Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doc
nagyúr
igen, a cikkben emlitettem is hogy csak hazi halozatra jo ez az engedekeny beallitas
ez az en esetemben nem problema, egy falusi kertes hazban elek, ha valaki ra akar lepni a wifimre (ami amugy WPA2) akkor az itt all az udvaromban vagy az utcan az ablak elott a kezeben egy notebookkal, ami azert kicsit feltuno

nem akartam bonyolitani a cikket authentikacioval (igy is eleg hosszu), a sajat megoldasomban pl. a Transmission is usernev/jelszohitelesitest hasznal, ha valaki szeretne ilyet beallitani de nem megy neki, termeszetesen szivesen segitek
a tavoli eleres csak ugy mukodik ha elotte mar belepett valaki a sajat VPS-emre, amihez csak nekem van accountom, szoval ahhoz eloszor azt a servert kell feltorni

-
doc
nagyúr
Igen, a negyedik oldal utolso bekezdese pont errol szol. 1080p-nel mar pont az altalad leirt problema miatt elegge maxon jar a szerkezet, igy mellette sok mas nem fer bele, ha ilyen aktivan szeretned hasznalni akkor en a helyedben kiprobalnek egy BeagleBoardot vagy egy BananaPi-t, azok erosebbek annyival hogy szerintem azt is siman elbirjak
en tobbnyire 720p-t nezek, arra tokeletesen eleg, 1080p-t csak ritkan, olyankor meg legfeljebb megvarom mig minden folyamatban levo torrent lejon
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amazon Kindle
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Temu
- Gumi és felni topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.25
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valami ilyesmit matekoztunk ki mi is, te pedig megerősítetted.