Új hozzászólás Aktív témák

• l4ci

tag

Na, ez a One tényleg nem volt túl nehéz. Mondjuk rátoltam a második soros 4 arany fejlesztést, meg az utána következő pénzeseket, de így 18 tuninggal (PR 90.9) játszva végig lehet csinálni az utolsó napot. A tegnapi szerintem nehezebb volt ugyanennyi tuninggal. Persze megint jött a szokásos téma, hogy kevesebb tuninggal nehezebb feladatot kapsz, ilyen volt a mai speed snap, meg a tegnapi speedrecord is. A fullos nagylevelen kevesebbet kellett mennem, mint a kevés tuningos kislevelen. De még így is relatív könnyen meglett, csak néhányszor kellett rápróbálni, ha megvan a jó féktáv, akkor meg lehet csinálni kevesebbel is. Az utolsó előtti feladat is tipikusan ilyen: ha low fékkel akarod megcsinálni kevés tuninggal, akkor túl hamar fog fékezni az assist, fék assist nélkül viszont nagyon könnyű a hátsó egyenesben a 335 is.

Ezen kívül pedig begyűjtöttem a kislevelre a Huracánt mindössze 35 aranyért, ennyi volt ugyanis az utolsó előtti feladat skippelve, mert azt az egyet nem lehet csak megcsinálni aranyos tuning nélkül, amúgy simán 9 pénzes tuninggal végignyomtam a 7 napot. Az utolsó feladatban ugyan ki kellett löknöm Magnust vagy négyszer-ötször, de valahogy mindig utolért, annyival jobb a top speedje, de sikerült 3 körön keresztül magam mögött tartani, így ez is relatív könnyen meglett... :D

Új hozzászólás Aktív témák