyen lesz. Egyébként COD mobile -t nyomom, max grafikán.
-
klaya86
senior tag
S21 fe-ről váltottam nemrég. Szerintem 250, sőt 300 alatt nem igazán van jobb választás a két típuson kívül. Másfél hét után én simán tudom ajánlani a gt2 prot. Semmi probléma vele. Működik minden, ahogy kell. Üzemidő kiváló, 1-masfel nap, 7 óra kijelző időkkel átlagosan.
-
Land
veterán
Üdv!
A 200k Ft-ig (akár használtan is) ársávban erősen a GT 2 Pro felé hajlok. A sík csúcs kijelző és a kiváló üzemidő vonz legfőképp. Illetve a 12/256 Gb-os verzió is szimpatikus.
Jelenleg Oneplus 9 prom van, így a rendszert ismerem. Ennek az üzemidejével nem vagyok kibékülve, illetve a lekerekített kijelzőt sosem kedveltem igazán.
Ajánljátok a telefont? -
-Gabesz-
senior tag
Sziasztok!
Jól látom hogy a telefon hátulján 2db led van?
Kérdés hogy a másodiknak milyen funkciója van és hogy lehet működésre bírni?
Az elemlámpa és a vaku a felső led. illetve most látom hogy az alsó is használódik fényképezésnél. Valami más funkciója lehet? Mondjuk elemlámpánál 2 fokozat pl? -
válasz
klaya86 #1871 üzenetére
Nekem a OP11 már több heti tapasztalat alapján valamiért sokkal jobb üzemidőt ad mint a GT2 PRO adott. Óriási szó, hogy éjszakai műszakban kibír 1 éjszakát az én töltési szokásaimmal. A.napi 4 töltés 2-re redukálódott. Ha ezt nekem valaki előre meg tudja ígérni, hogy a OP ennyit elmegy, már azért megveszem anno. Most 37%-on vagyok és tegnap du óta megy. Nálam ez óriási dolog.
-
lovas93
tag
válasz
Napfénysüti #1868 üzenetére
Igen, én is ezt érzem. Kicsit zsákutcában érzem magam ilyen tekintetben. Kár, hogy a Xiaomi is elszállt azóta...
-
Napfénysüti
nagyúr
-
lovas93
tag
válasz
worxland #1865 üzenetére
Köszönöm a választ! Alapvetően a felsorolt tulajdonságok nekem még elegendőek az mi8-nal. Az árhoz kapcsolódóan: úgy néztem, hogy a 8/128-as verzió már 190 körül elérhető, a 12/256-os pedig 210 körül. Abban bízom, hogy mire vásárlásra kerülne a sor, kb ez év vége, jövő év eleje, már bőven becsúszik 200 ezer alá a 12/256-os is.
-
worxland
addikt
válasz
lovas93 #1864 üzenetére
Samsung A70-ről váltva:
"Megbánta, nem bánta meg?" - határozottan nem
"Előrelépés-e egyáltalán a telefon bármiben is?" - töltési sebesség (66W), kijelző (Quad HD+), sebesség, kamera, ujjlenyomat-olvasó (gyorsabb, pontosabb), arcfelismerés (gyorsabb, pontosabb), ergonómia (nem csúszós hátlap)
"minden stabilan és gyorsan fut" - igen
"200 ezernél többet nem vagyok hajlandó telefonért kiadni" - erőltesd meg kicsit magad, a realmestores.hu-n 240. -
lovas93
tag
Lassan 4 és fél éve használok egy Xiaomi Mi8-as telefont és erőteljesen elkezdtem keresgélni a következő ár-érték bajnok telefont, de sajnos a teszt és a fórumon olvasottak még mindig nem győztek meg, hogy érdemes lenne cserélni a GT2 Pro-ra... Valakinek tapasztalat a váltással? Megbánta, nem bánta meg? Előrelépés-e egyáltalán a telefon bármiben is? Nem vagyok nagyon hardcore user, játszani telefonon nem szoktam, viszont szeretem, ha minden stabilan és gyorsan fut, ezért is keresek olyan hardverű telefont, ami megint kitart 4-5 évig. Fotózás, videózás fontos szempont, de nem érzem sokkal erősebbnek ebben sem a MI8-hoz képest. 200 ezernél többet nem vagyok hajlandó telefonért kiadni, ez is fontos szempont! Érdemes tovább várnom szerintetek a cserével? Mert igazából még mindig kiszolgál a mostani telefonom, csak már az akkuidő zavar a cserélt akksi ellenére is, meg hát azért meg is unja az ember ennyi idő után ugyanazt a telefont, még ha imádom is és életem eddigi legjobb vásárlása volt ez a jelenlegi. Köszi előre is a válaszokat!
-
klaya86
senior tag
válasz
pècsimunkás #1862 üzenetére
Nem tudom, mivel nem néztem sosem. De nem aktíválta magát sosem zsebben, így gondolom jól működött.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
klaya86 #1841 üzenetére
Annyit kérdeznék mèg, hogy a zseb mód, az milyen volt az S21fe- n?
A Samsung A50- nek ez volt számomra a gyenge pontja. A zseb mód kb olyan volt, mintha nem lett volna semmi. Mindig èletre kelt a telefon a zsebben.
A Realme - régebben OnePlus, nagyon rendben van ilyen szempontból (is). -
ToBeY
nagyúr
Még oylan kérdésem volna,hogy az updatek milyen gyakran jönnek?(Samsung ugyebár ebben kiemelkedő volt.bár amikor samsungot használtam csak 2év support járt)
Fog-e kapni következő Androidot a teló?Együtt tudok élni vele ha nem,csak jobb előre tudni az ilyet. -
WolfLenny
senior tag
Érdekes a kijelző kérdés.
Mi egymás mellé raktunk egy Samsung note 9, S21, One plus 11, Pixel 7 pro és GT 2 PRO.
A legrosszabb fényerő és színek szempontjából a OP 11 volt. Pixel 7 pro nem rossz, de érezhető a különbség. A két Samsung és GT2 PRO között minimális volt a különbség.. Szinte semmi.
Szóval messze ennek volt a legszebb képe a Samsungok mellett... (s21-ről váltottam) -
H2o-pok
senior tag
válasz
Szilágyi84 #1856 üzenetére
Én használom kb 2 éve egy Xiaomi kamara miatt. Most hogy gt2 pro van,ezen is tökéletes.
-
Szilágyi84
senior tag
Használ valaki Mihome/ Xiaomi home alkalmazást ? Hiába van letöltve nem enged regisztrálni. Kamerát akárnék parosítani ,de nem jutok el odáig ,mert nem enged be . A telefonon sincs kirakva a letöltött ikon , hanem az alkalmazás kezelésben kell keresgélni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
novinyul #1853 üzenetére
Inkább nagy méret felé mennék.Mert most egy 6,2" van és kicsinek érzek,de sajnos a nagy kijelző flagship-ek kiváltsága...
Nem nagyon van a középkategóriában olyan telefon,amiben van nagy kijelző,jó hardware és jó kamera.Talán ez a telefon az ami tudja azt amire gondolok,de a kameránál kompromisszumot kell kötnöm valamennyire.
De van DSLR gépem mert szeretek fotózni,így talán nem zavar... -
klaya86
senior tag
válasz
pècsimunkás #1849 üzenetére
Nem hatalmas a különbség. Talán a realme mivel nagyobb, nagyobb felület rezeg ezáltal, nem tudom. Nem gyenge a Samsungé sem, de ha a Realme jobban érezhető.
-
pècsimunkás
addikt
Köszi az összefoglalót
!
Igazából mindkettő telefon jó telefon, ár- èrtèk arányban meg pláne.
Megmondom őszintén, az viszont meglep, hogy a rezgés erősebb a Realmen, mint a Samsungnál.
Általában rezgőn vagyok- azt sem tudom, mi a csengőhangom-, ès èn gyengènek èreztem a rezgèst.
Tavaly nyáron, vettem egy órát, így ez megoldódott, azóta ez nem zavar, -
ToBeY
nagyúr
Köszi srácok a sample képeket.Nem rossz,de sajnos nem olyan "vibrance" mint egy samsung képei
De lehet ez a normális, és samung tolja túl.
Eddig Samsugjaim voltak (s6-s8-S10) és ahhoz szokott a szemem. -
ToBeY
nagyúr
Esetleg valaki tudna felrakni egy sima átlagos képet (virág/fa/ház tökmindegy..),hogy lássam a képminőséget egy átlag júzer szemével?!
-
klaya86
senior tag
válasz
dredjudge84 #1842 üzenetére
One UI 5.0 alatt 6 óra simán meg volt.5.1 óta legalább 20%al csökkent.Nem nehéz észrevenni. Korábban estig lazán bírta a Samsung, 5.1 után délután már tölteni kell.
De ha a Realme -re érted,azzal kapcsolatban nem tudok mit mondani. Én egyből frissítettem a13-ra. Így 12 alatt nem tudom milyen lenne azt üzemidő. -
dredjudge84
őstag
-
klaya86
senior tag
Egy kis összefoglaló, hátha hasznos lesz valakinek. 2 nap talasztala alapján, Samsung s21fe VS Realme gt2 pro. Nos kialakításban mind a két telefon nagyon jó, összeszerelés hibátlan. A realme igaz, hogy jóval nagyobb, mégis teljesen jól kézbe illik,nem érződik bumszlinak. A kijelző nekem a Samsungnál jobban bejön. Hiába a papíron jobb Realme (2k felbontás,ltpo panel) mégis valahogy a Samsung élénkebb élesebb. Mindkét kijelzőt élénk módban néztem. A fényerő napsütésben hasonló,de a Samsung jóval hamarabb tolja rá a kakaót. A realmenek kevésbé érzékenyre van kalibrálva az érzékelője. Nyáron a Samsung szerintem előnyösebb,hamar tolja a szükséges fényerőt. Este a realme nagyon leveszi a fényerőt, kézzel húzni kellene rajta, mert egyébként túl sötét. Nálam összességében a Samsung jobb kijelzőben. A rendszer sebesség egyforma, hiába erősebb papíron a Realme. Mindennapos használatban nem tudtam komolyabb sebességkülönbséget produkálni. A rendszer a Samsung esetében jóval inkább személyre szabhatóbb, illetve a UI design is nekem jobban bejön, de ez szubjektív. 8gb VS 12gb ram-nak nincs jelentősége. A sztereó hangszórók közel egyformák, talán a Realme egy leheletnyivel jobb. A vibra motor a gt2 pro esetében erősebb. Nfc, Bluetooth, wifi, mobilnet hibátlanul működik mindkét oldalon. A térerő közel azonos, két SIM (Vodafone,digi) 2.5 GHz wifin a realme kétszeres sebességet tud. De ennek maximum letöltés esetében van jelentősége. A kamerák: A Samsung zoomban megeszi reggelire a Realmet. 2x zoomig közel azonos az eredmény, felette egyértelműen jobb az S21fe. Ultra széles esetében a Realme jobb, részletesebb. Beltérben nagyon fura a helyzet. A Samsung szemre kellemesebb sokszor,de az van, hogy a fókuszban levő dolgok a realmen jobbak,a háttér kevésbé részletes. A Samsungnál viszont lehet, hogy a központi téma picivel zajosabb, de a háttér részletesebb. Itt nem mondanám, hogy bármelyik is jobb a másiknál. Beltérben, mozgás közben (gyerek) a Samsung jobb, a realme mosottabb. Portré módban az s21fe sokkal jobb. Videóban minőségében nincs nagy difi,a rögzített hangnál annál inkább. A Samsung sokkal jobb, teltebb tisztább,a Realme halkabb doboz hangú picit. Éjszaka a realme sokkal jobb, részletesebb, mint a Samsung, legyen az videó, vagy fénykép. Itt sem tudnék dönteni, hogy melyik a jobb kamerában. Előlapi kamerában sokkal jobb a Samsung.Akkumulátor: kezdetben az s21 fe nálam 6 óra körül képernyő időt tudott/1 nap . One UI 5.1 óta maximum 5 óra. A realme két töltés után 6-6.5 óra ugyanolyan használattal. Töltési sebesség :5%-100% a Samsung esetében 1 óra 15 perc,a Realme 35 perc.... No komment. Szoftveres téren ugye az s21fe jól áll, havonta kapja a frissítéseket. Még 4 évig támogatva lesz. A realme jelenleg szintén napra kész.De valószínűleg a Samsung ebben jobb. Két nap után kb ennyi. Nálam fontosabb a jobb üzemidő és töltési sebesség, így a Realme marad . De a Samsung több szempontból jobb készülék. A kijelző mindenképp szebb, és könnyebb vele jobb képeket készíteni(zoom, videó hang minősége,szelfi, fő kamera portré) Viszont a realme István hozza azt a szintet,mind kamerákban, mind kijelzőben,ami számomra elég+ jobb üzemidőt és gyorsabb töltést ad. Bocsi,ha kicsit hosszú lett, remélem hasznos infót ad néhány embernek.
-
-
H2o-pok
senior tag
A képernyőtükrözést tv re próbálta már valaki. Nekünk van 2 LG tv, egyikkel sem megy. A régi samsung,xiaomi gond nélkül.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Tervezek egy ilyen telefont venni és több helyen is azt olvastam,hogy a kijelző fényereje nem a legjobb.A sötet részek nehezen láthatóak videóknál,és napfénybe is nehezen láthatóak.Ez mennyire igaz?
Csak mert sok fotót,videót szeretnék majd rajta nézegetni -
pècsimunkás
addikt
válasz
Napfénysüti #1834 üzenetére
Èn is.
-
klaya86
senior tag
Közben csatlakoztam én is egy gt2 proval . Jelenleg még megvan a Samsung S21 fe-m is.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #1830 üzenetére
Most, csak úgy bekapcsoltam a Google tèrkèpet, a házban, mindjárt beszèlt is.
Az autóban viszont nem akart valamièrt. -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok.
Èvek óta nem használtam GPS-t, ès ma szükség volt rá.
Gyors, pontos a telefon GPS- e, nem is volt gond.
Viszont hang nem volt.
Mi lehetett a gond? -
ferob
Topikgazda
válasz
dredjudge84 #1827 üzenetére
Az optimalizált éjszakai töltés az alvásidőt veszi figyelembe, így ha például hajnal 4 órára beállítasz egy ébresztőt, akkor addigra fogja feltölteni.
Ennek az optimalizált töltésnek a lényege, hogy 80% fölé nem tölti, így a 100%-ot csak az alvásidő végének közeledtével éri el.Ha az akkumulátor kímélése a cél, akkor érdemes egy jó minőségű normál töltőt együtt használni az optimalizált éjszakai töltéssel.
-
dredjudge84
őstag
-
Urby66
aktív tag
válasz
klaya86 #1823 üzenetére
Nálam nincs nagyobb bug, néha a WiFit kellett ki-be kapcsolni, mert nem állt át magától ha pl. hazaértem.
Állítólag a legutóbbi frissítés ezt megoldotta.
Most az Android auto szórakozik, nem mindig akar elindulni automatikusan, csak akkor ha feloldott telefon mellett csatlakoztatom a kábelt.
Nálam két SIM mellett hívásokra és netezésre használva 6-8 óra is kijön két töltés között.
Amit még nekem javasoltak, hogy érdemesebb egy régebbi max 2A teljesítményű töltőt használni a sajátja helyett. Igaz, hogy így lassabban tölt, de nem nyírja annyira az akkumulátort. Mivel én mindig alvás közben töltök ezért nekem a lassú sebesség nem gond.
A kamerák jók, a mikroszkóp funkció érdekes egyedi extra, egyedül a vezetéknélküli töltés hiányzik. -
klaya86
senior tag
Sziasztok. Tervben van a jelenlegi S21fe-m lecserélése. Igazából hibátlan telefon, de android 13 óta nálam 30%al csökkent az üzemidő. Emiatt tervezek váltani. Lenne pár kérdésem. Nálam az egyik fő szempont az üzemidő. Oké, hogy nem egyforma felhasználó szokások vannak, de elég változó véleményeket olvasok a gt2 pro üzemidővel kapcsolatban. 2 simmel, automata fényerőn, általános felhasználás, néha navigáció, néha egy kis COD, mennyit bírhat a realme? 6-7 óra reális lenne? Másik ami nagyon fontos nekem, az a szoftveres stabilitás. Fent áll még esetleg valami komolyabb bug a telefonnál? Nfc, WiFi, mobilnet, GPS, tehát alap dolgok mennyire működnek stabilan? Napi szinten, elég aktívan mennek ezek nálam. Érdemes esetleg erre a telefonra váltani?
-
Torony 1.
tag
válasz
Napfénysüti #1819 üzenetére
Hát,nálunk 2 telefon is van a családban,és pont a wifi vadult meg teljesen.Mikor elmegyünk otthonról a hatósugarából majd hazajövünk nincs internet egyikünknek sem.A jele kint van,de nincs net,csak a wifi ki-be kapcsólása segit.Soha,semilyen bug nem volt egyik készűléken sem,ez az első.
-
worxland
addikt
válasz
pècsimunkás #1820 üzenetére
+1
-
Balynto
csendes tag
Aki felrakta az új C.16-os updatet, van valami kiugró pozitív vagy negatív tapasztalata?
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Egyik kedves forumtarsnak koszonhetoen en is hozzajutottam egy ilyen telohoz, es egyaltalan nem bantam meg.
Egy Poco X3 Pro-t valtott le.Egy idegesito dolog van, amire nem talaltam eddig megoldast.
Azt ki lehet kapcsolni, hogy a csendes ertesitesek ikonjai ne jelenjenek meg az ertesitesi savon, de azt mar nem, hogy az always-on-display-en se..
Nekem csendes ertesites is van (pl.: Mi Fitness), es ott figyel az ikonja az AOD-n, elhasznalva a helyet mas, hasznos ertesitesek elol.Reddit forumon is neztem mar, de ott se talaltak meg ra megoldast.
-
zoli121
aktív tag
Köszönöm mindenkinek. Megrendeltem. Az asszonynak kell új telefon
-
laca500
aktív tag
Köszi még egyszer, a dilemmám még mindig megvan, de szerintem ez lesz a nyerő.
Köszönöm neked is.
-
zoli121
aktív tag
Szerkeszteni már nem tudom az előző hozzászólásomat de a mennyivel jobb egy Realme telefon szoftvere egy Xiaominál?
-
zoli121
aktív tag
Köszönöm szépen a választ
-
zoli121
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkozok egy Realme GT2 Pro vásárlásán de kamera által rögzített hang elég silány minőségűnek tűnik egy Xiaomi-hoz képest vagy ez már javításra került? Illetve normál használat mellett (Facebook, böngészés, Messenger stb..) 120hz-en 6-7 óra kijelző idő megvan?
-
laca500
aktív tag
Sziasztok!
Egy samu S8-at szeretnék lecserélni, és két készülék között vacillálok!
Az egyik az itt szereplő GT 2 pro, a másik egy S22.
Mind a kettőnél találtam előnyt illetve hátrányt a másikkal szemben.
Az egyik vízálló a másik nem.
Az egyik hátulja műanyag a másiké üveg.
Az egyik 65W-al tölthető a másik csak 25w-al, illetve az egyik tölthető vezeték nélkül a másik nem.
stb....
Az áruk körülbelül egyforma lenne.
Már majdnem megrendeltem a GT 2 pro-t, de elbizonytalanítottak a VoLTE-re való panaszok.
Lehet hülye kérdés, de szerintetek melyiket érdemesebb megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Samsung Galaxy Z Flip7 / Z Fold7 / S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!