Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pajszer3
újonc
Szerintem az örök klasszikus A gyalog galopp, A Dumb és Dumber, Airplane, Nagy durranás, TOP SECRET, Király, és még néhány Leslie Nielsen film biztos ott kell hogy legyen a TOP 25-ben.
-
boratsagdiy
tag
Szerintem a crank 2 nem tartozik a vicces vígjátékok közé
-
r4z
nagyúr
Sok ismerős film van a listádon, elég hasonló az ízlésünk... Meglesem majd a többit is idővel.
Én az első helyre személy szerint a How Highot (Fűre tépni szabad) raknám, filmen ilyen jóízűen nem sokszor röhögtem
Bárkinek tudom ajánlani, zseniális stoner comedy, nem csak stonereknek
-
bambano
titán
franciáktól egy csomó minden jöhetne, akár Louis de Funes filmjeiből kilószám, akár a Wasabi, a Pofa be!, akár az a film (nem jut eszembe a címe), amiben Jean Reno egy korzikai család fejét alakítja, de ott vannak az Asterixek is.
és persze Piedone raklapszám. na meg az Olsen banda.
-
Janus27
tag
Nem látom a Jöttünk, láttunk visszamennénk-et a listán?! Pedig Christian Clavier alias Zsákfoss mindent üt!!! Szerintem!
-
XharX
aktív tag
Nagyon jól írtad az elején, hogy ez mennyire szubjektív, mert kb az összeset láttam, de legtöbbje elé ha fizetnének se ülnék le.
Ami viszont nekem nagyon hiányzik innen az a Gyalog galopp és a Haláli hullák hajnala. -
Syl
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #41 üzenetére
Igen, én is. http://www.imdb.com/title/tt1232829
-
rdt89
addikt
válasz
Cthulhu Dawn #36 üzenetére
Láttam azt a filmet, tetszett is de nem lett a kedvencem.
(#37) noxvill: A legjobb szinkronnal a mai napig Lippai László Magyar hangjával a Dragon Ball Z
(#38) bambano: A Halálos Fegyver 1-4 alapból egy zseniális jelenetekből álló filmélmény, melyet nem raknék be ide, mert az elvenné a film varázsát és kicsit se ez a színvonal!
(#44) T_chris: Szerintem írtam is az első helyezett előtt pár filmet, melyet nagyon sajnálok, de nem tudtam beletenni a listába pedig nagyon szeretem(és Ford is benne volt
, és voltak abba is felejthetetlen jelenetek. "Wisconsinból jöttünk! Én meg az apám faszából!"
-
bambano
titán
válasz
Cthulhu Dawn #42 üzenetére
meg Hegyi Barbara hangja is elég sok színésznőhöz jobban illik, mint saját maga
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
callmeakos #37 üzenetére
Úgy általánosságban nekem a szinkron minőségével nincsen bajom, csak egyszerűen idegesít amikor máshogy mozog a szája az embernek, mint amit mond, pl.: a The Raid 2-t is inkább indonézül néztem, mint angol szinkronnal. Meg aztán ott van az, hogy nagyon sok szóvicc nem jön át, mert lehetetlen lefordítani (surely, you cant be serious), persze van amikor más viccre fordítják, de nem ugyanaz. Viszont Dörner György hangja jobban illik Bruce Willishez, mint Bruce Willisé
.
-
Syl
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn #36 üzenetére
A 21 Jump Street vígjáték volt?
-
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn #35 üzenetére
Én viszont pont szinkronnal nem bírom megnézni azt a filmet. A teljes hangulatot megöli, hogy mennyire nem találták el a karakterét Jay-nek. Maga a szöveg tényleg jó magyarul, de az interpretáció...
Az Űrgolyhók és a Fényes nyergek, vagy mondjuk a Halálhágó teljesen más tészta, azoknak jó a szinkronja. Mondjuk utóbbiból a sokak által magasztalt, első verzió gyenge, mint a harmat, majdnem mintha hangalámondásos lenne.
-
callmeakos
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #35 üzenetére
Ugyan a következő példa sorozatos (bár az igazság az hogy pont idén jön a filmváltozat) de ugyanezen a véleményen vagyok a Madagaszkár Pingvinjeivel. Eredetiben sem rossz, de a magyar szinkron egyszerűen zseniális. Nagyon rátesz a humorfaktorra a szinkron, ami ritka
Példa erre:
Eredeti trailer -
Cthulhu Dawn
őstag
21 Jump Street-et nem láttam a listában, azt ajánlom még. Nekem kevés film van aminél sírok a nevetéstől, de ez olyan volt.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Utálom a szinkronos filmeket, amit tehetek eredeti nyelven nézek mindig, a Jay és Néma Bob visszavág újranézésével is ezt tettem nem rég, de a magyar nyelv kreatívsága egyszerűen annyira hiányzott, hogy szerintem az dobja meg az egész filmet
.
-
rdt89
addikt
Számomra a Halálos Fegyver sorozat, több mint egy egyszerű vígjáték, ők máshol fognak majd listába kerülni.
A vígjáték=nevetés és nem 100%-ig fedi le, hogy ebbe a listába kerüljön, több azért mint egy vígjáték melynek címére gondolva is elmosolyodsz. A Halálos Fegyver majd máshol fogja felütni a fejét!
(#32)buherton: az elején is írtam, hogy saját rangsorolás, és mivel az SW-t se szeretem, így az Űrgolyhók is marad kedves emlék, mint paródia számomra.
-
bambano
titán
owen wilson meg ben stiller mint vígjáték... crank dettó kb. nulla.
de ha már, akkor Paul, gyaloggalopp, halálos fegyver sorozat...
-
buherton
őstag
A jay és néma bob-on csak füves állapotban lehet nevetni. Viszont az Űrgolyhók igazán elférhetet volna. Viszont nem kifejezetten vígjáték, de a 3 days to kill-en is sokat nevettem. A Legényanya nagyon fárasztó, helyette inkább a Tanú.
Mostanában nem igazán láttam valódi vígjátékot, amin nem csak gondolatban, hanem hangosan is nevetni tudok.
-
Mr X
veterán
A magyar filmek nálam élből kiestek, a Torrente nem az én stílusom, a Crank meg nem is tudom, mit keres a vígjáték-listában.
-
Eastman
addikt
Tegnap az m2-n volt egy MacGyver paródia aszem MacGruber címmel, hát az nagyon beteg volt. Rendesen röhögtem. Ismeritek? Van egy másik film Förtelmes főnökök címmel, az sem rossz. ...ja, és a Ne sírjatok fiúknak +1!
-
törölt tag
Ha az Argó tetszett akkor ez is belefért volna a listába: Ne sírjatok fiúk [link]
Ha a Crank vígjáték, akkor a Matchete gyilkol is az...
Igazad van, a legtöbb esetben ez személyfüggő... -
<stdio.h>
csendes tag
Volt kb 2-3 film ami nálam beférne a top25-be. Többsége nézhetetlen hulladék.
-
rdt89
addikt
válasz
callmeakos #16 üzenetére
Tisztában vagyok az értékével, de mint szórakozás nem rossz!
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
callmeakos #16 üzenetére
Miért? Én kevés filmen nevettem annyit, mint azon
-
törölt tag
válasz
callmeakos #16 üzenetére
Betárcsázóshoz P2 illik, vagy méginkább Covington Celeron.
-
callmeakos
veterán
Moovie 43? Ú a filmtopikban ezért mit kapnál
De érdekes egy lista(#4) kovy29
Nem betárcsázós internetet kéne használni P4es géppel -
Syl
nagyúr
Top 5 listát nem készítenék, de egy 25-ösben tuti benne lenne:
- Űrgolyhók
- Csupasz pisztoly sorozat
- Kabos Gyula összes
- A két szomszéd nője film
- Kelly hősei
Most így hirtelen ennyi jutott eszembe.De pl. Torrente?
Az vígjáték???
Igaz, csak az első epizódot láttam, annak is csak kb a felét. Annyira szánalmasan erőltetett bénaság, hogy Uve Boll hozzá képest remekműveket készít.
(#5) kovy29
>Ezmiez, hogy offban másolod be, amire válaszolsz
Mivel a PH fórummotor nem támogatja az idézést, valahogy el kell választani az idézett szöveget az én dumámtól.
>Valami Linuxos hülyeség?
Nem, itt láttam a PH-n.
-
kemotox
addikt
válasz
Bjørgersson #9 üzenetére
Mit nem lehet ezen érteni?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #5 üzenetére
Csak tudja használni formázótageket.
A lista meg... Azért mondjuk a két üvegtigris sehol sincs mondjuk a Fényes nyergek vagy az Űrgolyhók mögött.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Én és én, meg az Irén-t is bevettem volna, meg párat ki..
-
Hat ez mindenkinel mas lenne, eltero izlesek miatt, ahogy irtad is.
-
Bjørgersson
félisten
Jók ezek a beszúrható YouTube videók, faszán megakasztják a gépet.
-
upsyka
aktív tag
Én az Austin Powers 2-t biztos nem hagytam volna ki
-
Syl
nagyúr
>nem tudtam jobban leszűkíteni a kört. Így is sok filmet kellett kihagynom
Ebből a 25 filmből én legalább húszat kihagytam volna
De ez az én egyéni ízlésem.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Na ez az egyik legérdekesebb top lista. Miért? Mert ebben tér el legjobban az emberek ízlése, mivel ami a másiknak...
- ASUS TUF GAMING B760M-BTF WIFI D4 (Wifis DDR4 alaplap)
- XBOX Series S 512GB, 2026.12.10-ig gyári garanciával, dobozában, makulátlan állapotban eladó!
- 8/16BIT ISA Kártyák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 16BIT ISA Kártya 286 proci + Cirrus Logic Chip
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest