- potyautas: Sára és a párja.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
2100 - 2001
2840 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-04-06 17:29 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dredjudge84
őstag
-
meridaharcos
senior tag
-
novinyul
veterán
Na kérek bentről egy GT2 Pro-t. Kiváncsi vagyok hogy mi okozza ezt a durva merülést.
-
Urby66
aktív tag
Nekem is siralmas lett az üzemidő a frissítés után.
Annyit csináltam, hogy az XDA-n javasolt programmal kézzel frissítettem a legújabb verzióra, majd recoveryből csináltam egy teljes törlést. Egyenlőre jónak tűnik. Körülbelül 1,5 óra képernyőidővel reggel óta merült 17%-ot.
Hátrány, hogy az összes beállítást újra meg kell csinálni ami több mint egy óra nyomkodást jelent nálam...
-
dredjudge84
őstag
Ezen már túl vagyunk. Nem cserélte, fél év a gari az akkura, de ezt már pár hónapja le is írtam, hogy nekem ezt papíron írta a szerviz, azzal jött vissza a telefon.
Egyébként utánajártam egy kicsit és azt mondta egyik mobilos ismerősöm hogy 85% os teljesítmény alatt cserélnek csak garanciában akkumulátort.
-
novinyul
veterán
1 évig köteles cserélni, utána már fizetős.
-
dredjudge84
őstag
Látod és még garanciában sem cserélik az akkumulátort. Engem az alza lengyelországi szerviz ahova küldte elutasított.
-
pècsimunkás
addikt
Az!
Ès mi lesz akkor így, 1-2 èv múlva...
Èn, konkrétan 4 èvre terveztem ezzel a telefonnal.
Nehèz ügy... -
dredjudge84
őstag
Akku lesz az. Nálam már csak 86 százalékos accubattery szerint.
-
thomeef
őstag
Eddig 50 alá sose ment a telefon nap végére mióta használom. Most simán 50 alatt van mikor elindulok a melóból haza, és még a fél nap hátra van...
-
pècsimunkás
addikt
Most vagy frissítés ment fèlre, vagy ennyit tud az akkumulátor, amit bele raktak. Az utóbbi elèg nagy baj lenne!
Konkrétan, már nem bír ki egy napot a telefon.
Ráadásul, az előbb raktam töltőre úgy, hogy 12%- ról percek alatt leszaladt 1%- ra a töltöttsèg. Ilyet mèg nem láttam, hogy ilyen gyorsan merüljön valami. -
worxland
addikt
-
thomeef
őstag
Nálam 2-3x gyorsabban merül a telefon a legutóbbi frissítés óta. Valami nagyon félrement.
-
dredjudge84
őstag
Sok topikban mondták hogy hülye vagyok, és ilyen nincs hogy jobban merül a telefon főverzió frissítés után. Most itt a bizonyíték. Az a szerencse, hogy a realme enged visszafelé menni, beszereztem egy note 23 ultrát, ott nem lehet sajnos. Android 10-zel jött ki, most 13 van rajta, lassú és gyorsan merül. Egy éjjel csak úgy magában 9%-ot veszít. Amikor lehúzom a töltőről fél óra múlva ránézek 98%-on van az akkumulátor. Szóval én azt tapasztaltam hogy minden telefon azzal az androiddal jó amivel kiadták.
-
Kolondrum
félisten
De jó lett volna ez az üzemidő bármikor bármelyik telefonom esetében.
-
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
Nálam?
Ugyanúgy használom, ugyanazokkal az alkalmazásokkal mint fèl ève, vagy egy ève.
-
Napfénysüti
nagyúr
Akkor nem valami program szívja le az akksit a háttérben?
-
pècsimunkás
addikt
-
WolfLenny
senior tag
Ez tényleg nem jó.
Fő verzió után nyomtál egy factory resetet? -
klaya86
őstag
Rakd vissza azt a romot,amivel okés volt az üzemidő.
-
pècsimunkás
addikt
Mindig maximálisan meg voltam elégedve, az üzemidővel. Többször írtam is.
Az utolsó előtti frissítést nagyon elcsesztèk, ès, az utolsó frissítés sem hozta helyre: [kép]Ha ennyire lemerítettem a telefont napközben, akkor volt vagy nyolc óra SoT.
Ha ennyi SoT volt, akkor viszont 2 napot ment a telefon.
Ez az üzemidő viszont kevés. Ha nem bír ki egy napot a telefon, az nagyon nem jó
.Ès egy èves telefonról van szó.
Mi lesz, ha meg akarom várni a telefonnal az 3. főverzió frissítést? Mennyi lesz a SoT 2-3 èv múlva
? -
dredjudge84
őstag
Emlékszik rá még valaki hogy a VoLTE funkció melyik frissítéssel lett működőképes? A14-en sajnos nem megy még.
-
WolfLenny
senior tag
-
dredjudge84
őstag
-
klaya86
őstag
Úgy látom, egyenlőre nem kell erőltetnem ezt a frissítés témát,😃
-
dastier
tag
Brutálisan merít a zene streaming +BT-n továbbpasszolás BT vevő felé. És konkrétan langymeleg a teló tőle. Egy vicc..
Maga az app (youtube music) nem mutat sok akksi használatot, lehet a BT?
Más nem tapasztalt ilyesmit? -
Balynto
csendes tag
-
klaya86
őstag
-
WolfLenny
senior tag
-
dredjudge84
őstag
-
dastier
tag
nálam is, már telepítés előtt is ez volt a neve
-
dredjudge84
őstag
-
pècsimunkás
addikt
-
klaya86
őstag
Hali. Ma feldobta nekem is az új frissítést. Akik már felrakták pár napja, tapasztalatok valami problémát? Akku idő nem romlott?
-
galervin93
addikt
-
WolfLenny
senior tag
-
Torony 1.
tag
Ha valakit esetleg érdekel.
XDA:
[Global/EU] Collection of firmware files -
cbatesz
tag
-
dastier
tag
-
Balynto
csendes tag
-
ferob
Topikgazda
-
Balynto
csendes tag
-
klaya86
őstag
-
Balynto
csendes tag
Ismét jött egy új rendszerfrissítés. Újabb csökkenő üzemidő várható?

-
Napfénysüti
nagyúr
-
novinyul
veterán
-
Dareiosss
senior tag
-
dredjudge84
őstag
-
novinyul
veterán
-
klaya86
őstag
Szerintem erős kifejezés ez tény, hogy valamivel lassabbak a kijelző alatti megoldások, de nálam pl az s21fe és ez a gt2 pro is teljesen frankó, gyors , pontos. Anno a poco f2 pron valóban nem volt az igazi. A Huawei mate 10 prom hátlapi olvasója is annak idején kurva gyors volt valóban de a legkisebb kosz, nedvesség és már nem oldott fel. Cserébe kényelmetlenebb helyen is volt jóval.
-
Dareiosss
senior tag
Hát a H20 Pro után a fasorban sincs.
-
WolfLenny
senior tag
-
novinyul
veterán
Pont az ujjlenyomat olvasó ami kiváló, legalább is egy Samsung telefonhoz képest fényévekkel jobb.
Ami a telefon besorolását illeti, azt inkább a BBK csoporton belül kell kezdeni. Nem lehetett jobb a Realme mint a Vivo, Oppo vagy Oneplus csúcs telefonja. A BBK a Xiaomi ellen vezette be a Realme almárkát(Redmi széria miatt) De az GT2Pro-t lehet úgy nézni mint egy Oneplus flagship killer telefont, csak Realme kiadásban.
-
pècsimunkás
addikt
-
Dareiosss
senior tag
Nekem a Zoom kamera nagyon hiányzik. Na meg a honor után az ujjlenyomat olvasó egy vicc kategória. De gyanítom ez más gyártónál is ilyen.
-
Napfénysüti
nagyúr
Mondjuk egy S23 Ultra erősebb hardvert kapott, jobb kamerát, ip védettséget.
Ár/értékben ponthogy jó a GT2 Pro mert sokat ad de szerintem továbbra se az abszolút csúcskategóriában játszik.
Ha bő 250k-ért azt kapnád amit az összes többi gyártó 500k-ért ad nem gondolod hogy mindenki csak ezt venné? -
pècsimunkás
addikt
QHD, OiS, 65 wattos töltès, bősèges tárhely, RAM, villámgyors ujjlenyomat olvasó, ès arcfelismerès, 3 főverzió frissítés (Sony
), SD 8gen1, jó kamera ellenére ez egy felsőközèpkategóriás telefon, akkó jóvan
!
Komolyan...
Igazából mindegy...Esetleg mondj egy idei "csúcsmodellt", rögtön találok benne 5 hibát, amiből 3- ban simán veri a tavalyi GT2 pro, az idei csúcsmodellt.
-
galervin93
addikt
Hm, valamikor asszem megvettem én is a Novát, na majd lehet ránézek. Köszi!
Google Segéddel kapcsolatban? Vagy azt valahogy a Google alkalmazáson keresztül kell kikapcsolni? (Bocsi, azért kérdezgetek, mert még csak most töltöm lefele a frissitéseket, meg még nincs is belakva a telefon, majd a teljes naprakész szűz rendszerre mennek fel az appok, semmi klónozás ilyesmi, jobb szeretek telefon váltásnál tiszta lappal indulni.) -
Napfénysüti
nagyúr
Szerintem amiatt hogy az anyacég BBK alá négy márka tartozik és az Oppo a prémiumabb ha jól tudom. Így gondolom inkább Oppo márka alatt adnak ki tényleg csúcs készüléket.
-
dredjudge84
őstag
Fura hogy idén nem adtak ki semmi jobbat.
-
Napfénysüti
nagyúr
Szerintem a GT2 Pro nem igazi csúcsmodell csak egy felső középkategóriás darab. Ezt az árazása is mutatja.
Viszont a Realme kínálatban ez a csúcs az igaz. -
pècsimunkás
addikt
De nincs ám
Nincs bővíthetősèg, èrtesítő LED- et is èvek óta töröltèk, ès èppen a LED villanó mellè mèg el tudnám képzelni a xenon vakut is. -
WolfLenny
senior tag
Pont ezt akartam mondani. Azért mert bizonyos dolgok nincsenek benne, attól még lehet csúcsmodell. Sőt nekem nincs olyan sas szemem, hogy különbséget tegyek egy telefonon fhd vagy qhd között. (Egy TV-n azért más) Jobb is a fhd, mert kevesebbet fogyaszt. ( most is fhd-n vagyok)
-
dredjudge84
őstag
-
pècsimunkás
addikt
-
klaya86
őstag
Mindenkinek igaza van szerintem,de mégsem 😃 a realme gt2 pro egy felső kategóriás telefon,de nem az abszolút csúcs, nem flagship. A flagship telefonokba kb minden éppen rendelkezésre álló technikai tudásukat belepakolják a gyártók. Lásd egy iPhone 14 pro max, s23 ultra, Oppo find x6 pro stb. A gt2 pro egy "sima" csúcskategóriás telefon, ahogyan mondjuk egy s23 vagy s23 plusz.
-
WolfLenny
senior tag
Érdekes, hogy kinek mit jelent a csúcsmodell.
Nincs vezeték nélküli töltés? Ha volt a telefonomon akkor sem használtam.
De a gyors töltést igen. Pl. a Samsung a maga kis 25-35w-val nem gyors és csúcsmodell? Hmm.. -
dredjudge84
őstag
-
pècsimunkás
addikt
-
pècsimunkás
addikt
QHD, OiS, Snapdragon 8 gen1, 12/256, jó kamera,, 3+1 èv frissítés, GG Victus, stb, stb...
Ha ez nem csúcsmodell, akkor mi ez
?Fèlre ne èrts, nem tökéletes telefon, viszont klasszikus csúcsmodell, az biztos!
Szerk.: A korosztálya csúcsmodelljei jelenthetnek sebessègben, ujjlenyomat olvasóban, arcfelismerésben.
-
worxland
addikt
Nem vízálló, nem tölthető vezeték nélkül, kamera erős közepes. Nem csúcsmodell.
-
pècsimunkás
addikt
-
Dareiosss
senior tag
Biztonsági frissités hiánya miatt, azért sztem nem olyan jó ötlet.

-
dredjudge84
őstag
-
Dareiosss
senior tag
Körtét almával, több mint egy éves, csúcs alatti modell egy új abszólút csúccsal.
Csak a Honor 20 Pro miatti nehéz váltásunk apropóján hoztam fel. -
Napfénysüti
nagyúr
-
dredjudge84
őstag
Sőt most láttam már 188-ert újan gt 2 pro-t igaz hogy valószínűleg szürkeimportos, de akkor is van már ennyiért is.
-
pècsimunkás
addikt
-
klaya86
őstag
Jó az új honor. De én akkor sem venném meg, ha annyival kerülne, mint egy gt2 pro. 3 egyszerű oka van: batár nagy, kapszula a kijelzőn, ívelt kijelző. Egyébként olvastam a tesztet, valóban profi gép, de ez nem egy gt2 proval akar versenyezni már, hanem az abszolút flagship telókkal( x13pro, s23 ultra stb) ,de az ára is tükrözi. Kár hasonlítgatni, más liga.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
dredjudge84
őstag
-
Dareiosss
senior tag
Igen, mert beszéltünk múltkor, hogy milyen nehéz a Honor 20 Pro után az élet.
800 on nyitott a GT 2 Pro, most nyitásnál 1000 ért lehet kapni a Honor Magic 5 Prot. 200 euro a különbség, cserébe viszont semmilyen kompromisszum sincs, se tele kamera se vízállóság stb. Nyilván 570 ért vettem a GT 2 Prot, ennyiért jó, de ha várok még fél évet lehet 700-800 között el lehet csipni a honort is. Annyival meg jobb is. -
dredjudge84
őstag
-
klaya86
őstag
-
Dareiosss
senior tag
Kijött a Honor Magic 5 Pro, bomba lett. Kicsit bánom hogy nem vártam és nem azt rendeltem.
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Android 12-n lehet állítani az óra stílust? 13-nál megtaláltam az erre való opciót, de 12-n nem.
-
pècsimunkás
addikt
-
ferob
Topikgazda
Amiket beállítanál, azt legegyszerűbben a launcher cseréjével tudod megoldani, így pl. a Nova erre, és sok más dologra is megfelelő lehet.
-
galervin93
addikt
Mostanában kezdem belakni a telefont, és lenne néhány apró kérdésem. A főképernyőn az alkalmazások/mappák neve valami viszonylag nagy félkövér típus, ezt szeretném valami filigránabbra cserélni, de a "Betűtípus és megjelenítési méret"-ben nem látok választási lehetőséget betűtípusra.
A rendszernavigációs gomboknak van lehetőség egyéb funkciókat adni? Pl. előző telefonon a vissza gomb hosszú nyomására lezárt a kijelző, vagy a Home gomb hosszan lenyomva képernyőfotót csinált stb.
A főképernyőről balra csúsztatva bejön ez a Goggle Segéd vagy mi, ezt ki lehet valahogy gyepálni? Akár az egész Segédet, vagy ha azt nem, csak ne jöjjön be balról húzással...? -
pècsimunkás
addikt
-
dastier
tag
Elsőre nekem is -1 volt ma reggel, néztem is nagyot, de aztán még lecuppant 3...
Akárhogy is, óranként fél % merülés készenlétben szerintem fasza. -
pècsimunkás
addikt
-
dastier
tag
Felraktam minden frissítést, C16-on vagyok.
Pont fordított a tapasztalatom az akksival mint azt páran írták. Éjszakai merülés most lement 4-5 %-ra, android 12 alatt nagyon sok, 10 % körül volt.
Hozzáteszem mindkét verzión jellemző,
nálam, hogy reggel első bekapcs után kevesebb merülés látszik, aztán 1 perc mulva bezuhan több %-ot... valami nem fasza a méréssel. -
Napfénysüti
nagyúr
Valahogy úgy. Eddig alig kellett letörölnöm fél év alatt. Oké, vigyázok rá az igaz.
-
dredjudge84
őstag
Mármint nem igazán, csak lemaradt a nem szó? Nálam se koszolódik.
-
Napfénysüti
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
2100 - 2001
2840 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED monitor topic
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- TCL LCD és LED TV-k
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 512GB (Graphite) - Karcmentes, újszerű állapot
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- iPhone 13 - 128GB - Akku 89%
- iPhone 14 PRO MAX 256GB space black gyönyörű KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 85% Fulldoboz!
- Apple Iphone 14 Pro Max 256GB Space Black Független Akku 86%
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó egy Pixel 7 a Dobozzal tokkal
- Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

?

Szinte minden Realme telefon megfordult nálam teszten, de az egyik legjobb ujjlenyomat olvasóval vannak szerelve.
), SD 8gen1, jó kamera ellenére ez egy felsőközèpkategóriás telefon, akkó jóvan