- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Szerintem felesleges az automatikus fordulatszam szabalyozas, mivel a D5 mar 1500-2000 fordulatszamon is ki bir szolgalni egy komplett szamitogepet, ha van mogotte eleg radiator.
Nincs szukseg arra, hogy felporogjon 4800-ra, ahol mar 25W-tal futi az atfolyo vizet.Feljebb csak akkor szoktam allitani, ha ujra kell tolteni a rendszert, mivel kis teljesitmenynel nehezen kergeti ki a levegot a barinagy radiatorombol.
De par perc utan, ha mar az utolso buborek is eltunt, csavarom is vissza minimumra, mert maximumon akkora orvenyt csinal a tartalyomban, hogy a tolcser a felso befolyo csatitol az also kifolyoig leer, es kepes levegot is nyelni emiatt, hiaba all a vizszint a felso csati felett... -
nyunyu
félisten
En ugy kezdtem, hogy 100e-bol osszerakok egy teljesen passziv rendszert, amihez nem kell nyulni.
Ja, francokat nem, mar elso osszerakasnal borult az egesz mutatvany, mivel az Asetek cuccokat nem lehetett osszeepiteni a rendszer tobbi reszevel, elbol vehettem masik pumpat, proci, chipset blokkot.
Aztan R.Zoli elfelejtette mellekelni az EheimStation tapjat, en meg gyanutlanul rakotottem a 12V egyenaramot, igy vehettem egy harmadikat...
Aztan kovetkezo platformcserenel kiderult, hogy a modularis prociblokkomat dobhatom a kukaba, mert nem lehet uj lefogatot kapni hozza.
Aztan jottek a meregdraga D5-ok, SilentStar DualBox, atepites highflowra (ami 0 fok javulast jelentett, szoval tok foloslegesen szivtam nyugdijas veret honapokig a derekszogu HF csatik miatt), 3x kimaszni vilagvege kulsore nikkeleztetni a D5-re rakott vizvezetek karmantyukat, hogy szinben passzoljon a beletekert HF csatikhoz, satobbi.2006-ban megvett eredeti alkatreszekbol gyakorlatilag csak a Mora2 maradt meg, minden mas le lett cserelve.
Ugyhogy ha mindent osszeszamolnek, mar boven 300e felett lenne a vegosszeg, amit a hutesbe beleboritottam.
Mondjuk az utobbi 5 evben nem koltottem ra egy fillert sem, max alaplapcserekor kellett vennem egy uveg fagyallot, mert mar nem volt itthon eleg.Na jo, lassan esedekes VGA cserekor megint rajzolhatok egyedi lefogatot a GPU-X-hez, meg le is kell gyartatni parezerert.
Ja, 6 eve vettem egy plexis oldalajtot a hazamra, azota sem lett felszerelve.
-
nyunyu
félisten
Plexi barmilyen formaban alkalmatlan vizhutesben valo felhasznalasra, mivel nyomas hatasara elreped.
Egyszer toltod tul a rendszert, vagy huzod tul a csatlakozo menetet, aztan kesz is az instant szokokut.
D5 Solarnak amugy kifejezetten elviselhetetlen suvito hangja van, kenytelen voltam lecserelni leszabalyozhato D5 Variora.
Annak a teljesitmenye minimumra csavarva is boven sok, igy nem futi feleslegesen 25W-tal a vizet.Rendszer teljesitmenyet amugy sem a szivattyu vizszallito kepessege fogja meghatarozni, hanem a radiator merete+kialakitasa+aramlo levego mennyisege.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest