- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Durrogtass
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
válasz #27441408 #8399 üzenetére
Abban egyetértek veled, hogy nem szimulátor, mert az tényleg kb. a RBRally (igen, erre emlékeztem a régmúltból), de azért kicsit közelít hozzá - kivéve a törést, a köridőket meg a versenyek hosszát.
De azért mégsem teljesen arcade! A Nascar része speciel nekem sem tetszett, de azért végigcsináltam, mert abban is volt izgalmas, főleg a vége felé, amikor nem tudod már faltörő kos módjára 1 körön belül megnyerni, mert az előtted haladók is ugyanolyan gyorsak, mint Te, és rá kell tapadni az előtted haladóra, hogy szélárnyékból kigyorsítva lenyomd. Vannak itt bizony 20 körös Nascar futamok is, amik valóban nem közelítik meg a "szimulátor" köridőket, de azért nem mindig egyszerű megnyerni.
A vége fele vannak 10 körös LeMans versenyek is, ami viszont már kb 27-28 perc körül van, ami azért már nem olyan kevés. Na ha ezt minden segítség nélkül meg tudod nyerni, akkor már tényleg ismered a pályát, tudod a féktávokat, ismered az autókat, nem annyira unalmas. Tény, hogy lehetne benne több pálya, de remélhetőleg ez majd bővülni fog, 3 éve folyamatosan tolnak bele új tartalmakat, autókat, pályákat, küldetéseket. Kimaxolni pedig nem egyszerű, szinte csak hekkeléssel lehetséges, szabályosan csak több ezer óra játékidővel.
Ha Neked nem tetszik, akkor szerintem itt senki sem akar meggyőzni - én sem -, csak megpróbáltuk röviden felvázolni a véleményünket és a tapasztalatainkat a játékról, amit Te 3 nap alatt nem fogsz tudni megérteni, mert nem játszottál vele annyit.
Azt is megértem, hogy az Asalph után nem tűnik izgalmasnak a játék, nos az elején tényleg nem lehet túl gyorsan haladni, ha nem ismered a trükköket. -
SoldierL
senior tag
válasz #27441408 #8399 üzenetére
A legutobbi hsz-nál általában beszéltem a szimulátorozásról, pályaversenyről. Anyira elvakult vagyok, hogy fent sincs egyik eszközömön sem Nem játszom vele úgy mint az Asphalt 8-al. Igen, én is az Asphalt 8-at nyomom orrba-szájba főleg mióta gamekiller-eztem 30 milla creditet. Az ipad-ra néha letöltöm a rr3-at de csak f1 ferrari miatt, hogy pengessek spa-ba egy -két versenyt. Aláirom h az elején jársz és szinte elaszol rajta. De a ferkával(full tuning) fék nélkül, számomra majdnem konzol+kormány élményt ad. Nekem szimulátor. Nektek arcade.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy topik
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- Egészséges életmód
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest