Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz proci985 #15 üzenetére

En ugy kezdtem, hogy 100e-bol osszerakok egy teljesen passziv rendszert, amihez nem kell nyulni.

Ja, francokat nem, mar elso osszerakasnal borult az egesz mutatvany, mivel az Asetek cuccokat nem lehetett osszeepiteni a rendszer tobbi reszevel, elbol vehettem masik pumpat, proci, chipset blokkot.

Aztan R.Zoli elfelejtette mellekelni az EheimStation tapjat, en meg gyanutlanul rakotottem a 12V egyenaramot, igy vehettem egy harmadikat...
    Aztan kovetkezo platformcserenel kiderult, hogy a modularis prociblokkomat dobhatom a kukaba, mert nem lehet uj lefogatot kapni hozza.
    Aztan jottek a meregdraga D5-ok, SilentStar DualBox, atepites highflowra (ami 0 fok javulast jelentett, szoval tok foloslegesen szivtam nyugdijas veret honapokig a derekszogu HF csatik miatt), 3x kimaszni vilagvege kulsore nikkeleztetni a D5-re rakott vizvezetek karmantyukat, hogy szinben passzoljon a beletekert HF csatikhoz, satobbi.

2006-ban megvett eredeti alkatreszekbol gyakorlatilag csak a Mora2 maradt meg, minden mas le lett cserelve.

Ugyhogy ha mindent osszeszamolnek, mar boven 300e felett lenne a vegosszeg, amit a hutesbe beleboritottam.
    Mondjuk az utobbi 5 evben nem koltottem ra egy fillert sem, max alaplapcserekor kellett vennem egy uveg fagyallot, mert mar nem volt itthon eleg.

Na jo, lassan esedekes VGA cserekor megint rajzolhatok egyedi lefogatot a GPU-X-hez, meg le is kell gyartatni parezerert.

Ja, 6 eve vettem egy plexis oldalajtot a hazamra, azota sem lett felszerelve. :DDD

[ Szerkesztve ]

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák