Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• l4ci

tag

válasz DigitXT #6702 üzenetére

Tudom, hogy mekkora az Air 2, az én Sony tabom is 10.1"-os, valóban nem kicsi, és ez is kb fél kilo (495 gr). Viszont lassú, iszonyat lassan tölt be. Már az indulása is lassú, de egy LeMans pálya betöltése 1-2 perc, sose mértem még stopperrel, de amikor multiban játszottunk, volt olyan, hogy a többiek már rég elindultak, mire nekem betöltött és hiába voltam utolsó a pályán, mégis első lettem, mert a server az időt nézte csak, nem számított neki, hogy én később indultam... :D
    Én megszoktam a súlyát és a fogását, általában csak ágyban, vagy kényelmes fotelben ülve használom, amúgy meg telefonon, de az csak 1 hónapja. 2 év tablet versus 1 hónap telefon, nehéz hozzászoknom a kisebb kijelzőhöz, hogy kisebb mozdulatra fordul, teljesen máshogy kell fogni.
    Régen, amikor sokat farmoltam LeMansban, akkor volt olyan, hogy pár óra után már fájt a kezem a tablet súlyától, majdnem vízhólyagos lett a kezem a fogástól. :))
    Azért kipróbálnám a középkategóriát egyszer, egy 7-8" méretű tabot: egy Nexus 7-et vagy egy iPad minit. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés