Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Nem teljesen világos mire gondolsz az 1 event 1 frag alatt. Talán..hmm...Talán arra, hogy egy más utáni fraggelés? Asszem azért sejtem mire gondolsz.
Sz.tem azért live-ban más a helyzet. A movie direkt ezekre az airshotokra épült. Sajnos nemigazán mutatja be az egész játékmenetet.
Meghát mivel ez CTF és nem FFA , valamilyen szinten mindig a zászló volt a cél. Persze mint mondtam egy idő után az airshot mánia eluralkodottde akkorsem volt sosem FFA.
Az 1 event 1 frag, talán a sebességből adódott. Nincs túl sok idő. Van a cél, és aki a legjobban veszélyeztet a cél elérése kapcsán azt kell kiiktatni : ) Aki kicsit távolabb van, nem okozhat gondot, akadályt, azzal nem mindig foglalkozunk. Persze egy FFA-ban más. Talán a sima baseq3-ban is más. Őszintén azzal nemsokat jáccottam, max single-ben botok ellen.
Amúgy, én úgy vettem észre, hogy valamilyen szinten, minden modban különféle skillek szükségesek. Nemigazán lehet azt mondani, hogy XY álltalánossan Skilled. Hanem, hogy Xy, aki Rail-ban küdi, na az ott Skilled. De átjön hozzánk, ami egy teljesen más világ, ugyan nem a nulláról indul, de teljesen más irányban kell, hogy legyen Skill.
Ugyan ez van mondjuk Excessive, RA3, BaseQ3, meg hasonlók.
Szal érted, egy defragos lehet, hogy iszonyat jól jumpol, küdi a strafe jumpokat 1000-rel, ami egy CTF meccsen sokat segíthet, de önnmagában édes kevés. Ugyan ez igaz ránk is. Ha SoDból átmegünk Rail-ba, akkor ott hiába az Airshot, teljesen más fizikája van a railgunnak mint a BFG-nek. Szal ez vanEzért sz.tem így mod-mod összehasonlítás elég necces.
Amúgy sz.tem az RA3 a legdurvább. Ott kell rail skill, jumping skill, meg airshot, csak rocket-tal, nem bfg-vel. Próbáltam én is sokat. Nagyon nehéz Rockettel megcsinálni azt, amit mi BFG-vel. Főleg mivel a rocket sebessége lényegesen lassabb mint a mi BFG-nk, így tovább tart amíg odaér, sokkal nehezebb kiszámítani a pályát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M, i5 14400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1TB M.2 SSD, 750W
- Corsair K100 Air wireless mechanical keyboard (tactile switch)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest