Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Hello!
Leírásban win7 alatt másképp megy...
Én is ezzel szenvedtem 3 napot, mire feldühödtem...
Megoldás a physix beállítására:
ATI kártya kivesz, csak Nvidia hagy bent a másodlagos foglalatban. És erről boot, ha fent a driver megjelenik az opció, bármely driverrel. Helye a 3d beállításokban a 3. helyen lesz.
Beállítod hogy physix az nvidia kártyáról mejen, majd gép resi, visszanázed valóban arról megy e... aztán gép kikapcs, ATI betesz, Boot tetszőlegesen, de mivel ATI a primary-be / master-be kerül így vaszeg arról jön majd asztal, ha nem akkor ATI driver felrak, és beállítod srceen resolution menüpont alatt ATI-t elsődlegesnek, majd Nvidia képét visszavesz 800X600 és felteszed a bal felső sarokba (ennek igen egyszerű az oka, ide tényleg ritkán kóborol az egér) Majd gép resi, és boldogan míg meg nem.
Ha gondod van akkor adatlapomon vannak adataim, skype me
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest