Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
1. ÉN elhiszem h tudsz játszani, és minden hozzád hasonló ős gémert tisztelek
2. ne magyarázz nekem úgy mint egy dedósnak mert énse ma kezdtem (elég nagy kocka vagyok énis)
3. semmi indulat nem volt a mondandódba.engem csak az zavart, ami leértékelte téged, és a skilledet, hogy 1 event (~0,2 second idejéig) 1 frag...és az egész múvi ez volt
tudom h nem könnyű, de lehet azt sorozatban is, és ezt sztem te is tudod.
üdv!! Z
-
BlOO
csendes tag
Igen, én is úgy voltam az elején az alap baseq után h sok itt a luckyshot, de mikor megpróbáltam magam, és azt láttam h a kilövött bfg időpontjában az ellenfél már reagált is és "pattan tovább" , na akkor azt mondtam h ezt sose fogom tudni megtanulni! Pinky ismeri Rubent : ruben is gay
. Volt egy server amint mindig a dm17 futott, és az air, meg persze a splash shotra volt kihegyezve, az utobbi 1 évet azon is gyakoroltam, nem gyenge, de marha fíílinges amikor 3as comboba találod el a repülő ellenfelet
! Spacestation volt a neve! Tudom én konkrét dolgokat írok, de csak mert remélem vki\k ugyanígy vannak!
A másik kollégának: 4 év alap baseq és 3 év excessive, mindegyik rohadt nehéz pro-k ellen, de excesssiveben kell lennie még dolognak amire figyelni kell, és az a sebesség (ups)!
Írjatok még!!!!!
Üdv, BlOo. -
BlOO
csendes tag
hehe, azt hittem senki nem fog reagálni erre, mert elég későn vettem észre. Megnéztem a videót (naygon jó, jobb mint amennyire írtad), beírtam chatboxra h nézzék meg, reakció: What do u thought? I am legend!
by Killa!Azóta is javíthatatlan, épp vissza akar jönni, bár totál végen van az e5-nek, főleg a FreezeTag-nek.Majd rákérdezek emlékeznek-e rád. Igen, a CW'k azok tényleg még mindig nagyjából a spamon dőlnek el. Az EN még mindig szinte veretlen, uncsi
.
Gondolom nagyjából képbe vagy. A Ruben meg ki? ups
Tök jó!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest