- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- CsST: Mi az az instant túra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #36 üzenetére
Láttam azt a filmet, tetszett is de nem lett a kedvencem.
(#37) noxvill: A legjobb szinkronnal a mai napig Lippai László Magyar hangjával a Dragon Ball Z
(#38) bambano: A Halálos Fegyver 1-4 alapból egy zseniális jelenetekből álló filmélmény, melyet nem raknék be ide, mert az elvenné a film varázsát és kicsit se ez a színvonal!
(#44) T_chris: Szerintem írtam is az első helyezett előtt pár filmet, melyet nagyon sajnálok, de nem tudtam beletenni a listába pedig nagyon szeretem(és Ford is benne volt
, és voltak abba is felejthetetlen jelenetek. "Wisconsinból jöttünk! Én meg az apám faszából!"
-
rdt89
addikt
Számomra a Halálos Fegyver sorozat, több mint egy egyszerű vígjáték, ők máshol fognak majd listába kerülni.
A vígjáték=nevetés és nem 100%-ig fedi le, hogy ebbe a listába kerüljön, több azért mint egy vígjáték melynek címére gondolva is elmosolyodsz. A Halálos Fegyver majd máshol fogja felütni a fejét!
(#32)buherton: az elején is írtam, hogy saját rangsorolás, és mivel az SW-t se szeretem, így az Űrgolyhók is marad kedves emlék, mint paródia számomra.
-
rdt89
addikt
válasz
callmeakos #16 üzenetére
Tisztában vagyok az értékével, de mint szórakozás nem rossz!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Na ez az egyik legérdekesebb top lista. Miért? Mert ebben tér el legjobban az emberek ízlése, mivel ami a másiknak...
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest