- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Balázs2: Gmail
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
Hello!
Leírásban win7 alatt másképp megy...
Én is ezzel szenvedtem 3 napot, mire feldühödtem...
Megoldás a physix beállítására:
ATI kártya kivesz, csak Nvidia hagy bent a másodlagos foglalatban. És erről boot, ha fent a driver megjelenik az opció, bármely driverrel. Helye a 3d beállításokban a 3. helyen lesz.
Beállítod hogy physix az nvidia kártyáról mejen, majd gép resi, visszanázed valóban arról megy e... aztán gép kikapcs, ATI betesz, Boot tetszőlegesen, de mivel ATI a primary-be / master-be kerül így vaszeg arról jön majd asztal, ha nem akkor ATI driver felrak, és beállítod srceen resolution menüpont alatt ATI-t elsődlegesnek, majd Nvidia képét visszavesz 800X600 és felteszed a bal felső sarokba (ennek igen egyszerű az oka, ide tényleg ritkán kóborol az egér) Majd gép resi, és boldogan míg meg nem.
Ha gondod van akkor adatlapomon vannak adataim, skype me
-
creation
senior tag
Kár hogy a cikk képei már nem élnek... mi lenne ha találnának a kedves cikkírók egy fix tárhelyet maguknak, regelve mondjuk egy ATW-re vagy felkínálna egy kis helyet a PH?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest