Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz CocooN-z #26 üzenetére

:)

Nem teljesen világos mire gondolsz az 1 event 1 frag alatt. Talán..hmm...Talán arra, hogy egy más utáni fraggelés? Asszem azért sejtem mire gondolsz.
    Sz.tem azért live-ban más a helyzet. A movie direkt ezekre az airshotokra épült. Sajnos nemigazán mutatja be az egész játékmenetet.
    Meghát mivel ez CTF és nem FFA , valamilyen szinten mindig a zászló volt a cél. Persze mint mondtam egy idő után az airshot mánia eluralkodott :) de akkorsem volt sosem FFA.
    Az 1 event 1 frag, talán a sebességből adódott. Nincs túl sok idő. Van a cél, és aki a legjobban veszélyeztet a cél elérése kapcsán azt kell kiiktatni : ) Aki kicsit távolabb van, nem okozhat gondot, akadályt, azzal nem mindig foglalkozunk. Persze egy FFA-ban más. Talán a sima baseq3-ban is más. Őszintén azzal nemsokat jáccottam, max single-ben botok ellen.
    Amúgy, én úgy vettem észre, hogy valamilyen szinten, minden modban különféle skillek szükségesek. Nemigazán lehet azt mondani, hogy XY álltalánossan Skilled. Hanem, hogy Xy, aki Rail-ban küdi, na az ott Skilled. De átjön hozzánk, ami egy teljesen más világ, ugyan nem a nulláról indul, de teljesen más irányban kell, hogy legyen Skill.
    Ugyan ez van mondjuk Excessive, RA3, BaseQ3, meg hasonlók.
    Szal érted, egy defragos lehet, hogy iszonyat jól jumpol, küdi a strafe jumpokat 1000-rel, ami egy CTF meccsen sokat segíthet, de önnmagában édes kevés. Ugyan ez igaz ránk is. Ha SoDból átmegünk Rail-ba, akkor ott hiába az Airshot, teljesen más fizikája van a railgunnak mint a BFG-nek. Szal ez van :) Ezért sz.tem így mod-mod összehasonlítás elég necces.
    Amúgy sz.tem az RA3 a legdurvább. Ott kell rail skill, jumping skill, meg airshot, csak rocket-tal, nem bfg-vel. Próbáltam én is sokat. Nagyon nehéz Rockettel megcsinálni azt, amit mi BFG-vel. Főleg mivel a rocket sebessége lényegesen lassabb mint a mi BFG-nk, így tovább tart amíg odaér, sokkal nehezebb kiszámítani a pályát.

Új hozzászólás Aktív témák